Dnevni horoskop za soboto 19. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 19. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sobota 19. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 19. novembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lažje kot v preteklih dneh boste prišli v stik s sabo ter s tisto globino, ki bi jo bilo potrebno predelati v smeri manj obremenjene prihodnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dovolili si boste postaviti višje cilje, ter se nadzirati pri nepomembnih stvareh, kjer denar le polzi iz vaših rok, brez pozitivnega učinka.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 11:57 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

So noči, ko so volkovi tiho in le Luna tuli.

George Carlin

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Klement Jug, slovenski planinec, pisatelj, filozof
  • Indira Gandhi, indijska predsednica vlade
  • Calvin Klein, ameriški modni kreator
  • Ditka Haberl, slovenska pevka
  • Jodie Foster, ameriška filmska igralka

Na današnji dan je bila ustanovljena otroška bolnišnica v Ljubljani. Prvi ljubljanski zobozdravnik predstavi svojo dejavnost. Odprt muzej Prado v Madridu. Senat ZDA zavrne versajsko pogodbo. Bobbi McCaughey Des Moines, Iowa rodi sedmerčke. Na današnji dan leta 1808 se je v Kranju rodil slovenski časnikar, politik, zdravnik in živinozdravnik Janez Bleiweis. Rodil se je tudi 20. predsednik Združenih držav Amerike James A. Garfield in češki inženir, industrialec Emil Škoda. Umrl je Ernest Aljančič starejši, slovenski hokejist, trener in Frančišek Smerdu, slovenski kipar.

Ljudje radi pozabljajo svoje dolžnosti, vedno pa si zapomnijo svoje pravice.

Indira Gandhi
Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj zasanjana in malce zaprta vase?

V današnjem dnevu boste najbolj zasanjani in zaprti vase rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SPONTANE VENERE V ZNAMENJU STRELCA? ali PROBLEM SODOBNE DRUŽINE: LOČENO STARŠEVSTVO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna, ki prehaja v znamenje tehtnice bo ugodno vplivala na telesno in duševno počutje. Na področju ljubezni se boste končno znali sprostiti brez prevelikih pričakovanj, s katerimi ste običajno obdani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poiščite ponovno zadevo, ki ste se ji zaradi lastnega strahu odrekli. Sprememba vam lahko prinese dobre občutke in osebno zadovoljstvo. Čas je, da se prenehate ukvarjati z drugimi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi prehoda lune v tehtnico boste vedno bolj cenili lepe stvari in predvsem prijazen ljudi. Opazovali boste, kako delujejo drugi, nato jim boste skušali skrbno slediti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ogromno boste naredili v domačem okolju, zato boste zaspali zadovoljni in sproščeni. Nihče vas ne bo mogel prepričati v nekaj, čemur ste se že pred kratkim odločno izognili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spoznali boste, da so manjša odstopanja vedno dobrodošla. V domačem okolju boste imeli občutek, da je prisotno zatišje pred nevihto, vendar nikar ne drezajte v tuje rane.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihaja čas sprostitve in dobrih občutkov, saj vas nihče ne bo mogel razjeziti. Jadrali boste sem ter tja, postorili z levo roko kar je potrebno in se zraven zelo zabavali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želite si pohval, saj ste na trenutke zelo nesamozavestni. Morda vas bo presenetil neznanec, ki se vam bo nasmehnil, še boljše pa se boste počutili, če se boste znali povezati s sabo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V kolikor boste na področju ljubezni še naprej črnogledi, se ne čudite, če se boste znašli v težavah in nejasnih situacijah. Usmerite se le k tistim, ki vam veliko pomenijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmišljali boste, da bi se udeležili družabnega srečanja, koncerta, kina ali gledališča. Poskusite se lepo imeti v dvoje, le tako se bo vse skupaj zavrtelo v prav simpatično doživetje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spopadali se boste s sabo in s svojimi dvomi. Spoznali boste tudi, da ima vse svojo mero. Čas je, da postanete bolj prilagodljivi tudi tam, kjer so stvari drugačen od vašega okusa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skozi dan se boste želeli dokopati do odgovorov, povezanih s preteklimi dejanji, ki niso jasna. Nekdo vas bo pogrešal še bolj kot običajno, zato si večer rezervirajte za lepe trenutke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obrnite počasi nov list v svojem življenju. Ne bo najbolj enostavno, vendar se vam kljub temu izplača, saj vas že nekaj časa spremlja močan občutek, da ste na določeni točki obtičali.

Vas zanima: ŽENSKE, KI SE BREZ ALKOHOLA TEŽKO ODKLOPIJO SO ROJENE V ZNAMENJU… ali RENEJA SE SPRAŠUJE, KJE SO PRI SKRBI ZA MAMO MEJE?