Dnevni horoskop za ponedeljek 8. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 8. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 8. aprila 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sončev mrk prinaša zmedo, nedorečenost in številne notranje napetosti. Čustvena energija vas lahko, če boste dovolili potopi v bazen nezadovoljstva, zato dvignite glavo nad površje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Hitro vam lahko stvari uidejo iz rok in lahko si zastavite več kot ste sposobni narediti, zato raje trikrat premislite, preden boste sprejeli večjo odgovornost.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

O dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Sedaj je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Štiri leta sem porabil da sem se naučil slikati kot Raphael in vse življenje, da sem se naučil slikati kot otrok.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Lev Ponikvar, slovenski glasbenik
  • John J. Hondo Havlicek, ameriški košarkar
  • Grzegorz Lato, poljski nogometaš
  • Vivienne Westwood, angleška modna oblikovalka
  • Alexi Laiho, finski kitarist

Na današnji dan na prvih povojnih večstrankarskih volitvah v Sloveniji zmaga opozicijska koalicija Demos. Iz Bristola odpluje Great Western, prvi parnik na redni čezatlantski progi. Rodil se je Giuseppe Tartini, italijanski violinist, skladatelj in Drago Leskovšek, slovenski gradbeni inženir. Umrla je Margaret Thatcher, nekdanja britanska predsednica vlade in Pablo Picasso, španski slikar.

Kakšno počutje prinaša energija Sončevega mrka?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo energija Sončevega mrka povzročila nekaj nejasnosti ter nestrpnosti.

Katera astro znamenja boste vpliv Mrka najbolj intenzivno čutila?

Vpliv Sončevega mrka boste najbolj intenzivno zaznavali ovni, raki in ribe.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav že nekaj časa pričakujete pozitivne spremembe na poslovnem področju, vse skupaj zaradi Sončevega mrka ne bo tako zelo enostavno, saj se boste morali potruditi, da boste naloge opravljali vestno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energija Sončevega mrka bo zelo obremenilna, še posebej za tiste, ki se nahajate na raznih drastičnih razpotjih in iščete nekaj, kar bi vas lahko hitro usmerilo k pravi odločitvi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V kolikor boste na področju kariere in izobraževanja energični in polni zagona, vas bodo povabili k sodelovanju. Uresničili boste dolgoročne načrte, ki vam bodo prinesli več obilja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na osebnem področju bo vožnja gladka, brez nevihtnih trenutkov in večjih razočaranj, tudi prijatelji vam bodo naklonjeni. Nikar pa se ne utopite popolnoma v delu in raznih obveznostih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihajajo pozitivne spremembe na področju ljubezni, ki vas vodijo v nove razsežnosti. Našli boste osebo, ki bo spremenila vaša prepričanja in vam omogočila, da ste umirjeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Rezultate boste dosegali pogumno, hitro in lažje kot v preteklih dneh, nato pa sledi čas, ki bo namenjen temu, da si spočijete in se sprostite. Notranje doživljanje bo zelo bogato.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi spodobnosti, doslednosti in predvidevanja boste znali premostiti občasne težave ter ohraniti čustveno stabilnost. Ljubezensko delovanje bo pri tistih, ki ste v razmerju naletelo na presenečenja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tudi če ste samski, se boste znali počutiti odlično sami s sabo zato se tokrat ne boste preveč trudili, da bi koga našli. Spremljala vas bo energija spontanosti, zato boste zaupali, da bo tisti nekdo prišel ko bo pravi čas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Korenita sprememba vas bo rešila pred težavami in vam zagotovila rešitev za tisti problem, ki je bil zakoreninjen. Če želite raziskovati in eksperimentirati boste več kot zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če boste delali na tem, da postane odnos bolj globok, vam bo to prineslo neizmerno ljubezen in veselje. Na področju kariere bo vse potekalo bolj ustaljeno, potrebno bo poiskati bolj inovativne rešitve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pustite prostor za nepredvidljive novosti, ki vam bodo prinesle moralno zadovoljstvo in materialne koristi. Pripravite se na burno ljubezensko življenje, saj se bo obdobje stagnacije zaključilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Stabilnost bo kljub Mrku prisotna tako na poslovnem kot tudi na finančnem področju, spremembe pa bodo povezane predvsem z osebnimi zaznavami. Odločili se boste, da je najboljši odnos tisti, ki ga imate sami s seboj.

Vas zanima: V PARTNERSTVU JE POTREBNO SPODBUJATI POSLANSTVO OBEH in VAS ZANIMA KATERE STE NAJBOLJ ZABAVNE TETE ZODIAKA?