Dnevni horoskop za ponedeljek 7. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 7. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 7. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 7. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Malenkosti vas zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Uranom ne bodo zanimale, zato vam lahko tudi kakšna pomembna uide.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujte več diplomacije in usklajenosti, tako da se boste lahko tudi v primeru nesporazuma umirjeno pogovorili.

horoskop
Iskrene čestitke za naše skakalke in skakalce!

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Sanja Grohar: Astro profil

Z Venero v znamenju Kozoroga je v ljubezenskih odnosih zelo premišljena. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v 10. Hiši. Njene poglavitne lastnosti so odgovornost, radovednost in ambicioznost. Rada je seznanjena z novostmi, uspešna je na področjih umetnosti, literature in ekonomije. Včasih je premalo dosledna, natančna in taktna, kar jo ovira na poti do uspeha. Ceni samostojnost in svobodo v odnosu ter sovraži vse, kar je povezano z ljubosumnostjo.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona v 6. Hiši, kar ji prinaša nemir in nepotrpežljivost. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode. V utesnjenih okoliščinah postanete nepredvidljiva in zelo neprijetna, saj ne prenese ničesar, kar bi jo lahko omejevalo.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Ovna, v 11. Hiši, zato potrebuje veliko svobode in gibanja. Povezana je z vsemi širinami in širitvami. Zaradi svojega širokega duha in pozitivne naravnanosti je uvidevna do drugih ljudi, tudi drugačnih. Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v Kozorogu v 8. Hiši, njena čustva so vidna tudi na zunaj, saj jih zelo težko skrije.

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 7. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • sir William Huggins, angleški učenjak, astronom
  • Alfred Adler, avstrijski psihiater
  • Godfrey Harold Hardy, angleški matematik
  • Steve Nash, kanadski košarkar
  • Ashton Kutcher, ameriški igralec

Na današnji dan je bila objavljena Deklaracija za mir. Podpisan je Maastrichtski sporazum. Rodil se je Jožef Blaznik, slovenski založnik, tiskar in Matija Majar Ziljski, jezikoslovec. Rodil se je tudi ameriški igralec in komik Chris Rock in francoska igralka, pevka Juliette Greco. Umrl je Witold Lutosławski, poljski skladatelj in Vuk Stefanović Karadžić, srbski filolog, etnograf.

Če ste se zavezali svojim ciljem, ste sposobni premagati vse ovire in zmagali boste!

Jeff Keller
Kako bo na vas vplivala konjunkcija med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo odgovori na vaša vprašanja ter težnja po višjem znanju.

Katera znamenja zodiaka lahko občutite ohladitev na področju čustev?

Danes lahko ohladitev na čustvenem področju občutite rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne računajte na tiste stvari, ki so izrečene prehitro, posebno na poslovnem področju, saj bo v zraku nekaj labilnosti. Marsikaj boste morali začeti znova, kar vas bo razjezilo in hkrati utrudilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav bo energija vašega znamenja načeloma ugodna, se ne morete dogovoriti glede večjih poslov ali finančnih zadev. V resnici gre bolj za to, da si vse želite ustvariti tako, kot ste si zamislili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bodite bolj spontani in nikar ne načrtujte preveč v nerealni smeri. Potrudite se le, da bodo vaše besede direktne in iskrene. Kar nekaj ljudi vas bo namreč čakalo, nikar jih ne razočarajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je uspešen dan saj bo končno prisotnih mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost lune v biku vam bo podarila harmonijo in romantiko v ljubezenskih odnosih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če boste imeli srečo, boste prejeli navodila in smernice, ki bodo zelo natančne. Pred vami je nov delovni izziv, ki bo pomembne narave, zato se zberite in sestavite in se usmerite k rešitvam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste zmedeni in precej zasanjani, bolj počasni, še vedno pa trmasto prepričani v svojo usodo. Nekdo vas bo opozarjal na to, da se določeni premiki ne morejo začeti brez vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vas zaradi vpliva lune v biku vztrajno preseneča s trmo in svojimi principi. To zagotovo ni pravi način, da se vam približa. Odzvali se boste počasi, toda zelo direktno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Želeli ali ne se boste spomnili vsega, s čimer ste odlašali ali puščali na stranskem tiru. Pod pritiskom boste najučinkovitejši, utrujenost, ki jo prinaša luna v biku boste znali premagati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Med ljubezenskim področjem in delom se v zadnjih časih prepogosto odločate za posel. Zato ne bodite presenečeni, če boste na področju čustev slišali tudi nekaj, kar vam ne bo všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas bo prepričal o zadevi, v katero prej nikakor niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnimi besedami in načinom, ki vas bo šarmiral.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Omejitve so tisti del življenja, kateri vam bo predstavljal priložnost za raste ter osebni napredek. Ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, kateri vam bodo z veseljem prisluhnili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v biku boste zapravljivi in zelo komunikativni. Pokazali boste, da ne odpuščate zlahka tistim, ki do vas niso iskreni. V ljubezni bo nekaj napetosti, saj sta oba izredno trmasta.

Vas zanima: HOROSKOP: SE BORITE DO KONCA ALI RAJE ODNEHATE? ali SE V CONI SVOJEGA UDOBJA POČUTITE NEUDOBNO?