Dnevni horoskop za soboto 24. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 24. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 24. septembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 24. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prebudite svoje misli in jim dovolite, da se podajo v nove razsežnosti, ne pozabite pa tudi nase.

Horoskop nasvet za današnji dan: V negativnem smislu, če vam ne bo ugodeno pa pričakujte skrbi, odrekanja in zatiranje želja.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Z utrjevanjem telesa boste preprečili marsikatero bolezen.

Sebastian Kneipp

Rojeni v znamenju tehtnice, dogodki na današnji dan:

  • John Rutter, angleški skladatelj in dirigent
  • Pedro Almodóvar, španski filmski režiser
  • Riccardo Illy, italijanski politik in poslovnež
  • Fiona Corke, avstralska igralka
  • John Arne Riise, norveški nogometaš

Na današnji dan ZSSR pristopi k paktu Združenih narodov. V Londonu se ustanovi Francoski državni svet. Nova Kaledonija se pridruži Svobodni Franciji. Izdelajo prvi Ford Model T. Švedska prizna neodvisnost Norveške. Javnosti je predstavljena prva zračna ladja. Ustanovljen samostan v Stični. Rodil se je Geoffrey Ronald Burbidge, angleški astronom, astrofizik in Edward Bach, angleški homeopat, utemeljitelj cvetnega zdravljenja. Umrl je Jure Robič, slovenski ultramaratonski kolesar in Paracelzij, švicarski alkimist, zdravnik, astrolog.

Veselo srce naredi vedro zunanjost.

Orison Swett Marden
Kaj vas bo danes motiviralo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo motivirala vztrajnost.

Katera znamenja zodiaka se boste danes umikala v svoj svet?

V svoj svet se boste umikali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: DOBROHOTNE IN PONIŽNE FRAZE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v devici se boste ukvarjali s svojimi načeli, ki jih ne boste pripravljeni pozabiti. Razčistiti bo potrebno, kaj je tisto, kar bi morda, želeli ali ne morali počasi opustiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v devici se boste z veseljem posvetili urejanju doma in počitku, ki vam bo še kako ustrezal. Vse boste želeli počistiti, pospraviti in kar je potrebno seveda tudi popraviti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tokrat boste uporabili strasten pristop, s katerim boste veliko lažje rešili vse, kar ste si zastavili pred kratkim. Naj vas ne zmotijo mlajši, ki bodo na trenutke preveč živahni z vaš okus.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razmišljanje, v katerega vas bo potegnila luna v devici vas vodi do pomembnih spoznanj. Želeli boste spoznati, kaj je za vas pomembno in kaj vas resnično osrečuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne oklepajte se zadev, ki jih v tem trenutku niste sposobni popraviti, saj luna v devici prinaša zelo analitično naravnano energijo. Izognite se neprestanim pripombam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V situaciji, ki vas utruja in vznemirja že nekaj časa se boste zaradi lune v svojem znamenju odlično znašli. Popolnoma prepričani vase se boste odločili in naredili pomemben premik.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V kolikor se ne boste znašli sami, prisluhnite nasvetom nekoga od starejših. Ne bojte se pokazati čustev še posebej takrat, ko se bo na zasebnem področju veliko dogajalo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prejeli boste kritiko, ki si jo boste preveč jemali k srcu. Začnite znova in ne bodite užaljeni ob vsaki pripombi, ki vas doleti. Počakajte, saj boste kmalu psihično bolj stabilni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V domačem okolju boste tokrat ostali v dvomih, a le za kratek čas, saj se vam bo v mislih porodila zanimiva ideja, kako bi lahko vsi skupaj združili prijetno s koristnim.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prepričljiv nastop v večji družbi vam bo ponovno povrnil ugled, ki ste ga pred kratkim izgubili. Prehajate v bolj samozavestno obdobje, polno dobre volje ter ponosne drže.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav se boste dolgo odločali, boste kljub hladni energiji lune v devici pripravljeni narediti pomemben korak na področju čustev. Kar vas bodo vprašali, boste tudi odgovorili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne poskušajte preložiti pomembne družinske obveznosti na druge, saj se vam lahko vse skupaj sesuje. Pred vami je naporen dan, vendar se vam bo ves trud kmalu obrestoval.

Vas zanima: IZBERITE OSEBNO SVOBODO