Dnevni horoskop za petek 29. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 29. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 29. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 29. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z zmedenimi mislimi si boste težko pričarali optimistično vzdušje, zato energijo raje usmerjajte v delo ali izobraževanje, kjer so nakazani dobri rezultati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sanje, vizije, psihični vtisi ali intuitivni uvidi lahko močno vplivajo na razpoloženje.

horoskop
Luna v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Števan Kühar, slovenski pisatelj
  • Sigmund Romberg, madžarski skladatelj
  • Isidor Isaac Rabi, ameriški fizik
  • Jean Baudrillard, francoski filozof
  • Fernando Alonso, španski dirkač formule ena

Na današnji dan britanski princ Charles se poroči z Diano Spencer. Ustanovljena mednarodna agencija za atomsko energijo IAEA. Ameriški Kongres ustanovi NASO. Lino Lacedelli in Achille Compagnoni kot prva človeka priplezata na K2. Robert Baden-Powell ustanovi gibanje skavtov. Rodil se je Ivan Konstantinovič Ajvazovski, armensko-ruski slikar in Ján Kollár, slovaški pesnik. Umrl je Oliver Dragojević, hrvaški pevec in Tine Lesjak, slovenski harmonikar. Umrl je tudi Vincent van Gogh, eden najpomembnejših slikarjev v zgodovini evropskega slikarstva.

Težko življenje človeka namuči, ampak tudi nauči: nikomur se ne posmehuj, nikomur ne sodi, ne stori nikomur zla, nikoli nikomur ne škoduj in vedno pomagaj.

Oliver Dragojević
Kaj vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo navdihovale lepe stvari in seveda komplimenti.

Katera astro znamenja boste danes malce vzvišena?

Vzvišeni boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: POVEŽITE SE S SVOJIM TELESOM IN GA OBČUTITE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na poslovnem področju boste vzbujali vtis, da hočete predavati, ter prehiteti vse ostale. Želite le izraziti svoje mnenje, ki pa se ne bo skladalo z mnenjem večine. Pričakujte tudi nekaj glasnih namigov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Udarec s strani nekoga izmed domačih vas lahko močno zaznamuje, zato pazite, da ne boste preveč sarkastični in nesramni. Ko boste opazili, da je nekomu hudo, se raje zadržite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Fizična energija bo tista, ki vas usmerja k naslednjim korakom. Vztrajnost lastnih načel vam bo v pomoč, še posebej tistim, ki ste bili v zadnjem času neodločni. Seveda se boste morali zadev lotili premišljeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč mučite svoje telo. Raje se posvetite lahkotnim gibalnim vajam. Naredite nekaj tudi za svojo dušo, ki hrepeni po prebiranju literature in raziskovanju na splet. Prihajajo svobodne odločitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zadeve se bodo zaradi vpliva lune v vašem znamenju premaknile v pozitivno smer. Na področju ljubezni boste nezaupljivi, želite si na vsak način razkriti, kaj je v ozadju. Šesti čut vas lahko usmeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Katerim interesom že nekaj časa niste posvetili pozornosti? Čas je da obudite vse tisto kar vas razveseljuje. Obeta se priložnost, da s pomočjo katere lahko povečate svoje prihodke.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pozitivno razmišljanje vam bo olajšalo marsikaj, prav tako vas bo vodila želja po soočenjih s tistimi ki so vam blizu. Nekaj kar vas že dolgo bremeni boste sedaj povedali na ves glas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znali boste prepričati s svojo resnostjo, ki ji ne bo primanjkovalo potrebne očarljivosti. Z energijo lune v levu boste želeli stopiti v ospredje ter biti pohvaljeni s strani pomembnih ljudi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijatelji vam bodo, ko se boste odločali o pomembni prelomnici stali ob strani. Niti usode se bodo razplete v pozitivnem smislu na področju ljubezni, kar vam prinaša osebno razbremenitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami bo zabaven dan z energijo lune v levu. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev, zato najprej vse skupaj temeljito analizirajte do potankosti. Zaupajte predvsem sebi!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z brutalno iskrenostjo, ki jo prebuja luna v levu pridobivate moč. V zasebnih odnosih bo prisotnih manj očitkov kot v preteklih dneh in veliko več razumevanja, kar prebuja občutek topline.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Težave z zdravjem bodo odpravljene šele takrat, ko se boste znali povezati s svojim umom in notranjosti ter poiskati pravi vzrok za nastalo situacijo. Ne spotikajte se ob vsako besedo.

Vas zanima: KAKO IZKORISTITI MERKUR V ZNAMENJU LEVA V UGODNI SMERI?