Dnevni horoskop za soboto 25. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 25. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 25. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 25. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopmaterinski dan. Danes bo prisotna pripravljenost preiti na nova področja, sposobnost, da si ogledate življenje iz višje perspektive in odprtost duše do navdiha in ozaveščenosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu pričakujte čutenje krepkosti, čistosti in dviga energije na višjo raven. Opravilna in miselna sposobnost bo povečana.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se Luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Irena Yebuah Tiran: Astro profil

Soncem v znamenju ovna nima časa za pretirano razmišljanje, saj se njeno življenje premika z intenzivnim tempom. Luna v ovnu nakazuje na pogum, entuziazem, neodvisnost. Vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom bo vedno ambiciozno zakorakala proti cilju. Ko nekaj občuti s svojim intenzivnim šestim čutom, bo takoj začela delovati na tem področju in iskati odgovore. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna.

Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rada umetnost in lepoto. Njene prednosti so inteligenca, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečna in uspešna, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi. Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj besede in ideje neprekinjeno pojejo iz njenih ust.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE.

Tone Pavček
Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katere mamice boste danes najbolj presenečene?

Najbolj presenečene boste mamice rojene v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi: KATERA JE NAJBOLJ MOČNA IN NEODVISNA ŽENSKA ZODIAKA? ali LESTVICA: OD NAJBOLJ STROGE DO NAJMANJ STROGE MAME

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na vsak način boste želeli navezati nove stike, še posebej tisti, ki ste bolj zaprtega tipa. Nekaj, kar vam najprej ne bo všeč, se bo izkazalo za pravo izbiro, zato boste z veseljem uživali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tokrat se ne boste mogli nad ničemer pritoževati, saj boste dinamični, hitri in spretni, posebno na sestanku, kjer se lahko dolgoročno dogovorite o pomembni zadevi, ki je za vas ugodna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko bolj kot delo vas bo z energijo lune v znamenju bika privlačilo vse, kar je povezano s stiki z ljudmi. Razmišljali boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro premislite, preden se boste v domačem okolju lotili nečesa zahtevnega. Počakajte, preden boste poklicali osebo iz preteklosti, saj so določene rane še vedno nezaceljene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Umaknili se boste nekomu, ki se je v zadnjem času izkazal za nezanesljivega. Ravno zato, ker ne boste več obremenjeni, boste sposobni narediti nekaj koristnih korakov naprej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler jim ne razložite česa si v resnici želite. Ne bodite tako zelo črnogledi, saj boste dobili še eno možnost, morda celo nekoliko bolj ugodno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne ostajajte samo pri razmišljanju in idejah, počasi boste morali v zvezi z zadevo v domačem okolju ukrepati. Pokažite prijateljem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na ljubezenskem področju se boste borili s čustvi, ki bodo iz trenutka v trenutek nihala. Nekdo se bo pritoževal, da niste dovolj pozorni, kar vas lahko razjezi. Seveda pa ne pozabite tudi nase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tudi če vas v družinskem krogu ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to da jih poslušate in se z njimi strinjate olajšalo njihove težavice. Vse skupaj vas bo razveselilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč razmišljate o težavah, ki ste jim pripisali v zadnjem času prevelik pomen. Osredotočite se tokrat, ker vam bo primanjkovalo energije le na tisto, glede česar že zamujate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Za trenutek se na svoji poti ustavite in se ozrite za seboj. Ponujajo vam pogoje, ki jih za zdaj ne morete sprejeti, zato se nikar egoistično ne prerivajte v ospredje, saj vam lahko spodleti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Svojo energijo usmerite v partnerja in domače okolje, saj se boste prav tam zaradi lune v znamenju bika najboljše počutil. Vaša spontanost bo nalezljiva tudi v prijateljskem krogu.

Vas zanima: SI ZNATE ISKRENO PRIZNATI, KAJ JE ZA VAS POMEMBNO? ali VSE JE V NAS, ZATO SKLENITE MIR S SEBOJ