Dnevni horoskop za soboto 1. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 1. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 1. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 1. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte počasi prekiniti začarani krog in s pomočjo konjunkcije med Sonce in Merkurjem videti stvari takšne, kakršne v resnici so, da razkrijejo ves vaš potencial.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bistveno danes bo, da se sami s seboj počutite sproščeno, zadovoljno, skratka da za prijeten čas ne potrebujete nekoga, ampak si ga znate podariti sami.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes praznuje Tanja Žagar: Astro profil

Tanja ima Sonce v znamenju raka, zato je zelo umirjena, čutna in prijazna. Vitalne narave, se rada izpostavi v javnosti, popularna in spoštovana je tudi v vsaki družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj jo spremlja uravnoteženost.

Njena Luna se nahaja v škorpijonu. Strastni, čustven naboj najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv. Rada ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojila, kar si je zamislila, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak izziv zanjo simbolizira osebno rast in napredek.

Merkurjem v dvojčkih je radovedna in iznajdljiva. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo sta ji je pisana odprta komunikacija in pisanje.

NE DELUJEM PO PRAVILIH AMPAK IZHAJAM IZ BISTVA SVOJEGA SRCA.

Princeza Diana

ASTRO PROFIL ZNANIH: NIK ŠKRLEC

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Diana Spencer, britanska princesa
  • Pamela Anderson, kanadska televizijska igralka, fotomodel
  • Ruud van Nistelrooy, nizozemski nogometaš
  • Liv Tyler, ameriška filmska igralka
  • Daniel Ricciardo, avstralski avtomobilistični dirkač

Na današnji dan je bil začetek uporabe vinjet na slovenskih avtocestah. Hrvaška postane članica Evropske unije. Uradno je bil razpuščen Varšavski pakt. Francija izstopi iz vojaškega poveljstva Nata. Prične se prvi Tour de France. Rodil se je Peter Jereb, slovenski skladatelj in Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, režiser. Rodila se je tudi Jadranka Kosor, hrvaška novinarka in političarka. Umrl je Josip Vandot, slovenski pisatelj in Marlon Brando, ameriški filmski igralec.

Na katerem področju boste danes najbolj pogumni in hkrati najbolj uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj pogumni in hkrati uspešni na osebnem področju.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč egoistično naravnana?

Preveč egoistično naravnani boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023 in Mesečni horoskop JULIJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preživite dan, ki ga bo spremljala energija lune v strelcu s tistimi, ki vas navdihujejo. Čustva boste odprto izražali, želja ne boste skrivali, zato boste dobrodošli povsod, kjer se boste pojavili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezen bo obarvana s strastjo, na plano bo pokukala tudi razigranost, zato ne pokvarite vsega skupaj z intenzivnimi izbruhi. Počasi pričakujte boljšo komunikacijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obdani boste z nenavadnimi novicami, ki naj vas preveč ne vznemirijo. Največja napaka bi bila, da bi nasedli nečemu kar se bo kasneje izkazalo da sploh ni resnično.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sprejmite povabilo in se usmerite v nekaj bolj razigranega, saj ste zadnje čase nekoliko otopeli. Korak za korakom boste veliko bližje dobri komunikaciji, ki bo zelo pomembna.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preveč skrbite za tiste, ki v resnici ne potrebujejo vaše pomoči, nato se pritožujete. Bodite bolj previdni doma, kjer bi pravzaprav morali z večjo odločitvijo še malce počakati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Neprimeren komentar nekoga od bližnjih vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo. Ne obetajte si, da bi vam kdo priskočil na pomoč, saj bo poudarjena individualnost, ki jo bo potrebno sprejeti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Presenečeni boste nad določenimi reakcijami, ki vas bodo po tihem celo vznemirile. Toliko neiskrenosti nikakor niste pričakovali, zato se boste za trenutek obrnili drugam, da razmislite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Demotiviral vas bo hrup, zato si poiščite kakšen miren kotiček, le tako boste bolj sproščeni. Pomembna informacija vam bo podarila pravi navdih in zagon za akcijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pri nakupih se zaradi entuziazma, ki ga prebuja luna v vašem znamenju ne boste mogli ustaviti. Premislite, ko boste odpirali denarnico in bodite bolj preudarni tudi v domačem okolju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju čustev vas bo razveselila zjasnitev, tako da boste končno pozabili na nekaj težavnega. Obudili boste prijeten odnos, ki vam je v preteklosti ogromno pomenil.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V slabo voljo vas bo spravilo, če boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne ujemate najbolj. Nekdo še ni razkril vaše šibke točke, zato se ne bojte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozanimajte se kako bi se lahko nekaj kar vas čaka pomaknili naprej, ne zanemarite tudi podrobnosti. Končajte zadevo ki vas bremeni, po možnosti raje sami kot z napačnimi ljudmi.

Vas zanima: POLETNI HOROSKOP: ASTRO VODNIK POMEMBNIH PRELOMNIC