Dnevni horoskop za ponedeljek 10. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 10. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 10. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 10. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delajte na zdravju ter na ljubečih medsebojnih odnosih. Vedite, da ste na pravi poti takrat, ko imate o sebi dobro mnenje in ko ste prepričani, da se vam lahko zgodi le dobro.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čeprav se boste znašli na prelomnici, bodite vztrajni in ne dopustite, da bi vas ob morebitnih neuspehih popadla ravnodušnost.

luna v znamenju
Dnevni Lunin vpliv

Danes ob 15:47 uri Luna preide v znamenje Bika

Dopoldan o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Bika prihaja notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig.

Največja nevarnost v času turbulentnih sprememb ni turbulenca, temveč odločanje z včerajšnjo logiko.

Peter Drucker

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Rod Stewart, škotski pevec
  • George Foreman, ameriški boksar
  • Eddie Cheever, ameriški avtomobilski dirkač
  • Alex Meraz, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Anette Sagen, norveška smučarska skakalka

Na današnji dan so v Ženevi ustanovili Svet društva narodov. Tina Maze je zmagala na veleslalomu v Mariboru in tako dosegla sedmo slovensko zmago na tekmah za zlato lisico. Rodil se je ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in Robert Woodrow Wilson, ameriški fizik, nobelovec. Umrl je David Bowie, angleški glasbenik in Coco Chanel, francoska modna oblikovalka. Prav tako je umrl slovenski književnik, literarni zgodovinar in pedagog Evald Koren.

Kakšne energije se bodo prepletale na področju kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko na področju kariere pričakujete željo po dokončevanju in vztrajnost.

Katera znamenja zodiaka boste prehod lune iz ovna v bika najbolj intenzivno občutila?

Prehod lune iz ovna v bika boste najbolj občutili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite več: STE SPOSOBNI BITI TO KAR STE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne jezite se dopoldne, ko bo luna še v vašem znamenju na nekoga, ki za vas nima dovolj časa. Pokažite več pripravljenosti na enakopraven dialog, s katerim boste premostili nejasnosti.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tokrat lahko brez pomislekov začnete z nečim, kar je bilo za vas do sedaj neizvedljivo ali pretežko. V ljubezni hrepenite po pozornosti, obenem boste zelo radovedni.

BIK: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami bo priložnost, da nekaj naredite popolnoma drugače, kot od vas pričakujejo. Premislite, še zlasti, če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo. Bodite bolj budni, saj bo vse skupaj preveč mikavno.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V primeru težav z odnosi, ki jih bo povzročal prehod lune iz ovna v bika raje upoštevajte pravila sproščenega življenja, kot da bi pretiravali. Uživajte, ne zapirajte se v temne in zaprte prostore.

RAK: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prehodili ste že več kot pol poti glede pomembnega cilja, tako da se boste sedaj samo še prepustili čudovitim energijam. Premislite o tem, kako bi brez odrekanja izboljšali finančno stanje.

LEV: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vas pozna in razume, kar vas bo v kočljivi situaciji navdušilo. Zato boste tudi nekoliko zmedeni. Glede dela ste vsekakor zaščiteni, saj boste znali zavarovati svoje interese.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Previdno delujte v odnosih z značajsko stabilnimi, saj bosta v ospredju muhavost in spremenljivo počutje. Premalo ste pozorni z denarjem, zato se vam nakazuje nekaj zapletov.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naj vas ne motijo občasni zastoji, ki jih popoldne prinaša luna v biku, saj vam bo premor pravzaprav všeč. Pazite na besede, posebno z osebo, ki vam največ pomeni, saj sta trenutno v fazi občutljivosti.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izognite se prepiru, čeprav se boste borili s tistimi, ki slepo vztrajajo pri svojih dejstvih. Zapišite si vse, kar je pomembno, saj lahko spregledate zelo pomembno informacijo.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko bo dela, vendar boste kljub temu znali poskrbeti tudi zase, da si vzamete nekaj prostega časa. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni in razigrani, še posebej v večernih urah.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Popoldne, ko luna prehaja v bika se boste sprostili in si končno vzeli nekaj časa zase. Skušajte tokrat preživeti več časa z osebo, ki vas vedno znova polni s pozitivno energijo.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne počutite se ravno najboljše. Morda je kriv način življenja ali prevelika obremenjenost, ki jo prinaša velika količina dela. Edina možnost je, da se sestavite.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2022

Vas zanima: ENERGIJA, KI JE TESNO POVEZANA S ČUSTVI