Dnevni horoskop za soboto 14. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 14. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 14. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 14. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli boste ugajati, vendar ne bo tako zelo enostavno. Naprednih misli in vztrajnosti na področju dela ter financ nikar ne pričakujte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaupali boste le sebi, saj boste imeli občutek, da vam drugi sreče ne privoščijo. Kljub vsem dvomom se skušajte prepustiti skupnim odločitvam, le tako boste kasneje bolj zadovoljni.

horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 12:34 uri preide Luna v znamenje Škorpijona

Dopoldan vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas.

Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri.

Popoldan pa vpliv Lune v znamenju Škorpijona poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Ne skrivaj svojih brazgotin. Brazgotine te definirajo.

Frank Sinatra

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar
  • Rudi Šeligo, slovenski pisatelj in politik
  • Sofia Coppola, ameriška režiserka in filmska igralka
  • Anahí, mehiška pevka iz skupine RBD
  • Uroš Slokar, slovenski košarkarski reprezentant

Na današnji dan je bil ustanovljen Varšavski pakt. Izstreljen je bil Skylab, prva ameriška vesoljska postaja. Rodil se je Franjo Tuđman, hrvaški predsednik in George Walton Lucas mlajši, ameriški filmski režiser. Rodil se je tudi angleški igralec Tim Roth in avstralska filmska igralka Cate Blanchett. Umrl je Frank Sinatra, ameriški pevec, filmski igralec in Vitomil Zupan, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik.

O čem boste danes največ razmišljali?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste razmišljali o sebi ter o pomembnih vrednotah.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj hrepenela po ljubezni?

Po ljubezni boste najbolj hrepeneli rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sprostite se in nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na sveži zrak in razgibajte svoje telo. Prijatelj, ki uživa v sprehodih vam bo v pomoč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste dopoldne, ko bo luna še v tehtnici v vsaki zadevi našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne morete se sprostiti, nekaj vas priganja k temu, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate naprej. Nekdo vas bo presenetil s kočljivim, vendar zelo pomembnim vprašanjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaše misli bodo malce begale, razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Ko pa se bo nekdo prijetno pošalil na svoj račun, boste pa tudi nasmejani. Ne postavljajte si meja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pokazali boste, da imate jeklene živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih, ki so povezani z družinskimi zapleti. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, skušajte se umiriti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nenavadno resni boste vendar se ne obremenjujte preveč, saj se bo popoldne, ko luna prehaja v škorpijona vse razpletlo dobro, čeprav z manjšo zamudo, ki jo skušajte spregledati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker boste dobili kopico lepih komplimentov, boste po svoji poti, še posebej čustveni zakorakali zelo pogumno. Naklonjene vam bodo tudi ljubezenske iskrice, ki bodo nepričakovane.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V trenutku, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, če bo nekdo to prenesel brez posledic, da si ne boste nabrali nepotrebnih zamer. Pojavi se lahko čustvena ohladitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izredno dober spomin uporabite v smeri, da se spomnite nečesa, kar bi lahko bilo zelo pomembno za vas ter z tiste ki vas obkrožajo. Dovolili si boste več kot si dovolite običajno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko se boste ukvarjali z družino, tkali boste prijetne vezi. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, popestritve kar boste tudi dobili. Ne pozabite prijatelju vrniti klica.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obnašanje bo nihajoče, ampak nič se ne boste obremenjevali s tem, kako vas dojema okolica. Tokrat se boste v vsakem okolju lažje sprostili, saj boste navihani in razigrani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo odvijalo hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite druženje, ki vas močno vznemirja. Tokrat vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj nerazpoloženi.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: KLEMEN JANEŽIČ