Preverite, ali spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki obožujejo otroke in veliko družino

Nekatere ženske si otrok sicer želijo, vendar imajo v svojem življenju tudi ostale prioritete. Določene predstavnice zodiaka pa otroke enostavno obožujejo in si brez njih življenja enostavno ne predstavljajo.

BIKICA

Bikica sicer v življenju potrebuje veliko miru, ker ima ogromno opravka sama s sabo, vendar to ne velja, ko govorimo o otrocih, saj so njeno pravo veselje. Dober odnos z otroki je zanjo ključnega pomena, zato jih ima običajno tudi več. Z njimi tke harmonične odnose, čustvena varnost in stabilnost daje njenim otrokom udobno družinsko življenje.

Označujeta jo ljubeznivost in vdanost, s katero zna z otroki vzpostaviti poseben stik.

Otroške igre in zabave so ji pisane na kožo, zelo rada preživlja čas z otroki ter z njimi resnično uživa, tudi če niso njeni. Do njih goji globoka čustva ter se jim zna s svojo šarmantnostjo in zanimivostjo vedno prikupiti.

Preverite, ali spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki obožujejo otroke in veliko družino

Bikica, ko se pojavijo težave razmišlja, kako bo odnos s svojimi otroki popravila in izboljšala, saj nikakor ne želi, da bi se njeni otroci srečevali ob njej z jezo, zamerami, nerazumevanjem, neslišanostjo, osamljenostjo ali zavrženostjo. Hlasta po napotkih različnih strokovnjakov in jih nato spretno uporablja pri vzgoji. Velika družina so njene sanje že v mladosti.

RAKICA

Rakica je v odnosu z otroki zelo ustrežljiva, prijazna in sočutna, skratka prava mama za otroke, ki si želijo varen in urejen dom. V odnosu z njimi želi deliti veliko nežnosti in pozornosti, v zameno za to, pa vselej poskrbi, da so urejeni, domače zavetje pa pospravljeno in čisto. Družinsko življenje in čim več otrok je njena prioriteta.

Na nežen in sočuten način skrbi za njihovo udobje, ljubezen in pripadnost.

Zelo dobro se znajde z otroki tudi v naravi, kjer ima neskončno število idej, kako jih zaposliti, da jim bo čim bolj zabavno. V družinskih odnosih prevzema odgovornost in se velikokrat žrtvuje za svoje otroke. Skozi življenje spoštuje in neguje vrednote, pridobljene v mladosti in jih z veseljem prenaša naprej.

Preverite, ali spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki obožujejo otroke in veliko družino

Rakica se, kljub temu da je zelo nežna mama, zelo dobro zaveda, da je zelo pomembno, da otroka nauči strategij, kako se v življenju postaviti zase in se naučiti reševati težave. Otroci, vzgoja, postavljanje vrednot, druženje, vse to je za rakico zelo sproščeno. Če potrebujete varstvo za svoje otroke, je rakica zagotovo prava izbira, saj se jih bo zelo razveselila in ravnala z njimi, kot da bi bili njeni.

TEHTNICA

Tehtnica je ženska, ki hrepeni po harmoniji in sožitju družinskega življenja, ter otroškem smehu. Najraje ostaja doma, v prijetnem zavetju svojih otrok, ki so njeno največje bogastvo. Njen pozitiven vpliv na otroke ima tudi velik potencial za ustvarjanje stabilnosti družinskih temeljev. Ter intenzivne emocionalne vezi, ki se prepleta tudi v prihodnosti, ko otroci odrastejo.

V primeru oteženih odnosov z otroki, prihaja nezadovoljstvo in žalosten pogled, saj je to področje, ki ga tehtnica resnično želi imeti urejenega.

Preverite, ali spadate glede na astrološko znamenje med ženske, ki obožujejo otroke in veliko družino

V odnosu z otroki običajno izzove občudovanje in spoštovanje. Saj jo spremljajo toleranca, odprtost za iskreno komunikacijo in razumevanje kompromisov za reševanje sporov. Ona bo vedno prva videla, kdaj so otroci žalostni in kdaj potrebujejo objem. Prva jim bo voščila za rojstni dan in kupila tisto, kar si res želijo.

Povsem spontano otrokom velikokrat pove, da jih ima rada. Materinstvo tehtnici vedno znova daje priložnost, da se ob otroku razvija tudi sama, saj se zna ob otroku sprostiti, kar ji omogoča, da lahko začuti, kaj v določenem trenutku od nje potrebuje.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI IN NAMIGI