Dnevni horoskop za soboto 17. junija 2023

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Dnevni horoskop za danes, soboto 17. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 17. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prepričani boste, da še ni čas, vendar vas bo energija današnjega dne ves čas iz ozadja opominjala, da se lahko premaknete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar danes preveč vneto ne iščite bližnjic, saj bi vam lahko spodletelo, še preden bi se zavedali.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Pprihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Največji smisel življenja je izražati veselje, lepoto in moč.

Thomas T. Troward

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Dean Martin, ameriški filmski igralec
  • Iztok Čop, slovenski veslač
  • Tjaša Jezernik, slovenska tenisačica
  • Venus Williams, ameriška tenisačica
  • Matej Mugerli, slovenski kolesar

Na današnji dan je bila afera Watergate: peterica moških poskuša vlomiti v zgradbo sedeža Demokratske stranke v Washingtonskem predelu Watergate in namestiti prisluškovalne naprave. Kip svobode prispe v newyorško pristanišče. Ustanovljena Republika Islandija. Rodil se je Franc Šturm, slovenski skladatelj in Vida Juvan, slovenska gledališka igralka. Rodil se je tudi Slavko Osterc, slovenski skladatelj in ameriški rocker James Brown. Umrl je Anton Foerster, slovenski skladatelj in Anica Šinkovec, slovenska gledališka igralka. Umrl je tudi italijanski modni oblikovalec Gianfranco Ferre.

Kako se boste danes odzivali na tople komplimente?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes z veseljem sprejemali prijetne komplimente.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prijazna in iskrena?

V današnjem dnevu boste najbolj prijazni in iskreni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: S KOM POTOVATI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? ali HOROSKOP: KATERA ZNAMENJA ZNATE REŠEVATI SPORE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker si vztrajno zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo, prisluhnite nekomu, ki je korak pred vami. Vztrajajte, ko se dogovorite do konca in nikar se ne ustavite na sredi poti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pohvalili vas bodo, da v vsaki situaciji pustite pozitiven vtis. To lahko preseneti tiste, ki so morda pričakovali, da se boste ko bo napočil vaš trenutek znova umaknili ali naredili napako.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju čustev se bodo kljub energiji dvojčkov prebujala močnejša hrepenenja. V določeni situaciji boste ostali brez mnenja. Morda preprosto ne boste želeli razlagali svojih razlogov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsega se lahko lotite samostojno, še posebej, če se odpravljate nekam, kjer vas čaka veliko zanimivih sogovornikov. Odločni in pogumni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na zasebnem področju boste hrepeneli po tem, da bi poglobiti odnose, toda brez prilagajanja vam ne bo uspelo. Z nekaj potrpljenja in sposobnostjo postaviti nekoga na prvo mesto boste uživali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub notranji napetosti, ki jo prebuja vpliv lune v dvojčkih boste delovali zelo učinkovito. Spomnite se, da se počasi daleč pride, čeprav na trenutke ne boste preveč prepričani o tem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bližnjic, po katerih v domačem okolju že nekaj časa hrepenite ne bo na spregled. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti tudi sami sebi, ter se znebiti negativnih zaznav.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izredno dobro se boste razumeli z vsemi, ki so sposobni povsem iskreno analizirati situacijo ki se bo vsem skupaj zgodila. Prijateljski odnos se bo močno poglobil v zanimivi smeri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas bo podprl in pohvalil, kar bo dobra iztočnica na poti k temu da se razbremenite. Popazite le na zdravje, posebno zavarujte predel želodca ter sečila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Največ napetosti bo zaradi lune v znamenju dvojčkov na zasebnem področju, zato se ne izpostavljajte po nepotrebnem. Podajte se raje v čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede družinske situacije boste upoštevali le prvi občutek, čeprav je to površen pristop, ki ga bo potrebno spremeniti. Bolj vam bodo naklonjene zgodbe, ki bolj dišijo po prijateljstvu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Opazili bodo da ste v zvezi z določeno zadevo zadržani, kljub temu vztrajate pri svojih odločitvah. Hitro reagiranje ter izpostavljanje raznih napak prinaša težave v zasebne odnose.

Vas zanima: HOROSKOP: KDO IMA NAJVEČJE TEŽAVE Z LJUBOSUMJEM? ali KAKO OHRANITI DOBER SPOMIN