Dnevni horoskop za ponedeljek 27. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 27. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 27. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan gledališča. V današnjem dnevu pričakujte okrevanje od globoko zakoreninjenih vzorcev in starih prepričanj, saj prihaja sveža energija.

Horoskop nasvet za današnji dan: Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili, saj boste sigurni vase.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Danes prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Franc Rozman – Stane, slovenski partizanski komandant
  • Žarko Petan, slovenski pisatelj, gledališki režiser
  • Quentin Jerome Tarantino, ameriški režiser, producent
  • Jan Plestenjak, slovenski glasbenik
  • Mariah Carey, ameriška pevka

Na današnji dan je mednarodni gledališki inštitut razglasil 27. marec za svetovni dan gledališča. Zgodil se zadnji upor slovenskih kmetov proti tedanji zemljiški gospodi. Primož Ulaga je zmagal leta 1983 na tekmi za svetovni pokal na veliki skakalnici v Planici. Rodil se je Heinrich Mann, nemški pisatelj in Ludwig Mies van der Rohe, nemško-ameriški arhitekt. Rodil se je tudi škotski dirkač David Coulthard in francoska filmska igralka Maria Schneider. Umrl je Stanisław Lem, poljski pisatelj in Jurij Aleksejevič Gagarin, ruski kozmonavt.

Z ustrežljivostjo si pridobiš prijatelje, z resnico pa sovražnike.

Publij Terencij Afer
Kako se boste danes odzivali na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste vznemirjeni in čustveno nedostopni.

Katera astro znamenja boste na področju čustev doživela presenečenje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju čustev najbolj presenečeni rojeni v znamenju rib, dvojčka in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Brez pomisleka boste znali zavrniti tisto kar ni v vaši domeni ter ustaviti posameznike, ki so bili prepričani, da se boste naivno vključili v nekaj večjega, česar sploh niste preverili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozorno izberite stajling in se uredite, saj lahko čisto naključno srečate simpatično osebo nasprotnega spola. Pogovor, ki se obeta bo obarvan z igrivostjo in lepimi komplimenti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razkoraki, ki se nakazujejo bodo samo dodaten razlog, da pred večjo odločitvijo vse skupaj še enkrat pretehtate in morda celo raziščete, da si ne boste kasneje po nepotrebnem očitali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Hrepenite po dogajanju in strasteh, ki ste jih doživeli v preteklosti in nikakor niste sposobni kar tako pozabiti nanje. Če si boste nekaj močno želeli, imate več možnosti da se vam zgodi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vsak način se boste zato, ker bi radi nekaj lepega z nekom delili želeli dokopati do prijateljeve pozornosti. Poskusite razumeti njegovo situacijo, še posebej če ne bo navdušen, tako kot bi vi želeli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Obdobje, ki vam ni najbolj pisano na kožo bo kmalu mimo in tudi vi boste kmalu zadovoljni. Presenečale vas bodo prijetne in vznemirljive ljubezenske novosti, ki prihajajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z nekom bosta razmišljala zelo podobno, zato se bosta tudi hitro dogovorila o vseh pomembnih faktorjih. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na občasne težave in zaplete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S svojim pozitivnim odnosom in optimistično naravnanim razmišljanjem boste dobro vplivali tudi na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo v službi, ob nekoliko zoprnih sodelavcih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav se vam zaradi nepremišljenosti nakazuje zaplet, se ne boste preveč obremenjevali z njim, saj se zavedate, da je vse v življenju rešljivo, ali tako ali drugače.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z razlogom, ki ga poznate le vi, boste malce bolj zaskrbljeni. Nekdo vas bo spomnil na pretekle dogodke radosti in ravno to bo tisto, kar vas lahko v trenutku še bolj spravi v slabo voljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnili se boste določene osebe, s katero ste se pred kratkim lahko iskreno pogovorili o vsem kar vas teži. Če želite nadaljevati s pogovorom ne ovinkarite, ampak pokličite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj pomembnega se bo uredilo šele takrat, ko se boste obrnili k novim stvarem, posebno če zadeva poslovno področje. Preveč vas skrbi glede situacije, ki se bo končala ugodno.

Vas zanima: POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE ali PREPOZNAJTE SIMPTOME NERAZREŠENE TRAVME