Dnevni horoskop za petek 29. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 29. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 29. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 29. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dogajala se vam bodo naključja, in sicer v smeri, da vam bo ponujeno ravno tisto, kar v določenem trenutku potrebujete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj posledic, ki se bodo razblinile boste z levo roko znali pretvoriti v prijetno izkušnjo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Dopoldan še pod vplivom Lune v znamenju Škorpijona, vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Strelca pa boste bolj površni in nedosledni. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Resnica ima več obrazov, laž samo enega!

Georges Schehade

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • John Tyler, ameriški predsednik
  • Franc de Paula Hladnik, slovenski botanik
  • Rudolf Maister, slovenski pesnik, general
  • Anton Ocvirk, slovenski literarni zgodovinar
  • Rajmond Debevec, slovenski strelec

Na današnji dan Bolgarija, Estonija, Latvija, Litva, Romunija, Slovaška in Slovenija postanejo članice zveze NATO. Z zakonom je bila razglašena slovenska himna Zdravljica. Rodil se je Santorio Santorio, italijanski zdravnik in avstralska manekenka, igralka Elle MacPherson. Umrl je Ivo Grahor, slovenski pesnik, pisatelj, kritik in Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik.

Katera astro znamenja boste danes hrepenela po lepih komplimentih?

današnjem dnevu boste hrepeneli po lepih komplimentih rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Kaj lahko naredite, da bo dan lepši?

Čas je, da se osvobodite napetosti ter težav in zaživite z nasmeškom na obrazu.

Preberite tudi: V KATEREM ASTRO ZNAMENJU SE NAHAJA VAŠ LILIT? ali Mesečni horoskop APRIL 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Napredek se bo prepletal tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v čustvenem ravnotežju. Če ne boste dovolj ambiciozni, se lahko zgodi, da boste vrženi v nehvaležno vlogo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vprašajte se, zakaj v ljubezni ponovno zavlačujete. Raje pohitite in si pravočasno poiščite pomoč ter spoštujte nasvete. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z veseljem se boste posvetili delovnim obveznostim, saj boste v tem nenadoma zaznavali večji smisel. Preprosto boste zaradi dobrih vibracij pripravljeni sprejeti več izzivov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odprle se vam bodo poslovne priložnosti, ki bodo tesno povezane z izobraževanjem. S svojim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko zaspite na lovorikah.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni bo vse bolj harmonično in polno simpatičnega navdiha. Bolj boste drzni, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj, pri čem se vam bodo z veseljem pridružili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zatekate se v zanimiva razmišljanja, želite si nekaj več, tako v službi kot tudi od tistih, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje. Zelo razigrano bo zvečer, ko luna prehaja v strelca v družbi nasprotnega spola.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kaj če bi se bolj osredotočili na svojo srečo. Z vsem kar se bo dogajalo se spoprimite neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo, da nekaj rešite brez odvečnih vprašanj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Priporočljivo bo, da ne odreagirate prehitro, ampak da počakate na ugodnih pet minut, ki prihajajo že kmalu. Materialne želje bodo navidezno poniknile, poglobili se boste vase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. Brez pomislekov se boste lotili sprememb povezanih z družinskim okoljem. Zadovoljni boste, ko boste zaključili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Intenzivno boste razmišljali o preteklosti, vendar vas bo nekdo spomnil, da je čas, da greste naprej. Vzemite niti življenja v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost bolj optimistična.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Napredujte zanesljivo ter bodite pozorni tudi na najmanjše strahove ali želje. Nova življenjska perspektiva bo zelo dobro vplivala na vaše delovanje, ki je bilo še pred kratkim pravi kaos.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spoznali boste, da lahko zaupate, če greste čez svoj strah in bolečino. Dokler se ne boste odločili podati konkretnih odgovorov in svojih dvomov na papir, se boste vrteli v začaranem krogu brez izhoda.

Vas zanima: ALI STA SI GAJA FILAČ IN MILA PERŠIN KARAKTERNO PODOBNI? ali OTROCI IN NAJSTNIKI TER NJIHOV ČUT ZA USLUŽNOST