Dnevni horoskop za petek 7. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 7. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 7. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 7. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vsaka težavica, ki je boste deležni se vam bo zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom zdela večja kot je v resnici. V ljubezenskih odnosih se boste težko popolnoma prepustili in zares uživali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Veliko vam bo danes v odnosih pomenila odzivnost, če le te ne bo, lahko postanete nemogoči ali celo zagrenjeni.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. So simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Omar Naber: Astro profil

S Soncem v raku je Omar globok ter premišljen. Njegova narava je mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Z Luno v devici je njegov spomin neverjeten, odlično se znajde na vseh področjih. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno.

Samodisciplina mu pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Svojo energijo odlično sprošča s plesanjem in glasbo, kjer je zelo nadarjen. Kljub temu, da na prvi pogled ne deluje pripravljen na izzive, takšne in drugačne, na koncu vedno poišče svoj cilj. Pogum in bojni duh mu omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno.

Danes praznuje Aleš Volk – Raay: Astro profil

Rak Aleš ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Njegova lupina ga zaščiti tik pred tem, ko bi lahko zapadel v težave in takrat se njegova občutljivost prevesi v iskanje najbolj lahkotnih rešitev. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je s svojo Luno v znamenju škorpijona vedno pripravljen na kakršen koli izziv.

Če misliš, da zmoreš, zmoreš. Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Mary Kay Ash

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka
  • Vinko Globokar, slovenski skladatelj, pozavnist
  • Ringo Starr, angleški bobnar, glasbenik
  • Shelley Duvall, ameriška filmska igralka
  • Toto Cotugno, italijanski pevec

Na današnji dan se na Brionih sestanejo predstavniki Slovenije, SFRJ in EU ter sprejmejo Brionsko deklaracijo. V tržaško pristanišče pripluje prva ladja s pomočjo UNRRA. Konec prve soške bitke. René-Théophile-Hyacinthe Laennec je izumil stetoskop. Rodil se je Marc Chagall, rusko-francoski slikar in Miroslav Krleža, hrvaški pisatelj, pesnik. Umrl je Syd Barrett, angleški glasbenik in Karel Štrekelj, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: SPANJE JE KLJUČNEGA POMENA ZA KAKOVOSTNO ŽIVLJENJE in HOROSKOP: KAKŠNEMU TIPU OSEBNOSTI BI SE MORALI IZOGNITI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v ribah boste razneženi, vendar pazite, da ne boste zanemarili lastnih čustev in potreb v korist drugih in se smilili sami sebi. Zavrtite energijo v bolj optimistično smer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prekinite osamljenost in stopite novim priložnostim nasproti, želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se zgodijo nove strastne zgodbe.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s sodelavci pa bo naletel na odobravanje. V mislih se vam bo porodilo veliko idej in zamisli, ki jih boste želeli uresničiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri delu boste sijali, saj boste oddajali pozitivno energijo in dobro voljo, kar vam bodo nekateri zavidali. Prihaja zelo pomembno vprašanje, ali bo opravičilo tokrat resnično zadoščalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S težkim srcem boste priznali, da ste nekomu naredili krivico. Poslovno življenje se bo z luno v ribah odvijalo mirno, vendar to ne pomeni, da lahko pozabite na pomembne opravke.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat doslej le odmahnili z roko, namesto da bi se odpravili na pregled. Previdno, ker vas tudi v domačem okolju čaka nekaj težavnega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja občutek, da ne morete zavrniti nikogar, vendar se s tem le zapletate v težave. Oči in ušesa imejte odprte, saj nekaterim sodelavcem, ki niso najbolj iskreni, ne boste mogli zaupati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj napetosti in slabe volje je za vami, zato se lahko z nežno energijo lune v ribah nasmejite. Potrudili se boste, da bi ohranili določen odnos, ki vam resnično veliko pomeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Povabite prijatelje na pijačo, saj bo med njimi bo tudi nekdo, ki vas vedno spravlja v dobro voljo in vas posluša. Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se nekoliko ozrite naokrog.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v ribah vam nasprotuje, zato pazite na zdravje. Premislite o tem, kakšne naj bi bile posledice nenadne odločitve, prav tako pazite, da ne boste vsega skupaj kasneje predrago plačali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samozavesten pristop bo odličen predpogoj, da zgradite kaj novega, lahko ste boljši in bolj učinkoviti kot doslej. Ne potrebujete veliko, da bi se odločili pravilno in počutili dobro.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskrbite, da ne bo preveč razčiščevanja in prerekanja, ki bi vas le vznemirilo. V poslovnem smislu boste zadovoljni. Nekaj vam dejansko gre od rok in nič vas ne bo ustavilo.

Vas zanima: HOROSKOP: ŽENSKE, KI CENIJO VSE KAR VSTOPI V NJIHOVO ŽIVLJENJE