Dnevni horoskop za ponedeljek 25. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 25. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 25. marca 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, materinski dan. Objektivno danes ocenite svoje cilje preden naredite korake in premike. Ugotovite ali imate dovolj samozaupanja in nazadnje ali imate vso potrebno podporo za pozitiven razplet.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite danes izredno budni, previdni in hkrati umirjeni. Poskušajte sprejeti moder nasvet in ne drvite nepremišljeno v razčiščevanje, sodbe in očitke.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.

Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Horoskop
Polna Luna Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja.

KAKŠNA MAMA STE ALI BOSTE, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Danes praznuje Irena Yebuah Tiran: Astro profil

Soncem v znamenju ovna nima časa za pretirano razmišljanje, saj se njeno življenje premika z intenzivnim tempom. Luna v ovnu nakazuje na pogum, entuziazem, neodvisnost. Vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom bo vedno ambiciozno zakorakala proti cilju.

Ko nekaj občuti s svojim intenzivnim šestim čutom, bo takoj začela delovati na tem področju in iskati odgovore. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna.

Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rada umetnost in lepoto. Njene prednosti so inteligenca, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečna in uspešna, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi. Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj besede in ideje neprekinjeno pojejo iz njenih ust.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE.

Tone Pavček
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zaradi vpliva Luninega mrka obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko obremeni vsaka drobna malenkost, ter neiskrenost.

Na katera znamenja zodiaka bo imel Lunin mrk največji vpliv?

Lunin mrk bo najbolj vplival na rojene v znamenju bika, raka in škorpijona.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub Luninemu mrku, ki se vas tokrat ne bo tako močno dotaknil, boste izpeljali dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vprašajte se, zakaj niste zadovoljni. Najprej boste presenečeni, ker nečesa zaradi Mrka ne boste sposobni opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo kljub temu ugoden.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je pisano na kožo. Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako jih boste začeli reševati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub Luninemu mrku se boste znebili nadležnega občutka šibkosti. Vseeno pa se še malce pazite in uživajte vitamine. Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Precej pusto in dolgočasno počutje vas lahko za trenutek obremeni. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas zopet naredil svoje. Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Srce se vam bo vnelo za osebo, ki za vas ni najbolj primerna. Poiščite, če boste v dvomih pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred realnostjo. Uspeli se boste zadržati pred izbruhom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi vpliva Luninega mrka boste precej raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste precej nemirni, saj se boste znašli v dilemi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na zasebnem področju vas bo razveselila priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili. Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na vse kar vas obdaja gledate iz zabavnega zornega kota, zato se niti ne zavedate resnosti položaja, v katerem ste se znašli. Ko bo stvar res preveč napeta, povprašajte za nasvet.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja s sodelavci, zato ne bodite samotar. Vzemite si dovolj časa za vse kar vas osrečuje. Prehitevanje vam ne bo šlo dobro od rok.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan z Luninim mrkom bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Ne zaključujte še nečesa strastnega in se ne odločajte samo na podlagi trenutnega stanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Okoliščine bodo zaradi Mrka zahtevale veliko energičnosti, posebno pri zadevah, ki jih ne poznate najboljše. Precej napeti boste zaradi tega, ker vam ne bodo pomagali tako, kot bi vi želeli.

Vas zanima: ZNAMENJA, DA JE ODNOS V STISKI in KAKŠNA STA MOŠKI IN ŽENSKA Z ASCENDENTOM V ZNAMENJU OVNA?