Tedenski Lunin horoskop za obdobje 25.10.-31.10.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25.1 oktobra do 31.oktobra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25.1 oktobra do 31.oktobra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25.1 oktobra do 31.oktobra

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste podali z vplivom lune v dvojčkih. Pričakujte razigrano dogajanje, ki bo spodbujalo potrebo po klepetanju s prijatelji. Polni boste energije, tako zabavne, kot tudi nemirne. Neprestano boste iskali nekaj novega, drugačnega, zato lahko ta vpliv odlično izkoristite in opravite vse tiste majhne stvari, s katerimi ste v zaostanku. V vsakem trenutku se bo namreč dogajalo toliko stvari, pozornost pa bodo neprestano motile pripombe, ki pa jih tokrat ne boste znali preslišati. Ob 23.00 uri prehaja luna v znamenje raka, zato so lahko sanje obarvane z nekom iz preteklosti.

Vse obveznosti boste v torek in sredo, ko bo luna v raku reševali intenzivno, z močno voljo.

blank

Zato se lahko hitro in neposredno soočite s težavami in ovirami, vendar ne skrbite saj boste intuitivno znali poiskati pravo točko miru. Močno čustveno življenje vam bo tokrat godilo in o dolgčasu na tem področju ne bo niti sledu, saj se bodo ves čas nizali takšni in drugačni zapleti. Skoraj vsaka misel bo podkrepljena z nezadržnim sumničenjem, ter visoko mero občutljivosti. Več kot običajno se boste ukvarjali tudi s sabo in s svojimi mislimi ter notranjimi občutki.

V četrtek ob 11.07 uri se luna pomakne v znamenje leva.

Prihaja odlično razpoloženje, veliko zanimivih zamisli, ter dejanja, ki bodo srčna. Neobremenjeno se boste z energijo Zadnjega krajca zavihteli do cilja in pogumno ujeli zmagovalne energije. Zaradi pozitivne vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede prehitro uidejo z jezika, težje se boste v tem času zadržali, da ne bi povedali prave resnice. Ker luna potuje skozi ognjeno znamenje, vam bo dišala pekoča hrana, užijte pa tudi več stročnic. Tudi v petek in soboto skozi dan prihaja odlična energija, ki jo boste znali usmeriti v delo in zabavo.

V soboto ob 20.09 uri se luna pomakne v znamenje device. Kljub temu, da vam prinaša več motivacije, zagrizenosti za delo in moči, da končate z določenimi pomembnimi zadevami ne boste najbolj optimistični. Obremenjeni in nesproščeni boste tudi v družinskih odnosih, zato nikar ne načenjajte resnih tem, ki bi lahko sprožile konflikte.

Pripravljeno za Sensa.si