Dnevni horoskop za soboto 26. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 26. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 26. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 26. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti. Počasen tih in premišljen začetek delovanja se bo preobrazil v strastne podvige.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali boste poiskati preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali. Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.
Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Kaj pravi horoskop za danes, soboto 26. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Levi Strauss, izumitelj džinsa
  • William Frederick Cody – Buffalo Bill, ameriški lovec
  • Johnny Cash, ameriški pevec countryja
  • Recep Tayyip Erdoğan, turški politik, predsednik Turčije
  • Erykah Badu, afroameriška pevka R&B in hip-hopa

Na današnji dan je bila ustanovljena slovenska Wikipedija. Tim Berners Lee predstavil WorldWideWeb, prvi spletni brskalnik. Rodil se je Victor Hugo, francoski pisatelj in Christian Samuel Weiss, nemški mineralog in kristalograf. Rodil se je tudi ameriški pevec Michael Bolton in afriškoameriška pevka Erykah Badu. Umrl je Karl Theodor Jaspers, nemški filozof in Frane Miličinski – Ježek, slovenski pisatelj, gledališki igralec, gledališki režiser. Umrl je tudi italijanski violinist in skladatelj Giuseppe Tartini.

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj.

Eleanor Roosevelt
Kakšna bo pustna sobota?

Dnevni horoskop napoveduje zaradi energije kozoroga nekaj zadržanosti in več resnosti.

Katera znamenja zodiaka boste prijetno razpoložena?

V današnjem dnevu boste najbolj prijetno razpoloženi biki, dvojčki in vodnarji.

Preberite tudi: ZAČARAN KROG PONAVLJAJOČIH SE SLABIH PARTNERSTEV ali PUSTNE NORČIJE, MASKE IN KROFI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v kozorogu boste delovali drugače kot običajno. Marsikoga lahko zmotita oster nastop in hladnost, ki jo oddajate. Odprite se vsaj tistim, ob katerih čutite dobro energijo in naklonjenost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker ste zelo pošteni, vas bodo najbolj motili ljudje, ki ne povedo resnice, ampak prirejajo zadeve v svoji smeri. Pretehtajte vse razloge za in proti, šele nato se počasi odločite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno vam bo toplo pri srcu, saj se vam bo oglasil nekdo, ki mu je vajin odnos zelo pomemben. Končno se boste lahko iskreno pogovorili, tudi o nadaljevanju in vseh ostali stvareh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub energiji lune v kozorogu boste razpoloženi za prijetna šepetanja z ljubljeno osebo in nežnosti, ki vam bodo pisane na kožo. S strani prijatelja boste zahtevali nekaj odgovorov, ki vas bodo pomirili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Privoščite si več dela na sebi ter naredite z osebno rastjo bolj pogumen korak v prihodnost. Na ljubezenskem področju so zvezde na vaši strani, zato boste navihani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Premislite, preden boste nekoga spraševali o osebnih zadevah. Lahko se zgodi, da dobite veliko nepovezanih informacij, ki vas bodo samo še dodatno zmedle in potisnile v kočljivo situacijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Trenutno stanje vam hitrega preskoka ne dovoljuje, saj bo najprej potrebno opraviti še nekaj, povezano s preteklostjo. Še vedno imate možnost, da vse skupaj obrnete v ustrezno smer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S pomočjo lune v kozorogu boste sklenili dogovor, in spoznali njegove prve pozitivne posledice. Čas bo zelo primeren tudi za urejanje domačega okolja in analiziranje svojih misli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste dovolj pozorni, kar je za vas nekaj nenavadnega, toda očitno ne znate prepoznati prave priložnosti, kar vas lahko kasneje drago stane. Usmerite se v pogovor, po katerem hrepenite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub vplivu lune v vašem znamenju boste napeti in nezadovoljni, zato se vrtite v začaranem krogu in ne vidite prave rešitve. Popazite na svoje zdravje, saj se trenutno kopiči nekaj negativne energije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V odnosih z domačimi boste obstali na polovici poti, saj vas bodo jezili mešani občutki. Zavedate se, da morate najprej poskrbeti za svoje zadovoljstvo, šele na to bodo lahko na vrsti drugi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat se lahko resnično sprostite, saj bo vse skupaj, kar je povezano z družino ali prijatelji potekalo s pridihom iskrenosti. Znali se boste odzivati na izredno ustrezen način.

Vas zanima: KAKO SE DOBRO RAZUMETI  S SVOJIM ŠEFOM