Dnevni horoskop za ponedeljek 12. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 12. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 12. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 12. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Močna in pogumna energija, ki vas bo objela danes, vas bo usmerila k prijetnim soočenjem ter pogumnim odločitvam.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ni še prepozno, da se naučite tisto, kar je potrebno, da dosežete dobre rezultate. Živite tukaj in sedaj.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.

Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Danes praznuje Judita Zidar: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju dvojčkov, in sicer v 10. Hiši, kar ji prinaša neobremebnejost. Tudi v poznem življenjskem obdobju bo živahna, mladostna in željna raznih dogodivščin. Njena vitalna energija je poživljajoča, sproščujoča in mentalno stimulativna. Je mnogostranska in vse jo zanima, toda njena pozornost je kratkotrajna. Njeni talenti kot režiser ali pisatelj ali izvajalec so lahko fenomenalni. V svojem življenju se osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v javnosti. Želi biti vidna, prepoznana in cenjena. Je resna, predana in delovna, vendar jo mora področje zanimati. Svoje cilje običajno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju ovna v 8. Hiši, kar nakazuje, da je zelo srečna oseba, ker je Marsu udobno v tem znamenju, saj je vladar ovna.

Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Ima zelo močno intuicijo, ki jo lahko vodi do izjemnih spoznanj in preobratov v življenju. V ljubezenskem objemu išče romantiko. Njena Luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju vodnarja v 5. Hiši, kar nakazuje, da je spontana in rada pokaže svoja čustva ter občutke. Obdarjena je z bogato domišljijo, ki jo vpleta v svoje ustvarjalne navdihe, zato je lahko uspešna na področju umetnosti. Zelo rada ima otroke in zna dobro poskrbeti zanje. Je oseba s šarmom, originalnostjo in spontanostjo.

Inteligentnost brez ambicij je kot ptica brez kril.

Salvador Dalí

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • David Rockefeller, ameriški bankir
  • George Herbert Walker Bush, ameriški predsednik
  • Ana Frank, judovsko-nemška pisateljica
  • Chick Corea, ameriški pianist
  • Adriana Lima, brazilska menekenka

Na današnji dan Ana Frank za 13. rojstni dan dobi dnevnik. Ameriško ustavno sodišče razglasi državne zakone, ki prepovedujejo poroke med pripadniki različnih ras, za neustavne. Boris Nikolajevič Jelcin izvoljen za ruskega predsednika. Rodil se je Djuna Barnes, ameriška pisateljica in Erik Eiselt, slovenski agronom. Rodila se je tudi slovenska pisateljica Luiza Pesjakova in napadalec slovenske nogometne reprezentance Klemen Lavrič. Umrl je Hermann Scherchen, nemški dirigent in Ivan Potrč, slovenski pisatelj.

Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste s pogumnim pristopom podali v nove dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka boste danes navdušena in polna energije?

Danes boste navdušeni in polni energije rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja čas za odločne spremembe in osredotočanje na tisto, kar ste običajno odrivali ali spregledali. Priporočljivo je, da sprejmete pomoč, brez tistega slabega občutka, ki vas običajno spremlja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Uporabljali in poudarjali boste mir in se diplomatsko izogibali agresivnemu odnosu. Da bi premagali napetosti in slabo voljo, razmislite o krepitvi prijateljskih odnosov ali o hišnem ljubljenčku.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločili se boste za raziskovanje novih priložnosti in spoznavanje zanimivih ljudi, zato boste prebudili moč svobodne volje in preusmerili bistvo svojega delovanja v novo smer.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse se bo na področju kariere in medsebojnih odnosov odvijalo stabilno, predvidljivo, le samskim se lahko zgodi nekaj nenavadnega, nenačrtovanega. Razmislite, morda ste ravno to potrebovali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pomembno bo, da ne dovolite, da bi preobremenjenost in močna želja po dodatnih zaslužkih vplivala na to, da si za ljubezen ter za odnose s prijatelji ne vzamete dovolj časa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kolikor si želite več sproščenosti, se izogibajte svojim trdim principom, ter trmi, ki večkrat nepričakovano udari na plano in si dovolite svobodo pri iskanju boljših možnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na prvem mestu bodo tokrat na področju dela in denarja odgovornost, trdo delo in odločnost. Poskrbite pa, da se izognete negativnim mislim, ter občutku, da nečesa niste sposobni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če želite doseči želene cilje, morate preizkusiti nove strategije in taktike, vendar poštene in preverjene. Ne pozabite na ustvarjalno plat, ki jo morate raziskati in uporabiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prenagljena naložba, ki obljublja hitre dobičke bi vam lahko z energijo lune v ovnu prinesla le izgube. Preberite drobni tisk, saj boste prepričani da potrebujete več, kot je morda v resnici potrebno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znali se boste povezovati, še posebej s starejšimi, ki jih boste popolnoma razumeli. Pomoč, ki jo boste nudili, bo blagodejno vplivala na dušo in tisti notranji občutek, ki vodi k dobremu počutju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakujte manjše zaplete, ki bodo izbruhnili zaradi napetosti v zvezi s tehničnimi zadevami v domačem okolju. Najprej vdihnite, šele nato začnite diplomatsko pogovor in vse skupaj rešite bolj umirjeno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energije bodo nihale, zato se boste pri zahtevnih nalogah težje zbrali. Preveč boste resni, da bi razumeli šalo, zato se lahko v določeni situaciji brez pravega razloga celo počutite užaljeni.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023