Dnevni horoskop za petek 3. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 3. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 3. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 3. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliki načrti bodo pripravljeni na realizacijo in sedaj se boste lažje tudi prilagajali nemogočim razmeram.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dan vas bo prebudil na duševnem in fizičnem področju in vam začrtal novo pot, ki bo bolj lahkotna in obarvana z lepimi energijami.

Horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 16:15 uri Luna preide v znamenje Leva

Dopoldan je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite. Popoldan, ko Luna preide v znamenje Leva pa prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več.

Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Georg Ferdinand Cantor, nemški matematik
  • Alexander Graham Bell, škotsko-kanadski izumitelj
  • France Križanič, slovenski matematik
  • Franc Mihelič, slovenski harmonikar
  • Jackie Joyner-Kersee, ameriška atletinja

Na današnji dan je bila izdana prva številka ameriškega časopisa Time. Ustanovljena je bila Naca, predhodnica Nase. Bertrand Piccard in Brian Jones sta začela polet v balonu in uspešno obletela svet brez postanka. Rodil se je William Godwin, angleški novinar, filozof in Jurij Gika, moldavski in vlaški knez. Rodil se je tudi nekdanji romunski predsednik Ion Iliescu. Umrl je David Daniel Kaminsky – Danny Kaye, ameriški filmski igralec in Robert Adam, škotski arhitekt. Umrl je tudi špansko-ameriški kitarist Carlos Montoya.

LJUBEZEN DO MIRU SE PRIČNE S TEM, KO PRENEHAŠ GOVORITI O PRAVIČNIH VOJNAH.

Sigmund Graff
Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in spontani.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2023 ali Mesečni horoskop MAREC 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pozorno dopoldne, ko bo luna še v raku prisluhnite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Nadaljuje se zgodba, ki vas tudi sedaj precej ogreva, čeprav se zavedate, da dolgoročno ni izvedljiva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Situacija na čustvenem področju bo nihala, kar vas ne bo ravno navduševalo. Morda je čas, da spremenite taktiko in poskusite na odnos, ki že nekaj časa ni stabilen gledati drugače.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prišli boste do spoznanja, da trenutno nimate dovolj energije, da bi se ustavljali pri ovirah. Svoj čas si razporedite tako, da ga bo ostalo dovolj za tudi za prijatelje in prijetne reči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odločili se boste, da se ne boste vpletali konflikte, ki se bodo odvijali okoli vas. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se rešila na lahek način. Nestrpnost pa raje pustite pri miru.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Popoldne, ko luna preide v vaše znamenje se boste z veseljem usmerili v akcijo, brez prevelikega razmišljanja. Vaš položaj na poslovnem področju je boljši, kot ste upali, zato ste lahko mirni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Začutili boste, da je težavna situacija razrešena, vendar se ne veselite prehitro, saj bo to le zunanji videz. Cilj boste dosegli samo, če boste ostali zvesti samemu sebi in svojim čustvom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmišljali boste o naslednji potezi, ki bi utegnila prinesti tudi nekaj dobička. Najprej potrebujete dobro zastavljen ter premišljen cilj, h kateremu se bodo nato usmerjala vaša dejanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počutje bo odvisno predvsem od trenutnih dejanj, zato dobro razmislite, kako boste nekaj začeli. Predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zopet vodite igro, še posebej na čustvenem področju, kjer ste zelo stabilni ter hkrati navihani. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, ko ste nekomu pred kratkim nekaj predlagali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven še poskrbeti za zabavo in sproščeno vzdušje. Ničesar ne boste prepustili naključju, vse boste zelo dobro in natančno načrtovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izpostavljena bo natančnost, ki jo boste vlagali v delo. Pametno izkoristite pozitivne atribute, saj je čas več kot ugoden za to, da se posvetite področju vaše osebne rasti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav se vam bo zataknilo pri težji nalogi, se do rešitve poskušajte prikopati sami. Lahko da tokrat ne boste prejeli pomoči, čeprav boste prav ponižno zaprosili zanjo.

Vas zanima: SARKAZEM IN NEPRIJAZNOST STA ODRAZ NOTRNJIH TEŽAV ali KAKO SONCE V RIBAH VPLIVA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?