Dnevni horoskop za ponedeljek 8. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 8. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 8. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Situacija, v kateri ste se znašli, vas bo spravljala v dobro voljo in vam dajala odlično energijo. V notranjosti se bodo s konjunkcijo med luno in Venero vrstile spremembe.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težko se boste zadrževali s samoti, zato se neobremenjeno povezujte.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Špela Grošelj: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga. Je resna, zanesljiva, vestna, praktična in potrpežljiva oseba. Njen značaj opredeljujeta odgovornost in izjemna stanovitnost. Veliko ji pomenijo status, ugled in čast. Ima zelo dobre organizatorske spretnosti. Načeloma je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Rib, v 12. Hiši in ji podarja karizmatično moč.

Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se je pri njej razvila že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča večjih težav. To je stroga in poštena oseba, ki vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Vseh dogovorov se drži. Ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi.

Boj brez tveganja zmagovalcu ne prinese slave.

Pierre Corneille
  • Elvis Aron Presley, ameriški pevec
  • David Bowie, britanski glasbenik
  • Romana Jordan Cizelj, slovenska jedrska fizičarka, političarka
  • Stipe Pletikosa, hrvaški nogometaš
  • Kim Džong-un, severnokorejski voditelj

Na današnji dan Charles de Gaulle postane predsednik francoske pete republike. Rodil se je Ciril Cvetko, slovenski skladatelj, dirigent, glasbeni pedagog in Carl Gustav Hempel, nemški filozof in logik. Umrl je François Mitterrand, francoski predsednik in Valentin Vodnik, slovenski duhovnik, pesnik, urednik. Prav tako Galileo Galilei, italijanski fizik, matematik, astronom, filozof.

Kako bo na vas vplivala konjunkcija?

Zaradi vpliva konjunkcije bo um bolj prodoren in odprt, delovanje pa praktično.

Katera znamenja zodiaka boste danes razmišljala bolj o negativnih posledicah svojega delovanja?

O negativnih posledicah svojega delovanja boste razmišljali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na ljubezenskem področju boste nekoliko v dvomih, saj se bo nepričakovano pojavila simpatična oseba, povezana s preteklostjo. Imejte pripravljene močne argumente, ki vas bodo rešili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaš čut za to, da se pomaknete naprej, bo stopil v ospredje, uporabili boste tudi več kreativnosti. Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost lahko vodita k uspehu in nagradi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Znašli se boste ravno na nasprotnem bregu kot ostali. Poskrbite za to, da ne boste ves čas zahajali v prepire z drugimi, kajti to vam prinaša le slabo voljo. Raje pomislite na nekaj lepega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zopet bo vse dišalo po obveznostih, kar vas lahko malce prestraši, po drugi strani pa prebudi. Sprejmite, da drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi na nekoga preveč pritiskali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preverite svoje materialne zmogljivosti, saj prihaja občutek, da ste na nekaj pozabili. Vsekakor pa ostanite umirjeni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ubogljivost vam bo prinesla na področju kariere napredek in ustreznejše pogoje. Pogum in dobra volja vas bosta zaradi energije lune v znamenju strelca spremljala na vsakem koraku.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo od domačih bo povzročil pravi kaos, kateremu se boste lahko umaknili z iskrenostjo in pozitivnim razmišljanjem. Mnenja drugih vam ne bodo ustrezala, niti vas ne bodo preveč zanimala.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne čakajte in se ne obirajte, namesto da bi storili korak v smeri svojih odločitev. Ne boste imeli ne želje ne energije, da bi poslušali nekoga, ki misli da ve veliko več kot vi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Planeti bodo na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prelepih trenutkov, še posebej tisti, ki ste vezani. Tudi posel bo potekal nemoteno, rezultati bodo pozitivni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S svojo neizmerno očarljivostjo boste rešili toliko težav, da se boste lahko naslonili nazaj in se vsemu, kar se je odvijalo v preteklosti le nasmehnili. Prijetno presenečenje se bo zgodilo nepričakovano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tokrat vam bo šlo zelo dobro od rok prilagajanje. Tisti, ki ste samski, se boste pričeli odzivati na komplimente s strani prijetne osebe nasprotnega spola. Vezani, razveselili se boste poglobitve razmerja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Uspešni boste predvsem v pogovorih, s katerimi ste zaradi neljube vsebine nekoliko odlašali. Poti so vam odprte, le odločiti se morate, kar vam tokrat ne bo težko, saj boste z luno v strelcu spontani.

Vas zanima: KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2024 NA PREIZKUŠNJI? in KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V KOZOROGU?