Dnevni horoskop za ponedeljek 28. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 28. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 28. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 28. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Deležni boste poslovnega uspeha, lažje boste s konjunkcijo med Luno in Merkurjem reševali zaplete, področje denarja pa se lahko postopoma izboljša.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prehajate v obdobje ostrih in sumničavih misli. Stvarem boste skušali priti do dna, ukvarjali se boste z ozadji stvari.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Jelena Janković: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Rib, kar nakazuje, da je nežna in čutna ženska, ki moškemu zagotovo še dolgo ostane v spominu. Iskrenost in sočutje jo vodita v zasebnih in poslovnih zadevah, zato je uspešna. Z luno v znamenju Dvojčkov ni pretirano globoka in po končanem odnosu dobro prenese tudi poraz in vedno odkoraka z dvignjeno glavo. Veliko govori, vendar malo manj naredi.

Ker se njena Venera in Mars nahajata v znamenju Ovna je temperamentna, aktivna, zelo rada se ukvarja s športnimi dejavnostmi, kjer so ji zmagovalne kombinacije položene že v zibelko. Je vztrajna in nikoli ne deluje nemočno ter zmedeno, zato se tudi zgodaj osamosvoji. Merkur v znamenju Rib ji dodaja nekaj nesigurnosti vase, zato včasih deluje nekoliko neodločno.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Renan, francoski filozof
  • Linus Carl Pauling, ameriški kemik, nobelovec
  • Primož Peterka, slovenski smučarski skakalec
  • Ana Muzičuk, slovenska šahistka ukrajinskega rodu
  • Luka Dončić, slovenski košarkar

Na današnji dan je bila sprejeta nova slovenska ustava. Rodil se je tudi Michel Eyquem de Montaigne, francoski pisatelj, filozof in Jože Tisnikar, slovenski slikar. Rodil se je tudi avstrijski alpski smučar Benjamin Raich in nemški nogometni vratar Josef Sepp Maier. Umrl je Sven Olof Joachim Palme, švedski predsednik vlade, državnik in Ciril Kosmač, slovenski pisatelj ter slovenski gledališki in filmski igralec Janez Albreht.

Življenje je navadna mešanica. Moramo ga sprejeti, kakšno je, ga poskušati razumeti, nato pa izboljšati.

Rabindranath Taqore
Kakšno delovanje prinaša konjunkcija med Luno in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja nagel nepremišljen pristop, ki lahko marsikoga popelje v nervozne odločitve.

Katera znamenja zodiaka boste polna zagona in dobre energije?

Polni zagona in dober energije boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2022 ali Tedenski horoskop

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Radovedni ste, kako se bo vse skupaj razpletlo, toda energija lune v vodnarju vas bo prepletla z uspehom pri delu ali rešitvijo finančnega področja, ki vas bremeni že nekaj časa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav se že nekaj časa ne morete dogovoriti glede večjih poslov ali finančnih zadev, nikar prehitro ne obupajte. V resnici gre bolj za to, da si želite določene zadeve ustvariti tako, kot ste načrtovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bodite z luno v znamenju vodnarja bolj spontani in ne načrtujte preveč. Potrudite se le, da bodo vse izjave, tudi tiste, povezane s področjem medsebojnih odnosov direktne in iskrene.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je uspešen dan z razigrano energijo lune v vodnarju, v katerem bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost ljubljene osebe bo ustvarila harmonijo in romantiko.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste prejeli navodila in smernice, ki vas lahko močno zmedejo in preusmerijo na drugo stran. Pred vami je zahteven delovni izziv, ki bo pomembne narave, zato delujte zbrano.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odpreti se bližnjim bo tisti del življenja, kateri vam bo predstavljal prijetno priložnost za osebni napredek. Ne pozabite na dejstvo, da ni dobro, da težave in zaplete nosite v sebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub luni v vodnarju, ki prebuja pogum boste precej zasanjani, bolj počasni in prepričani v svojo skrbno delovanje. Nekdo v službi vas bo opozarjal da se določeni projekti ne morejo premakniti brez vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spomnili se boste vsega, s čimer ste odlašali. Pod pritiskom boste delovali neverjetno pogumno. Utrujenosti tokrat sploh ne boste začutili, saj vas bo prebujala ljubezenska strast.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Med ljubezenskim področjem in delom se bo prepletala zanimiva povezava, ki pa vas lahko še dodatno zmede. Ne bodite presenečeni, če boste začeli dvomiti v nekaj, kar je bilo še pred kratkim sigurno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas bo prepričal o tisti zadevi, v katero prej niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnimi besedami in načinom, ki vas bo popolnoma navdušil.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne računajte na obljube, ki so izrečene prehitro, posebno na poslovnem področju, saj je v zraku vpliv lune v vašem znamenju, ki lahko prebudi tiste, ki se ves čas intenzivno postavljajo zase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj težavnega boste morali začeti znova, kar vas bo razjezilo. Bolj kot običajno boste zapravljivi in zelo komunikativni. Pokazali boste, da ne odpuščate zlahka tistim, ki niso iskreni.

Vas zanima: KAJ MORA IMETI DOBER SOGOVORNIK? ali Tedenski lunin vpliv