Dnevni horoskop za soboto 19. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 19. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 19. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 19. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli boste končati, zaključiti, skratka se znebiti zadev, ki so vam v zadnjem času kradle spanec.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z nepredvidljivim in spremenljivim razpoloženjem boste nihali iz ene skrajnosti v drugo. Marsikaj vas bo zmotilo, zato sproščenosti ne pričakujte.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes ob 04:51 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Kaj pravi horoskop za soboto 19. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Danilo Türk, slovenski državnik
  • Falco, avstrijski pevec
  • Cristina Fernández de Kirchner, argentinska državnica
  • Tomaž Pandur, slovenski gledališki režiser
  • Beth Ditto, ameriška pevka

Na današnji dan se z Daytonskim sporazumom konča obleganje Sarajeva. V orbito je bila utirjena vesoljska postaja Mir. Deskar Žan Košir je na olimpijskih igrah v Sočiju v paralelnem veleslalomu osvojil bronasto medaljo. Rodil se je Veno Taufer, slovenski pesnik, dramatik in Nikolaj Kopernik, poljski astronom. Rodil se je tudi angleški pevec Seal. Umrl je Umberto Eco, italijanski filozof, pisatelj in Ivan Tavčar, slovenski pisatelj, politik.

Ljudje radi pozabljajo svoje dolžnosti, vedno pa si zapomnijo svoje pravice.

Indira Gandhi
Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste umirjeni in pripravljeni prisluhniti ter sprejeti kompromis.

Katera znamenja zodiaka se boste danes na področju ljubezni odlično počutila?

Danes se boste na področju ljubezni odlično počutili rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO SONCE V RIBAH VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutno razmere v domačem krogu ne bodo najbolj blesteče, vendar je obdobje k sreči prehodno. Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v tehtnici se ponovno prebuja trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite da ne bi zaradi strogih prepričanj nekoga popolnoma napačno ocenili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vzemite se v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. Zazrite se s pomočjo skladne energije, ki jo prinaša luna v tehtnici v svoje pluse. Nanje vas bodo opomnili tudi dobri prijatelji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo lune v tehtnici lahko storite nekaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti in stresa, ki ga v tem tednu ni bilo malo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej in si dovolite na področju čustev tiste stvari, ki se vam spontano ponujajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z vplivom lune v tehtnici imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih tudi spretno zaključili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihajajo pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj zase. Nikar ne dovolite žalosti da vas objame in preplavi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Niste najbolj zadovoljni, saj se zadeve nikamor ne premaknejo. To vas bo izčrpalo, saj je bila igra zanimiva le na začetku. Potrebno se bo prilagoditi in se pozanimati o vseh drobnih malenkostih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne želite si napotkov ter navodil drugih, posebno tistih, ki so nezaželeni. Pri delu boste nekoliko raztreseni, vendar boste kljub temu želeli vse postoriti sami, popolnoma brez pomoči.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določeni dogodki se bodo odvijali prehitro za vaš okus, zato boste težko sledili določenim situacijam. Pogovori bodo zaradi vpliva lune v tehtnici povezani s toplino in sočutnimi odločitvami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen bo veliko bolj napredovala, če boste malce bolj zaupljivi. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in kmalu se vam bodo začele ponovno dogajati lepše stvari, ki jih pogrešate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo uredilo, le počakati bo treba, da se situacija v družinskem krogu končno umiri. Nikar ne zaganjajte panike, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Raje poiščite pravo oporo.

Vas zanima: ŽENSKE, KI JIM SKRBI NE PRIDEJO DO ŽIVEGA SO ROJENE V ZNAMENJU