Dnevni horoskop za ponedeljek 20. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 20. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 20. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 20. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, začetek pomladi. Novi začetki, pogumna energija in razsvetljene misli vas vodijo k spontanim dogodivščinam naproti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čustvene zaznave bodo močne, vendar jih boste znali uporabiti v pozitivni smeri.

Horoskop
Vpliv Lune

Luna je v znamenju Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes ob 21:24 uri preide Sonce v znamenje Ovna

Prihaja močna želja po osvajanju, premikih in iskanju bolj učinkovitih rešitev. Način delovanja bo pogumen in pionirski, ter brutalno iskren. Če je nekaj dolgočasno, se ne boste ustavljali ampak boste hitro šli naprej. Energija Sonca v ovnu hrepeni po vznemirjenju in nemirni duh je tisti, ki ves čas stremi po nečem novem.

Poganjal vas bo notranji zagon, ki je sila, s katero je treba delovati samozavestno. Um bo obdarjen s sposobnostjo, ki filtrira nebistveno in ta jasen pogled vam lahko pomaga preseči ovire in hitreje napredovati v življenju. Kako Sonce v Ovnu vpliva na vas?

PRIHAJA OBDOBJE OVNA, ODLIČEN ČAS ZA AKCIJO

Ena sama napaka zahteva sedem popravkov.

Albert Einstein

JEDRO DRZNE MOŠKE ENERGIJE

Rojeni v znamenju rib in ovna, dogodki na današnji dan:

  • Henrik Johan Ibsen, norveški dramatik
  • Vladimir Sergejevič Ignatovski, ruski matematik, fizik
  • Burrhus Frederic Skinner, ameriški psiholog
  • Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik
  • Rok Benkovič, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Louis Armstrong kot prvi ameriški umetnik nastopi v vzhodnem Berlinu. Albert Einstein objavi svojo teorijo relativnosti. Rodil se je Johann Christian Friedrich Hölderlin, nemški pesnik in Nikolaj Vasiljevič Gogolj, ruski pisatelj. Rodil se je tudi eden najboljših slovenskih alpinistov Boštjan Kekec. Umrl je Jane Kavčič, slovenski filmski režiser in Juliana, nekdanja nizozemska kraljica.

Kateri planetarni premik se zgodi danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da Sonce danes ob 21.24 uri prehajaj v znamenje ovna.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč vpeta v podzavest?

Preveč vpeti v podzavest boste rojeni v znamenju rib in raka.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutki, obarvani s pomladnimi energijami, bodo namenjeni raziskovanju in razmišljanju o čustvih, ki jih še vedno niste pometli pod preprogo, čeprav bi bilo to veliko lažje za vas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odnehajte s trudom, saj vidite da vas določena oseba utruja in celo bremeni. Kljub nežnim energijam boste presegli sami sebe, saj boste dovolj močni, da naredite na tisti korak, ki ga imate v mislih že dlje časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razvrstite obveznosti od bolj pomembnih do manj pomembnih pri tem pa pazite, da ne boste zaradi zasanjanosti, ki vas bo ujela spregledali kakšnega pomembnega ključa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo bo z vami kljub temu da vas obdaja energija lune v rib, ki poudarja sočutje malce nesramen. Vse skupaj bo vključevalo še nekaj pikrih pripomb, ki jih ne boste zlahka pozabili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prizanesite tokrat nekomu izmed sodelavcev ki se nikakor ne znajde. Pomislite, kaj če bi to doletelo vas in bi se vam vsi v vaši bližini posmihali, namesto da bi vam priskočili na pomoč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zavrnitve in negativne informacije vas lahko spravijo iz tira, zato se kočljivim situacijam izognite. Brez pravega razloga se ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sestavite se in spremenite svojo trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov, ki jih tako zelo nestrpno pričakujete. Prihaja navdih za poglabljanje v čustvene situacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sami presodite, kam vas najbolj vleče srce in nadaljujte s svojim simpatičnim stilom. Luna v znamenju rib bo prebudila čustveno plat in vas spomnila, kako lepo se imate lahko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počasi izgubljate potrpežljivost, zato se boste uprli in pokazali, da drugi ne morejo razpolagati z vašim časom in čustvi. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj lepega in vznemirljivega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub luni v ribah boste razpoloženi za karierne in finančne premike in nikakor nočete ostati v ozadju. Prednost bo v tem, da se ne boste ob prvih zapletih umaknili, temveč boste samozavestno nadaljevali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezenske zvezde vas bodo zmedle, saj boste pričakovali bolj jasno dodelan razplet. Priznali si boste, da vam je nekdo resnično pri srcu, kar vas bo navdalo s toplino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo z energijo lune v vašem znamenju počasi uredilo, čeprav boste po tihem še vedno iskali razloge, da bi zakomplicirali situacijo. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo.

Vas zanima: LJUBEZEN KROŽI, KADAR JO DAJEMO ali MISLI IMAJO NEVERJETNO MOČ