Dnevni horoskop za soboto 17. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 17. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sobota 17. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 17. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Raje boste v današnjem dnevu poslušali kot govorili, toda znali boste sočutno prisluhniti tudi tujim težavam, svetovati in pomagati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Končno dan po vašem okusu. Brez kompliciranja, brez odvečnih naporov in brez obremenitev, ki bi vam kradle energijo.

horoskop
Luna

Luna je v znamenju Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Frančišek – Jorge Mario Bergoglio, papež
  • Bernard Hill, angleški filmski, televizijski in gledališki igralec
  • Paul Rodgers, angleški rock glasbenik
  • Tomaž Lajevec, novinar
  • Igor Stefan Kokoškov, srbski košarkarski trener
  • Milla Jovovich, ameriška filmska igralka, manekenka

Na današnji dan je bilo prvo predvajanje Simpsonovih. Začetek stavke rudarjev Trboveljske premogokopne družbe. Rodil se je Lucijan Marija Škerjanc, slovenski skladatelj in Ivan Krizostom Švegel, slovenski diplomat in politik. Umrl je Kim Džong Il, severno-korejski diktator in Fran Petre, slovenski književni zgodovinar.

Človeka osrečijo njegovi lastni napori, brž ko spozna potrebne prvine za srečo: preproste užitke, pogum, nesebičnost, ljubezen do dela predvsem pa čisto vest.

George Sand
Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in spontani.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KATERE NAPAKE DELATE NA ZMENKIH GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE? ali KAKO DELOVATI S TISTIMI, KI SO PREPRIČANI DA SE VSE VRTI OKOLI NJIH?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezen bo zaradi energije tehtnice najbolj pomembno področje, ki ga boste želeli urediti ali polepšati. Samski ovni, nikar take ne hitite, nasprotna stran pričakuje počasne korake.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Hrepenite po tem, da bi ujeli noto notranjega zadovoljstva. Dolgočasila vas bodo nenehna vprašanja, ki prihajajo ob najbolj nepravem trenutku, zato vam bo vse skupaj odveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezensko zgodbo, ki ni rešena in vas ves čas razjeda bi bilo smiselno počasi zaključiti. Če se že dolgo nista pogovorila o vajinem napredku, je čas, da to temo izpostavite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V domačem krogu bo po eni strani zabavno, po drugi strani pa vas bodo ves čas nekaj prosili. Postaviti si boste morali meje, saj boste v nasprotnem primeru preveč obremenjeni z drugimi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z določeno osebo trenutno ne najdete prave rešitve, morda je energija tehtnice tista, ki vas lahko potisne naprej, da naredite kakšen nežen korak in se skušate o vsem skupaj pogovoriti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v tehtnici vas bo pomanjkanje druženja popeljalo v resne dvome. Zberite kljub napetostim in občasni razdražljivosti moči ter pogum za nadaljevanje in nove izzive.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poglobili se boste v svoje prodorne misli, vzeli si boste čas zase in si z energijo lune v vašem znamenju pričarali čudovit dan. Povabilo ki prihaja pa žal ne bo dišalo po iskrenosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lažje bi vam bilo, če bi v domači situaciji vsaj približno vedeli, kaj bi morali storiti. Iznajdljivi boste in spretni, zato vas bodo vsi ki bodo vključeni ves čas občudovali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub temu da bodo vsi v vaši bližini zelo dobro razpoloženi, boste na trenutke sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo preveč prijazno, da bi jim lahko resnično zaupali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Previdni bodite predvsem, da ne bi zaradi občutka, da bi ustregli drugim in v njihovih očeh čim boljše izpadli sprejeli večje odločitve, ki bi jo kasneje zaradi številnih nejasnosti obžalovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju čustev, kjer bo luna v tehtnici povzročila pravi čustven vrtiljak vztrajate do konca, saj se bo vse skupaj kmalu obrestovalo v takšni smeri, ki bi si jo lahko samo želeli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste dosegli čustveno skladnost, po kateri ste hrepeneli. Pomembno bo, da si tisti, ki ste vezani dovolite skupaj preživeti čim več časa, samski pa osvajajte počasi.

Vas zanima: KAJ BI MORALI JESTI V HLADNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? ali NADJA JE RAZOČARANA, HČI DELUJE V ZALJUBLJENOSTI BREZGLAVO