Dnevni horoskop za ponedeljek 25. oktobra 2021

ponedeljek horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 25. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 25. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan suverenosti. Danes boste svoj pogled usmeril proti širnemu svetu. To boste najlažje storili, če se boste spontani in optimistični.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskrbeli boste, da se nič pomembnega ne bo moglo zgoditi brez vas. To vas bo močno povzdignilo v očeh tistih, ki so vam blizu.

Horoskop.si
Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes ob 23:00 uri Luna preide v znamenje Raka

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Prilagodite svojo vadbo. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Akcija je temeljni ključ do uspeha.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Pablo Picasso, španski slikar, kipar
  • Fran Zwitter, slovenski zgodovinar
  • Janez Bitenc, slovenski skladatelj, pedagog
  • Chad Smith, ameriški bobnar, Red Hot Chili Peppers
  • Katy Perry, ameriška pop pevka, tekstopiska

Na današnji dan je bil prvi komercialni polet letala Airbus A380 opravi ga družba Singapore Airlines, let številka SQ 380 na relaciji med Singapurjem in Sydneyjem v Avstraliji. Leta 2002, začetek 35. šahovske olimpiade na Bledu. Microsoft pošlje v prodajo operacijski sistem Windows XP, ki postane najbolj razširjen in popularen operacijski sistem na svetu. V Porečah ob Vrbskem jezeru se predstavniki držav članic EU dogovorijo o uskladitvi pogledov na reformo Unije. LR Kitajska sprejeta v OZN. Slovenska osamosvojitvena vojna, zadnji vojaki JLA zapustijo ozemlje Slovenije. Rodil se je Georges Bizet, francoski skladatelj in Johann Strauss mlajši, avstrijski skladatelj. Umrl je Giorgione, italijanski slikar in Bobby Riggs, ameriški tenisač.

Vsak otrok je umetnik. Težava je, kako ostati umetnik, ko odrastemo.

Pablo Picasso
Kako boste danes delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste težko opravljali posle, ki so kompleksni in od vas zahtevajo veliko koncentracije ter potrpežljivosti.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj hudomušna?

V današnjem dnevu boste najbolj hudomušni rojeni v znamenju dvojčka in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vam bo nekaj predlagal, vendar bi radi znova premislili. Nočete izgubiti svoje samostojnosti in tistega, kar trdno držite v rokah. Pri poslih premislite o novih pogodbah, ki se vam lahko obrestujejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakujte zaradi lune v dvojčkih rahlo nestrpnost v odnosih. Nerganje vas bo spravljalo ob pamet, vendar se nikar ne pritožujete preveč. Za samske bike prihaja več sreče v naslednjih dneh.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v vašem znamenju boste lahko vplivali na marsikoga. Vaš pogled usmerjen v prihodnost oziroma napoved določenih dogodkov prinaša vsem skupaj pomembne iztočnice, še posebej med domačimi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko hitro obremeni. Izogibali se boste pomembnim odgovornostim in morda boste naredili nekaj, kar predstavlja pravo hojo po tankem robu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub luni v znamenju dvojčkov boste v današnjem dnevu prisluhnili. Oseba, ki je za vas zelo zanimiva, bo z vami delila svoje dragocene izkušnje. Odprite svoje misli in premislite o sporočilu z bogato vsebino.Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste z vplivom lune v dvojčkih stavili na odprte karte. Vsakemu boste povedali kar si mislite, popolnoma brez zadržkov. Razumeli boste namere drugih, zato bo vam lažje delovati v družbi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dolgo načrtovane sanje bodo končno postale realnost. Z vplivom lune v dvojčkih se boste posvetili lepim platem življenja. Dosegli boste težko zastavljen cilj in se ob tem počutili čudovito.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prav je, da mislite nase in da si privoščite tisto, kar potrebujete, vendar nikar ne bodite preveč egoistično naravnani, saj bi se vam vse skupaj lahko kmalu začelo maščevati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določen dogodek bo, kljub temu da ste ga načrtovali malce presenetljiv. Naklonjena vam je lahko tako pozitivna kot negativna plat. Bodite odločni v svojih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne delajte računov brez krčmarja, nima smisla, saj se luna nahaja v znamenju dvojčkov, kar lahko neugodno vpliva na razvoj situacije. Težko boste tokrat pridobivali na veljavi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč dela se vam ne bo obrestovalo tako kot ste si zamislili. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar bi bilo dobro imeti svojo mejo. Marsikdo ne bo znal na pravi način ceniti vaše pomoči.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi vpliva lune v dvojčkih se boste znašli v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel le dobro. Bodite sproščeni in pustite svojeglavost za seboj.

Vas zanima: KAKO ZGRADITI IN VZDRŽEVATI ZAUPANJE V ODNOSU? ali ŽENSKA IMA LAHKO DANES VSE, ČE ŽELI