Dnevni horoskop za soboto 16. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 16. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 16. aprila 2022

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 16. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija Polne lune prinaša nekaj nestabilnosti ter nedorečenosti, preseneti vas lahko kakšna stara zadeva, na katero ste že skoraj pozabili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Močne in strastne želje zaradi večjega nihanja morda ne bodo uresničene, bo pa področje ljubezni dokaj stabilno.

horoskop
Danes nastopi Polna Luna

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Formirala se resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Danes ob 20:55 uri nastopi Polna Luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Privoščite si tudi post, saj bo zelo učinkovit.

Danes praznuje Ana Haložan: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. hiši, kar nakazuje da se zelo hitro se razburi, kar jo lahko spravi v težave, rešuje pa jo, da se hitro ohladi. Je zelo plemenita oseba, širokosrčnega značaja, vedno v pripravljenosti pomagati drugim. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Kozoroga, in sicer v 6. Hiši, kar nakazuje, da se v življenju popolnoma posveti svojemu delu. V svoje delo vloži veliko energije in pazi, da ga dobro opravlja. Pogosto se odloči za delo v poklicih, v katerih lahko pomaga drugim ljudem.

Njena luna se je nahajala v Raku, in sicer v 12. Hiši. Ker je Luna doma v Raku, je oseba, ki je zelo občutljiva na zunanje vplive in negativne vibracije drugih in okolja. Njeni vtisi so namreč močni, zato hitro menja počutje in je za druge včasih muhaste in nerazumljive narave.

Včasih smo imeli veliko vprašanj brez odgovorov, zdaj pa imamo s pomočjo računalnikov veliko odgovorov, o katerih nimamo časa razmišljati.

Peter Ustinov

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Margareta II., danska kraljica
  • Frank Williams, ustanovitelj in šef moštva WilliamsF1
  • Selena, ameriška pevka
  • Paul di Resta, britanski avtomobilski dirkač
  • Aaron Lennon, angleški nogometaš

Na današnji dan je bila v Parizu ustanovljena Organizacija za evropsko ekonomsko sodelovanje. V Gradcu je bilo ustanovljeno Ustavno politično društvo Slovenija. Začetek odprave Apollo 16. Rodil se je Boris Dvornik, hrvaški igralec in Milan Štante, slovenski pisatelj, pesnik. Rodil se je tudi britanski filmski igralec, pisatelj in dramatik sir Peter Ustinov in hrvaška pevka Doris Dragović. Umrl je Alexis de Tocqueville, francoski filozof in Henry Augustus Rowland, ameriški fizik, astronom.

Kaj vam prinaša današnja Rožnata Polna luna?

Rožnata polna Luna, ki je dobila po pomladnih rastlinah, zaradi kozmičnega premika v energijah, ki jo spremljajo prinaša nenavadne spremembe. Kljub simpatičnemu imenu ne pričakujete, da boste v njenem času samo zadovoljni.

Na katera znamenja zodiaka bo imela Polna luna največji vpliv in na katera najmanjši?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste Polno luno najbolj čutili raki in tehtnice, najmanj pa ovni in strelci.

Preberite tudi: PRIHAJA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU RIB

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobra volja, ki bo prisotna kljub Polni luni bo blagodejno vplivala na vaše počutje. Uživali boste kot že dolgo ne, saj boste navihani, sproščeni in dovzetni za razigrane podvige.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste čistili, sestavljali, razmišljali, skratka na vsak način boste želeli ubežati energiji Polne lune. Zvečer boste pa kmalu zaspali, z lepimi mislimi in občutkom, da ste ljubljeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Marsikaj bo odvisno tudi od vas, zato ne posedajte križem rok in ne čakajte, da se bodo zadeve rešile same od sebe. Vaš temperament zahteva več dogajanja, zato se podajte v akcijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor čutite posledice čezmernega sedenja in nezdrave prehrane naredite nekaj zase. Prebudite tudi svoje speče čute, ter se intenzivno poglobite v reševanje zapletenih situacij.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi vpliva Polne lune boste veliko razmišljali o stari ljubezni, ki je že zdavnaj za vami. Raje se usmerite v trenutno situacijo, ki prav tako zahteva soočenje ter več strasti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nič se ne bo premaknilo, če boste še enkrat le čakali v nedogled! Prebuja se ljubosumje, ki ga boste sicer dobro prikrili. Najprej razčistite s svojimi čustvi, nato se usmerite drugam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z več samodiscipline in energijo Polne lune se boste uspešno spopadali z izzivi in tako dosegli to kar ste si zamislili. Počutje bo stabilno, saj boste zaupali sebi in svojim občutkom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes si boste vzeli nekaj časa samo zase, za sproščanje. Energija Polne lune bo nekakšna gonilna sila, ki vas bo vodila k občutku, da je trenutno vse tako kot bi moralo biti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Radi bi doživeli nekaj povsem novega in vznemirljivega, zato se nikar ne zadržujte. Polna luna bo prebudila čustvene zaznave, zato se boste odločili za spontan in iskren korak.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Precej ognjevito se boste odzvali na nekoga, zato ne pričakujte romantike. Razburjenje, ki se bo zaradi Polne lune bliskovito stopnjevalo bo tokrat zelo težko umiriti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izkazali se boste pri vsem, kar zahteva veliko spretnosti. To je lahko kakršna koli oblika umetniškega ustvarjanja, ki vas bo počasi popeljala na višji nivo. Slabe stvari vas ne bodo zanimale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete dokončati vseh obveznosti, saj vas nazaj drži vpliv Polne lune. Prav tako ste preutrujeni od vsega, kar ste pustili za seboj. Prenehajte se zapirati vase, saj vas to ne vodi v srečo.

Vas zanima: KLJUČNA RAZLIKA MED POVPREČNOSTJO IN IZJEMNOSTJO