Dnevni horoskop za petek 3. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 3. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 3. maja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 3. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Mednarodni dan svobode tiska. Spoznali boste, da je čas največji in najboljši učitelj, saj bodo spoznanja, do katerih boste prišli odlično vodilo za skok v uspešno poglavje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nova zgodba se sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, kar vas bo pomirilo.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave.

V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. Sedaj je pravi čas za ukvarjanje z duhovnostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, poglobljene pogovore in izkazovanje globokih čustev. Izrazite svoje skrite talente.

Ne moremo vsi delati velikih stvari. Lahko pa delamo majhne stvari z veliko ljubeznijo.

Marija Terezija

RAZLIKA MED ZDRAVO REDOLJUBNOSTJO IN PERFEKCIONIZMOM

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Kastler, francosko-nemški fizik
  • Bing Crosby, ameriški pevec
  • James Brown, ameriški pevec
  • Steven Weinberg, ameriški fizik
  • Věra Čáslavská, češka gimnastičarka

Na današnji dan je Margaret Thatcher postane prva predsednica vlade Združenega kraljestva. Krištof Kolumb odkrije Jamajko.
Narodni odbor za Slovenijo je imenoval narodno vlado. Začne se prvo svetovno prvenstvo v judu. Rodil se je Karl XV. Švedski in Alexis Claude Clairaut, francoski matematik, astronom. Umrl je France Veber, slovenski filozof in Josip Jurčič, slovenski pisatelj. Umrl je tudi slovenski planinec, skladatelj in duhovnik Jakob Aljaž.

Katera znamenja zodiaka bi morala biti v prometu in pri težjih opravilih bolj previdna?

V današnjem dnevu bi morali biti bolj previdni rojeni v ognjenih znamenjih. 

Kaj vam prinaša energija današnjega dne?

Dnevni horoskop napoveduje da energija spodbuja sproščeno in lahkotno izražanje talentov, ki so skriti in neizživeti.

Preberite tudi: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU OVNA? ali Mesečni horoskop MAJ 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zanimivo argumentiranje bo kljub luni v znamenju rib vodilo v sočno debato. Samosvoja prepričanja boste pogumno pokazali tistim, ki vam bodo želeli prisluhniti. Ne bo vam pomembno, kam vse skupaj pelje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čudili se boste nad tem, koliko ljudi vas podpira v zadevi, za katero ste bili še pred kratkim prepričani da bo za marsikoga sporne narave. V ljubezni je na vidiku globok, iskren pogovor.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preden boste nekaj pomembnega zaključili, natančno preglejte vsebino, saj boste z vplivom lune v znamenju rib malce odsotni ter zasanjani. Zadeva bo dobila pravi epilog šele v prihodnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan z luno v ribah bo namenjen prijetnim pogovorom, ki vam bodo povrnili občutek, da ste v določeni družbi zaželeni. Pomembno bo, da boste svojim občutkom pustili, da bodo prišli na plano.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izžarevali boste optimizem, ki se bo odražal na področju kariere in denarja. Na žalost boste v odnosih zelo neodločni, marsikdo bo raje ostal v senci, da vas ne bi s pripombami preveč vznemiril.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energija lune v ribah vas lahko notranje obremeni. V smeri, da se izognete slabim vibracijam, se boste lotili popravljanja določenih stvari. Ogromno obveznosti bo prebudilo nemir.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste začeli novo poglavje ter s pogovorom in soočenjem premagali tisto, kar vas že dolgo obremenjuje in vam ne da miru. Ne bojte se, da bi s tem, ko boste izrazili mnenje koga prizadeli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Postavite se zase in zahtevajte kljub nežni energiji lune v ribah odgovore. Morda vas bodo označili, da ste togi, saj se vam nikakor ne ljubi pogovarjati o eni in isti zadevi, ki je za vas že mimo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Jasno vam je, da ni pravi čas za reševanje sprtih strani, po drugi pa ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določen odnos. Delujte po svoje in se ne pustite motiti pri tem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če se boste ustavljali pri malenkostih, ne boste naredili nič, zato kakšno drobno zadevo raje preskočite in prihranite energijo za tiste premike, ki se vam že dlje časa zdijo pomembni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno se boste z energijo lune v ribah posvetili sami sebi. Nikar ne potlačite navdiha, ampak ga izrazite s pisanjem ali risanjem. Ne pozabite na prijatelja, ki že nestrpno čaka na vaš klic.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posebno pozorni bodite, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste kar mislite. Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali nekaj kar vam je sicer pri srcu prestaviti.

Vas zanima: RAZMIŠLJANJE JE KLJUČNEGA POMENA ali TEŽAVE NAS NE OVIRAJO, TEMVEČ NAS UČIJO