Dnevni horoskop za soboto 28. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 28. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 28. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 28. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Uranom bo najbolj priporočljivo delovati po instinktu. Vse kar boste zaznavali je treba jemati resno, zato izkoristite priložnost in se vrnite v mislih nazaj.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne pričakujte odgovorov za vsako ceno, raje se sprijaznite z nastalo situacijo ki niti ni tako slaba.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Branko Djurič: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju dvojčkov, kar nakazuje na razpršen karakter. Njegova vitalna energija je prijetna, saj je poln domislic, šal, prigod in rad razlaga svoje dogodivščine. Ljubi in potrebuje spremembe in svobodo v ljubezni. Sčasoma mora biti pripravljen zamenjati nekaj svobode za stabilnost v ljubezni in predano uživanje. Mars ima v znamenju ovna, kar je osnovni temelj za njegovo samozavest. Je impulziven, spontan in vročekrven. Na okolje se odziva zelo hitro in silovito, a njegova vnema tudi hitro popusti. Zato tudi ne goji zamer.

Njegova luna se nahaja v znamenju rib, zato je v ljubezenskih odnosih globok in precizen, ter zelo zahteven. S to pozicijo je izjemno občutljiv in ima zelo razvito intuicijo. Je zelo prijazen, sočuten in razumevajoč. Zanj je značilna umetniška žilica. Ko zaupa v lastne sposobnosti, je lahko izjemno uspešen.

Dobrota je razlika med strastjo in naklonjenostjo. Dobrota je nežnost, dobrota je ljubezen, morda celo večja od ljubezni. Dobrota je dobrohotnost, dobrota pravi: “Hočem, da si srečen.

Randolph Ray

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Vodnik, slovenski pesnik
  • György Ligeti, madžarsko-avstrijski skladatelj
  • Dušan Ferluga, slovenski patolog
  • Rudy Giuliani, bivši župan New Yorka
  • Kylie Minogue, avstralska pevka

Na današnji dan je bilo v Mariboru ustanovljeno Zgodovinsko društvo za slovensko Štajersko. Zgodi se Sončev mrk, ki ga je napovedal Tales. Neville Chamberlain je izvoljen za britanskega predsednika vlade. Rodil se je Tino Mamić, slovenski zgodovinar, profesor, književnik in baron Janez Vajkard Valvasor, slovenski plemič, polihistor, zgodovinar. Rodil se je tudi slovenski smučarski skakalec Jernej Damjan. Umrl je Sergej Vrišer, slovenski umetnostni zgodovinar in Luigi Boccherini, italijanski skladatelj.

Kaj vas bo danes spravilo v dobro voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj razveselili topli odnosi.

Katera znamenja zodiaka boste namenila več časa ljubezni?

Več časa boste danes namenili ljubezni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: UTRJEVANJE TEMELJEV LJUBEZNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čas je, da počasi razširite svoja obzorja, zato začnite razmišljati, kako bi se lahko na področju, ki vas že dlje časa zanima ter privlači premaknili naprej in dosegli nekaj več.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne obremenjujte se, če se bo določena zadeva zaključila. Lahko poskusite znova, glede na to, da gre za nekaj, kar vam je izredno pomembno. Vzpodbuja vas energija lune v vašem znamenju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obremenile vas bodo družinske zadeve, učinkovito boste želeli poiskati zasilen kompromis, vendar bo druga stran preveč prepričana v svoj prav, da bi vam vse skupaj lahkotno uspelo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste zadovoljni z majhnim, boste spoznali, da si zaslužite morda tudi več, še posebej na osebnem področju, kjer hrepenite po prelomnicah. Pojdite v naravo in se sprostite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo se bo ukvarjal z opazovanjem, kako skušate hoditi v enaki smeri. Morda vam bo pripravljen celo pomagati, zato zaupajte. Zadeve povezane s financami stopajo v ospredje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Iskali boste priložnost, da se z ljubljeno osebo pogovorite na štiri oči. Nagajala vam bo trda in trmasta energija, ki jo prinaša luna v znamenju bika. Morda bi lahko malce popustili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z luno v biku se boste raje zadrževali doma, kar vam lahko nekdo od prijateljev, ki vas bo želel ob sebi malce zameri. Skušajte poiskati sorazmeren kompromis, da ohranite odnos.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na poti do osebne rasti nikar ne preskočite niti ene pomembne stopnice. Otresite se vseh morebitnih pomislekov in si dovolite sprejeti višje vibracije, ki se vas bodo dotikale.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v biku boste deležni resnosti in vztrajnosti. Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj vas v tem primeru ne bodo zaznali v pravem trenutku, kar pa bi lahko bilo za vas usodno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skušajte se držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru v določeni družbi ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje bi vas lahko tekom dne spravilo v veliko zadrego.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zakaj ne storite dovolj, da bi nekomu, ki vam gre na živce dokazali nasprotno in se konkretno potegnili zase. Delujte spontano in se znebite vseh odvečnih pomislekov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Družinski pogovor se bo končal drugače, kot ste upali. Nekomu izmed starejših boste s konkretnimi dejstvi, ki jih prebuja luna v biku končno dokazali svoj prav, kar vam bo všeč.

Vas zanima: KORAKI ZA PODVOJITEV PROSTEGA ČASA