Dnevni horoskop za soboto 27. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 27. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 27. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 27. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan upora proti okupatorju. Nagnjeni boste k želji, da greste mirno čez razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in drugih čustveno obarvanih tematik, ki vas zadnje čase obremenjujejo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite pogumni, ko predstavljate spremembe, ki jih načrtujete že dlje časa.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

TRI REČI NE MOREJO BITI DOLGO SKRITE: SONCE, LUNA, IN RESNICA.

Buda

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Mary Wollstonecraft, angleška pisateljica, filozofinja
  • Pavel Karađorđević, regent Kraljevine Jugoslavije
  • France Mihelič, slovenski slikar
  • Gian-Carlo Rota, ameriški matematik
  • Sheena Easton, škotska pevka

Na današnji dan v Sloveniji praznujemo državni praznik, dan upora proti okupatorju. V Ljubljani je bila ustanovljena Osvobodilna fronta slovenskega naroda. Antanta razglasi, da mora Nemčija plačati 6.65 bilijonov funtov kot vojno odškodnino. Rodil se je Samuel Finley Breese Morse, ameriški izumitelj, slikar in Herbert Spencer, angleški sociolog, filozof. Rodil se je tudi slovenski skladatelj Marij Kogoj in ameriški glasbenik, član skupine KISS, Ace Frehley. Umrl je Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist in France Bezlaj, slovenski jezikoslovec.

Katera znamenja zodiaka boste danes malce neprilagodljiva na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes na področju čustev neprilagodljivi rojeni v znamenju bika, dvojčka in rib.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko zadržala, če boste prejela kritiko?

V današnjem dnevu se boste težje zadrževali in nadzirali rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Preberite tudi: TEŽAVE NAS NE OVIRAJO, TEMVEČ NAS UČIJO ali ASTROLOGIJA: NAJBOLJŠI ČAS ZA POMEMBNE ŽIVLJENJSKE ODLOČITVE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite, da ne bo zaradi entuziazma, ki ga prebuja luna v znamenju strelca prehitro razkrito nekaj, kar naj bi zadržali kot skrivnost. Na področju odnosov bi morali ostati zbrani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pri raznih opravilih čim bolj natančni, v družinskem okolju pa bolj prilagodljivi. Če boste vsaj za hip v nečem popustili, vam bo skozi dan z energijo lune v strelcu veliko lažje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločajte se na podlagi več mnenj, le tako se boste usmerili v pravo rešitev. Čim prej prekinite začarani krog negativnih misli, saj bo energija lune v strelcu želela, da se sprostite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nenehno zavračate nekaj, kar bi vam lahko še kako koristilo. Na področju denarja pričakujte kljub energiji lune v strelcu nekaj zamud, kljub temu nikar ne sklepajte prehitro.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte dan, ki bo malce zbegan in poln prevelikih pričakovanj, ki se žal ne bodo uresničila. Poskusite biti čim bolj realni, da ne boste po nepotrebnem padli v neskončno filozofiranje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo v domačem okolju bo od vas zahteval pomemben odgovor. Poskrbite za praktične opravke, pozanimajte pa se tudi glede odnosa, ki vas po tihem obremenjuje že nekaj časa.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zanimiva zgodba se bo končala hitreje kot ste predvidevali, zato nikar ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi vas lahko narobe razumeli. Začnite se ukvarjati s pomembnimi vprašanji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poskusite se spomniti nečesa, kar vas je pred kratkim rešilo. Na ljubezenskem področju z energijo lune v znamenju strelca prihaja več razigrane energije in nagajivosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Všeč vam bo, da vas bodo končno začeli bolj spoštovati, kar bo potrditev, da ste na pravi poti. Ne bodo vas zanimale laži in manipulacije, raje boste vso energijo vlagali vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prišli boste do grenkega spoznanja, da ničesar ne morete opraviti tako učinkovito kot bi si želeli. Odprite oči, saj bodo drobne malenkosti in majhni namigi ključnega pomena.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker niste vajeni ostati v ozadju ali praznih rok se boste počutili, kot da se je vse podrlo. Nikar se ne spuščajte v prepire, saj kljub ugodni luni v strelcu nimate zadostnih argumentov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zasluga za dobro voljo v domačem okolju pripada samo vam, kar bodo opazili tudi tisti, ki vas obkrožajo. Računate lahko tudi na nesebično pomoč nekoga, ki je bil do sedaj v ozadju.

Vas zanima: HOROSKOP: KDO SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KDO NAJMANJ? ali NEGATIVNA ČUSTVA MEGLIJO UM IN PRESOJO