Dnevni horoskop za soboto 21. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 21. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 21. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 21. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dobro razpoloženje, ki ga prinaša konjunkcija med Soncem in Merkurjem boste želeli deliti, zato izkoristite energijo optimizma, velikodušnosti in sreče.

Horoskop nasvet za današnji dan: Počutili se boste sproščeno, obkroženi z dejstvi in koncepti, vendar boste težko razumeli tiste, ki jih bo motivirala le strast.

astro
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v Vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes ob 01:22 uri Sonce preide v znamenje Dvojčkov

Duhovitost bo v obdobju Sonca v zračnem znamenju dvojčkov neverjetna, spremenljivost pa vrtoglava. Ta vpliv vam omogoča da se ločite od svojih čustev in pričakovanj, da zaznate resničnost dogajanja v vas in okoli vas. Izražanje tega, kar resnično čutite do drugih, pa bo za enkrat ostalo skrivnost. Misli si boste zaposlili z branjem, govorjenjem, pisanjem, učenjem in poučevanjem lahko razširite svoje znanje in razumevanje.

To je zabaven in lahkoten čas za spoznavanje novih ljudi, raziskovanje novih idej in učenje novih stvari. Preveč boste duševno aktivni, da bi sedeli in delali samo eno stvar. Če želite prodreti, se izpostaviti, se povezati je sedaj odličen čas, saj boste bolj iznajdljivi in predvsem pogumni z besedami.

Danes praznuje Lisa Edelstein: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 10. Hiši dvojčkov, kar nakazuje, da je svobodne narave ter zelo komunikativna. Samoto in dolgčas težko prenaša, zato postane nemirna. Je prilagodljiva, vendar le takrat ko ima za določeno zadevo zanimanje. Luna v znamenju dvojčkov je odraz njene površnosti, tako pri delu, kot tudi v odnosih, čeprav s svojo simpatičnostjo hitro popravi vtis.

Merkur in Mars se nahajata v znamenju Bika, kar nakazuje na dobro motivacijo in odločnost. Materialen svet je zanjo pomemben, in če tukaj ne cveti, ima lahko v življenju resne težave. Z Venero v znamenju Ovna je prepričana v svoj prav in prava mojstrica osvajanja.

Glasba je višje razodetje kot vsa modrost in filozofija.

Ludwig van Beethoven

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Vrhovec, slovenski zgodovinar
  • Grega Benedik, slovenski alpski smučar
  • Brigita Bukovec, slovenska atletinja
  • Mario Mandžukić, hrvaški nogometaš
  • Rene Krhin, slovenski nogometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena Svetovna nogometna zveza Fifa. Akademija znanosti in umetnosti se ponovno preimenuje v Slovensko akademijo znanosti in umetnosti. Vpis Škocjanskih jam med mokrišča mednarodnega pomena. Rodil se je Tom Daley, britanski skakalec v vodo in Rudolf Hermann Lotze, nemški filozof. Rodil se je tudi nemški slikar in grafik Albrecht Duererameriški in raper Christopher George Latore Wallace. Umrl je Tone Tomšič, slovenski revolucionar in Franz von Suppé, avstrijski skladatelj.

Kaj vas bo danes najbolj navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihovali prijateljski odnosi.

Katera znamenja se bodo najbolj razveselila energije Sonca v dvojčkih ki prihaja?

Energije Sonca v dvojčkih se boste najbolj razveselili rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: VREDNOTE NA PODROČJU DELA IN KARIERE ali NAUČITE SE REČI NE!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte nekaj konfliktov, saj boste zaradi lune v vodnarju preveč trdno stali za prepričanji, ki pa so lahko napačna. Skušajte manj spraševati in naredite tako, kot čutite da je prav.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse bo potekalo brez zavlačevanja, saj luna v znamenju vodnarja spodbuja spontane in hitre odločitve, ki lahko svoj epilog dobijo nekoliko kasneje. Prijateljski odnosi stopajo v ospredje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo od bližnjih od vas zahteva več resnosti. Družinske odgovornosti bodo obremenilne, saj vam ne bo čisto jasno, kaj bi v bistvu morali prilagoditi ali spremeniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju kariere ne bo najbolj enostavno. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo. Poudarek bo na tistih stvareh, ki jih do sedaj morda še niste popolnoma osvojili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj pomembnega, o čemer boste še dolgo razmišljali vas bo spremljalo na vsakem koraku. Ne pričakujete preveč čeprav imate občutek, da vam je nekdo izredno naklonjen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni je z luno v vodnarju ugoden čas za nekaj več pobude, saj boste pripravljeni na poglobitev ter razčiščevanje zgodbe, ki vas je v zadnjem času vznemirjala ter spravljala v slabo voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Namesto da razmišljate o najhujšem možnem razpletu, raje s spontano energijo vodnarja pričakujte najboljše. Počutje se lahko poslabša zaradi prevelikih količin nezdrave hrane.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v vodnarju boste odreagirali impulzivno in si nakopali nekaj zoprnih težav. V zraku bo raztresena energija, ki vam bo na vsakem koraku onemogočala, da bi se notranje umirili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na površje prihaja nekaj, o čemer niste želeli razmišljati, še manj pa početi. Razmislite o pozitivnih plateh zadeve, šele nato se odločite kako naprej. Ne pustite da vas vznemirjajo po nepotrebnem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo, ki mu popolnoma zaupate vas lahko preseneti v negativnem smislu. Nikar vsega kar boste slišali ne jemljite tako zelo osebno. Raje se podajte novim dogodivščinam naproti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Podvomili boste o iskrenih namenih, a vseeno se najprej sami prepričajte, da ne boste po nepotrebnem zanetili kakšnega prepira. Na področju čustev prehajate v bolj stabilno obdobje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prebudite z luno v vodnarju svoje želje, morda naletite na posluh tudi v krogu bližnjih. Vse kar boste počeli vas bo motiviralo k temu, da si ustvarite čim boljše pogoje za bližnjo prihodnost.

Vas zanima: ANDREJ SE JE ZAPLETEL Z ŽENSKO, POLNO TEŽAV ali ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALEC MATEJ PUC