Dnevni horoskop za petek 30. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 30. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 30. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 30. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je pravi čas, da sprejemate sebe in se cenite zato ker ste, takšni kot ste, z vsemi napakicami vred.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskrbite, da boste imeli dovolj časa zase, le tako boste manj jezni in zamerljivi v tistih situacijah, ko stvari ne gredo po zastavljeni poti.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 16:59 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

BOLEČINA NIKDAR NI TAKO HUDA, DA JE ČAS NE BI OMEHČAL ALI CELO IZBRISAL.

Annibale Caro

Danes praznuje Lara Jankovič: Astro profil

Larino Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju raka. Je ženska v pravem pomenu besede, lepa, atraktivna, hkrati pogumna in nežna. Dokler je v središču pozornosti cveti, ter je komunikativna in ima vedno kakšno dobro idejo. Ob rojstvu se je njen Mars nahajal v znamenju Vodnarja. Svoboden duh in samozavest sta ključnega pomena zanjo. Življenje zna zajemati s polno žlico, ter najprej poskrbi zase.

Nikoli ni v vlogi žrtve in svoje težave večkrat pometa pred preprogo, kar ji lahko v kasnejših letih povzroči nekaj težav na psihičnem področju. Ob rojstvu se je njen Jupiter nahajal v znamenju Škorpijona. Prinaša ji strast, željo po akciji in nestabilnost v kočljivih situacijah. Najbolj jo zlomita krivica in neiskrenost, ki nista v njeni domeni. Vse najboljše!

KAKO SE SOOČATI S KRIZNIMI SITUACIJAMI?

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Lovro Janša, slovenski slikar
Ciril Ribičič, slovenski pravnik, politik
Mike Tyson, ameriški boksar
Ralf Schumacher, nemški avtomobilski dirkač
Mitja Mežnar, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil v Ljubljani odkrit Ganglov spomenik Valentinu Vodniku. Umrl je Dare Ulaga, slovenski filmski in gledališki igralec in Pina Bausch, nemška koreografinja.

Čemu bi se bilo smotrno danes prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smiselno prepustiti spontanim priložnostim.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj velikodušna in polna velikih idej?

Najbolj velikodušni in polni velikih idej boste rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2023 ali NA KAJ VSE VPLIVA INTIMNOST?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popoldne, ko luna prehaja v strelca vas bo rešila iznajdljivost. Imeli boste dovolj energije, pa tudi volje, da se spoprimete s težjimi situacijami. Prava popotnica bo strasten pristop.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določene napetosti vas bodo prisilile, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete. Ne ukvarjajte se s tistimi, ki so zadirčni, saj bi vas samo potegnili v svoj negativen mlin.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naj vas ne skrbi, da bi karkoli šlo mimo vas, saj bo močno poudarjen direkten pristop. Kljub pozitivnem razpoloženju si vzemite trenutek zase. Že zato, da si boste lahko malce oddahnili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prebuja se občutek, da vam še vedno nečesa primanjkuje. Vse skupaj se bo odražalo na področju odnosov. Malce bolj bodite pozorni, da se ne zapletete s tistimi, ki so negativno usmerjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določena oseba vas nikakor ne bo pustila na miru. Na področju dela nekaj previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne in pestre situacije, v katerih boste površni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Optimizem bo na vaši strani, zato se lotite zadev, ki vam običajno niso najbolj pisane na kožo. Spremljale vas bodo majhne skrivnosti, zato bodite pozorni in berite med vrsticami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če se boste zaradi nepazljivosti znašli v turbulentnih energijah, se nikar ne vdajte prehitro. Ne pozabite, da vam lahko pomaga dober prijatelj, ki vas bo usmeril na pravo pot.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ospredje boste postavili sebe in nikakor se ne boste želeli poglabljati v težave drugih. Na čustvenem področju prihajajo sproščeni trenutki, nekateri se boste odločili za spremembo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne vmešavajte se če gre za prepir med osebama, ki sta vam izredno pri srcu. Popazite tudi na želodec, saj vam bo dišala hrana, ki ni najbolj zdrava, prav tako se boste težko uprli sladkim pijačam.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne dovolite si, da bi vam popoldne, ko luna preide v znamenje strelca in prebuja direktnost ušla kakšna neprimerna pripomba. V ljubezni boste vstopili v čas prijetnega doživljanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Niste dovolj prožni, nekaj vas v ozadju ves čas obremenjuje. Poskusite razumeti vse kar se je zgodilo in se čimprej zavihtite iz preteklosti v prihodnost, tako kot znate samo vi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obdajte se z izbrano družbo, v kateri se lahko razživite in sprostite. Prihajajo prijetna sporočila, pomembne novice in ljubezenska iskrica, ki vas bo prepričala, da je vredno zaupati.

Vas zanima: SPROŠČENI IN V DOBRI FORMI BOSTE PREJ DOSEGLI USPEH ali VAM NE USPE SHUJŠATI? MORDA OVIRATE SAMI SEBE