Dnevni horoskop za ponedeljek 16. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 16. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 16. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 16. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V negativnem smislu prihajajo bolečina, globoki občutki, ter napadalna energija, ki jo skušajte premostiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pridobili boste krute odgovore na skoraj pozabljena vprašanja, tudi v povezavi z ljubezenskim ter osebnim področjem.

horoskop danes
Luna v znamenju

Danes ob 13:50 uri Luna preide v znamenje Strelca

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Dopoldan boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Popoldan ko Luna preide v znamenje Strelca pa ozračje napolni optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes ob 06:14 uri nastopi Polna Luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija.

Danes ob 06:12 uri nastopi Lunin mrk

Lunin Mrk prebuja podzavest na nenavaden način, zato prihaja zmeda, povezana z neodločnostjo na vseh področjih. Vendar ne obupajte prehitro. Cvetna ali Zmajeva Luna krasi naravo s prekrasnimi cvetovi in jo prebuja v pravem smislu. Pozitiven vpliv, ki zrcali energijo pomladnega obdobja, ko je narava je v polnem razcvetu. Združena energija je odlična odskočna deska, da se umaknete od situacij, ki jih niste sposobni rešiti.

Danes praznuje Gabriela Sabattini: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Bika ni najbolj konkretno usmerjeno, saj se bliža Soncu v znamenju Dvojčkov, ki ji poudarjajo neustavljivo privlačnost in šarm. Je zelo odločna in stabilna osebnost, ki vedno stoji za svojimi besedami in dejanji. Pripravljena je tudi poskusiti kaj novega in se zraven razigrano nasmejati, saj obožuje svoje življenje.

Luno ima v znamenju Tehtnice, kar je odlična iztočnica za njeno eleganco, ki ji je prirojena. Merkur v znamenju Bika ji daje odločnost ter realen pogled na svet, k sanjarjenju ni najbolj nagnjena. Venera in Mars se nahajata v znamenju Dvojčkov in ji dodajata simpatičnost in nekaj neodvisnosti, ki jo spretno uporablja v ljubezenskih razmerjih.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Henry Jaynes Fonda, ameriški filmski igralec
  • Janet Jackson, ameriška pevka
  • Pierce Brendan Brosnan, irski filmski igralec
  • Roman Pungartnik, slovenski rokometaš
  • Megan Fox, ameriška filmska in televizijska igralka

Na današnji dan je bila prva podelitev nagrad Ameriške akademije za film, bolj znanih kot Oskar. Sovjetsko plovilo Venera 5 pristane na Veneri. Islandski parlament razglasi neodvisnost od Danske. Rodil se je Virgil Widrich, avstrijski filmski režiser in Marko Kravos, slovenski pesnik. Rodil se je tudi Ivan Franke, slovenski slikar in Ivan Jager, slovenski arhitekt. Umrl je Ivan Žolger, slovenski pravnik, diplomat in Franc Berneker, slovenski kipar.

Usmeri svoje oči proti zvezdam, ampak ohrani svoje noge trdno na tleh.

Theodore Roosevelt
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zaradi vpliva Luninega mrka obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko obremeni vsaka drobna malenkost, ter neiskrenost.

Na katera znamenja zodiaka bo imel Lunin mrk največji vpliv?

Lunin mrk bo najbolj vplival na rojene v znamenju bika, raka in škorpijona.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub luninemu mrku boste na področju dela in denarja ubirali prave poti ter reševali tisto, kar je nujno potrebno, nekateri ovni pa boste danes zelo zadovoljni tudi v ljubezenskem razmerju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zmotilo vas bo, da nadzora, ki ste ga bili vajeni nimate več v svojih rokah. Začetek dneva, ki ga spremlja luna v škorpijonu bo obetaven, nato prihaja zmeda, ki ne bo najbolj prijetna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Lunin mrk bo kriv, da boste delovali nejevoljno, intuicija vas bo svarila pred slabimi odločitvami, zaupajte ji in reagirajte umirjeno. Zoprni obveznosti se ne boste mogli izogniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Brez potrebe vas je že nekaj časa strah, da bi se tisto, kar je za vas pomembno slabo končalo. Pazite, da ne boste prepozni in da se vam na mizi ne nabere preveč dela.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri. Čeprav vam majhne malenkosti ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva, boste s svojo pripravljenostjo z veseljem pomagali drugim.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pretekla prizadevanja se zaradi Luninega mrka še ne bodo obrestovala. S težavo boste danes nekaj zaključili in dobili jasno potrditev, da ste zaman čakali na pravi trenutek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začnite s pomembnimi pogovori pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, ki ga prinaša Lunin mrk. Čustva vas bodo na trenutke močno vznemirila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Glede svojih zasebnih zadev boste brez zadržkov iskali pomoč in nasvete. Naj vas ne bo strah vprašati, saj boste z odgovorom veliko močnejši, povečal se bo tudi pogum, potreben za napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslovne zadeve si zaslužijo več pozornosti, ter doslednosti, čeprav vas vse skupaj zaradi Luninega mrka že pošteno utruja. Negotovost, ki jo skrivate za samozavestnim nastopom prihaja na plano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujte več obveznosti, le tako bo tako manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vas pomembno in ste prepričani da imate prav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadeva, ki jo načrtujete, se bo zaradi energije Luninega mrka zaključila drugače, kot ste si zaželeli. Vse skupaj bo izpadlo slabše od predvidenega, zato bodite kar se da potrpežljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo bo vplival na vaše pomembne odločitve, kar vas bo pahnilo v kočljiv položaj. Kljub temu pa popazite na denar in preverjajte stroške, saj ste zaradi mrka v nevarnosti.

Vas zanima: UTRJEVANJE TEMELJEV LJUBEZNI