Tedenski Lunin horoskop od 27. marca do 2. aprila

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila 2023

Predviden čas branja: 5 minut

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato boste neprestano govorili in pri tem uporabljali celo telo, najbolj pa roke, s katerimi boste pojasnjevali stvari. Veliko stvari boste želeli deliti, razložiti in vprašati, saj vas bo spremljala močna radovednost. To ni čas, ko bi zadeve, ki niso za v javnost obdržali zase. Zaradi hitenja, ki ga zračna energija spodbuja lahko mimogrede pozabite na uro, po drugi strani pa boste sposobni bliskovitega odzivanja. Na kratka vprašanja boste odgovarjali na dolgo in široko. Težko boste obstali na mestu in se poglabljali, nenehno se boste gibali in premikali. Sedaj je prvi čas, da navdihnete sebe in druge, saj bodo misli potovale v široke razsežnosti.

V torek ob 12.22 uri prehaja luna v znamenje raka.

Razigranost in igrivost bosta zjutraj spremljevalki, ki bosta poskrbeli da se bo dopoldne veliko dogajalo. Nato prihaja nekaj zastojev in nejasnosti. Nikar se preveč ne zapletajte v malenkosti, ampak poskusite biti bolj spontani. Na področju kariere in izobraževanja boste funkcionirali skrbno in predano, zato vam bodo zaupali tudi kakšno težjo nalogo. Če se odločate za finančne naložbe in varčevanje boste sedaj veliko bolj premišljeni. Načrti, ki se bodo prepletali v mislih zaradi nakopičene občutljivosti morda ne bodo izpeljani do konca. Tisti, ki hrepenite po pogovoru, ga boste z veliko mero globine lažje izpeljali.

V sredo poleg lune v raku nastopi Prvi krajec.

Namesto, da bi naravnost pokazali, kaj mislite in čutite bo previdnost postala ena najizrazitejših lastnosti. Tudi na področju odnosov se boste težko sprostili. Strogo boste ločevali zasebnost od javnega življenja, čeprav boste prijazni in ustrežljivi, tistih ljudi, v katere dvomite ne boste spustili blizu. Mikalo vas bo vse, kar je tesno povezano z bližnjimi in domom. Vsaka nedorečena malenkost vas lahko zmoti, želja po harmoniji pa bo tista, ki se bo ves čas prebujala. Zaljubljeni, na zmenku se boste sposobni predati, v kolikor pa vas bo kdo razjezil, se lahko pojavi tudi kakšna bridka solza.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila 2023

V četrtek se bo luna nahajala v znamenju raka. Dan bo ugoden za nakupovanje, še posebej če kupujete opremo za dom ali umetniška dela. Šport vas ne bo zanimal, izgovarjali se boste na pomanjkanje časa, v resnici pa zaradi povečane ležernosti zanj ne boste razpoloženi. Odnosi na področju dela bodo zahtevali več prilagodljivosti, kar lahko vse skupaj postavi na glavo. Ker bo povečana previdnost, se boste v vseh situacijah znali nadzirati, morda celo preveč. Tisti, ki delujejo preveč samozavestno ali zelo površinsko vas bodo močno odbijali.

V petek se bo luna nahajala v znamenju leva, zato pričakujte nekaj nervoze in hitrih odločitev, ki pa so lahko zaradi občutka, da ste nepremagljivi napačne.

Vpliv poudarja osebnost in ego, zato se za količino samozavesti ne bojte. Ponosni boste na vse kar ste pred kratkim naredili ali ugotovili, strmeli boste k temu, da se vaša sposobna narava opazi. Počutje bo zelo stabilno, povečana bo vitalnost, saj energija leva zagotavlja dovolj živahnosti, s katero se lahko lotite vsega. Jasen in bister um bo pripomogel k konstruktivnim rešitvam, dobra organiziranost vas bo umirila in imeli boste več kot dovolj volje in motivacije za delo intelektualne narave. Veliko se boste gibali tudi v prometu, vendar pa bodite zaradi neverjetnega poguma previdni.

V soboto vas bo spremljal vpliv lune v levu, zato vas bo obdajala topla in ustvarjalna vibracija.

Veliko pozornosti pa boste dajali zunanjemu videzu in nakupovanju. Napetosti vsakdana se bodo odražale s tiščanjem v predelu srca, kar je znak, da se morate sprostiti in morda malce razbremeniti. Namenite pozornost pravilni drži in pazite na nepravilno obremenjevanje hrbtenice. V kolikor se bodo pojavljali dvomi, ki jih razrešite z iskrenim pogovorom. Najslabše pa je, da jezo zadržujete v sebi.

V nedeljo ob 12.57 uri prehaja luna v devico, zato se nikar ne čudite, če boste bolj samokritični in analitični.

Želeli boste urediti vse kar vas obdaja, vendar je bolj priporočljivo, da si najprej naredite dober plan. Čiščenje bo tokrat nujno potrebno, tudi če vas bo utrujalo. Ugoden dan za prebiranje priročnikov na temo zdravja in prehrane. Ne bodite presenečeni, če boste spodbujeni živčnost ter zaskrbljenost, ki se lahko odrazita v pospešeni ali prepočasni prebavi. V kolikor se boste obdali s čustveno stabilnostjo boste zadovoljni ter umirjeni. 

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KATERA JE NAJBOLJ MOČNA IN NEODVISNA ŽENSKA ZODIAKA? in PREPOZNAJTE SIMPTOME NERAZREŠENE TRAVME