Dnevni horoskop za ponedeljek 4. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 4. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 4. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na področju kariere in denarja boste zelo zagnani, vztrajni in motivirani, na področju čustev ter odnosov s prijatelji pa pričakujte sumničavo in hladno vzdušje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Marsičesa ne boste zaznavali objektivno, še težje vas bo prepričati in navdušiti za nekaj novega. Prepričani boste, da je potrebno najprej rešiti tisto kar je nerešeno in vas obremenjuje.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje. Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Vsi imajo jasno mnenje o tem, kako naj bi drugi morali živeti, vendar ne vedo, kako živeti svoje življenje.

Paulo Coelho
  • Anton Sovre, slovenski filolog in prevajalec
  • Matjaž Klopčič, slovenski filmski režiser
  • Jeff Bridges, ameriški filmski igralec
  • Tyra Banks, ameriška manekenka
  • Andrej Komac, slovenski nogometaš

Na današnji dan proti Marsu izstrelijo vesoljsko sondo Mars Pathfinder, ki nato sedem mesecev pozneje uspešno pristane na rdečem planetu s čimer se začne novo obdobje raziskovanja Marsa. Rodil se je Sergej Bubka, neprekosljivi rekorder v skoku s palico in atletinja Britta Bilač. Umrl je Frank Zappa, ameriški glasbenik in Ivana Kobilca, slovenska slikarka.

Katera znamenja zodiaka se boste bolj težko zbrala?

Danes se boste težje zbrali rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tako zelo boste zaposleni sami s sabo, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati z delom. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj lepih priložnosti, teh pa se nikoli ne branite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pomembno je, da ostanete z luno v devici osredotočeni na to, kar počnete. Kljub delu bo tudi družinsko življenje zahtevalo svoje in posegalo v zbranost. Z malo truda boste uredili razmere.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če nimate energije, se prisilite k počitku in si vzemite nekaj prostega časa samo zase. Drugače, kot da se razbremenite, ne bo šlo. Komunikacija z drugimi bo nekoliko šepala.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naredite nekaj sprememb v vašem načinu komuniciranja, z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate vsem. Pri svojih podvigih pričakujte podporo enako mislečih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veliko bolj boste z luno v devici postali pozorni na družbeni in denarni status, ki ga imate, zadovoljni boste le z najboljšim in temu boste pripravljeni podrediti vse. Vztrajnost bo vaša močna točka.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izvedeli boste vse novosti, kar bo predpogoj za uspeh. Razpolagate s pravimi aduti, zato nikar ne oklevajte, posebno glede dela. Imate še veliko priložnosti, da se izkažete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne glede na vaš miren značaj, se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili. Zastavili vam bodo nekaj vprašanj, posebno glede naloge, ki ste jo nekoliko odložili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko intenzivno doseže. Tudi na splošno se boste v današnjem dnevu izogibali odgovornostim in morda boste naredili nekaj, kar lahko nekoga razjezi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tokrat se boste znašli v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel le dobro. Bodite pozorni in pustite svojeglavost za seboj, saj vam ne koristi, niti sedaj niti kasneje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč dela se vam sploh ne bo obrestovalo po pričakovanjih. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar vsaka stvar mora imeti svojo mejo. Marsikdo ne bo znal ceniti vaše pomoči.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaš neverjetni um vam bo tokrat še kako prišel prav. Poskrbite za to, da boste dali prednost predvsem ljudem in odnosom ter ne stvarem. Če lahko, doma ustvarite prijetno vzdušje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zasuti boste z delom, vendar vam bo občutek prezaposlenosti zaradi vpliva lune v devici odgovarjal. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da vaš trud ne bo ostal neopažen. Vlaganje vase bo najboljša izbira.

Vas zanima: MOŠKI, KAKO OSVOJITI STRELKO? in NEPTUN V RIBAH PREHAJA V DIREKTNO GIBANJE, KAJ VAM PRINAŠA?