KAKO IZKORISTITI MERKUR V ZNAMENJU LEVA V UGODNI SMERI?

Prihaja obdobje Merkurja v levu, kako ga izkoristiti v pozitivni smeri?
Prihaja obdobje Merkurja v levu, kako ga izkoristiti v pozitivni smeri?

Prihaja obdobje Merkurja v levu, kako ga izkoristiti v pozitivni smeri?

Predviden čas branja: 4 minutes

Merkur, ki se 19. julija pomakne v znamenje leva poudarja avtoriteto. S svojo pogumno energijo vas bo nagrajeval do 4. avgusta, ko nadaljuje svoje potovanje v znamenju device. Postali boste vešči umetnosti prepričevanja, in sicer s toplino in dobro voljo. Stavili boste na svoja mnenja, ponosni boste na svoja prepričanja, ki pa so lahko precej idealistična. Poudarek bo na intelektualni ravni in samo izražanju. Ustvarjalnost se bo prepletala z določeno mero pridiha in dramatike. Končno boste na vseh področjih bolj strastni in navdušeni. Spremljal vas bo prefinjen način, s katerim boste predstavljali svoje ideje in misli.

Tokrat boste veličastni pripovedovalci zgodb, predvsem zato, ker bo poudarjen smisel za humor in dramo.

Merkur v levu bo po napornem čustvenem obdobju Merkurja v raku poživil stvari in deloval kot divji izbruh energije, zato boste razmišljali v bolj drzni smeri. Počutili se boste bolj samozavestni in odločeni, da izrazite svoje prave občutke. Bistveno je, da ste bolj kot običajno potrpežljivi do sebe in drugih.

Prihaja obdobje Merkurja v levu, kako ga izkoristiti v pozitivni smeri?

Merkur v levu simbolizira razkošno, živahno in ognjevito držo, poudaril pa bo tudi napetosti.

Iskali boste edinstvene in uporniške načine, da pokažete koliko ste vredni in kaj si želite. Bodite previdni, da se zaradi preveč svobodnega izražanja ne zapletete v prepire na družabnih omrežjih, zato preden objavite, še enkrat razmislite. Vpliv je družaben, kar pomeni, da bo na voljo veliko lahkotnih in duhovitih šal. Izžarevali boste toplino in karizmo, ki pritegne ljudi. To vam daje prednost, da vas bodo ljudje spustili blizu in vam zaupali. Lažje kot v preteklem obdobju boste sklepali prijateljstva. Podrobnosti vas tokrat ne bodo zanimale, raje se boste osredotočali na širšo sliko in  napredne ideje. Iskreno se boste želeli izražati v vseh pogledih. Če ste ustvarjalni tip, potem se boste zaradi Merkurjevih vibracij počutili še bolj navdihnjene.

Kako bo Merkur v levu vplival na vaše astrološko znamenje?

Prihaja obdobje Merkurja v levu, kako ga izkoristiti v pozitivni smeri?

S tem vplivom boste ovni, levi in vodnarji delovali kot zvesti, vdani in odločni posamezniki, ki se borijo zase. Psihično boste bolj močni, samozavestni in trdni, kar lahko izkoristite, da se osebnostno pomaknete naprej. Znali boste učinkovito komunicirati s svojimi sodelavci in prijatelji ter poiskati prave rešitve.

Merkur v levu bo za dvojčke, rake in tehtnice poudaril izrazit um in privlačno osebnost. Z lahkoto boste uporabljali svoje komunikacijske sposobnosti za napredek. Iskali boste družbo pametnih in aktivnih ljudi ter hvaležno občinstvo. Če bodo od vas pričakovali da se ukvarjate s podrobnostmi lahko postanete egoistični, trmasti in sebični.

Biki, device in škorpijoni boste odlični govorci, pritegnili boste pozornost mnogih ljudi, tudi tistih, ki vam lahko pomagajo na profesionalni plati. Zbijali boste šale, samo da bi druge nasmejali. Najboljše se boste počutili obdani z zdravimi prijateljskimi odnosi. Naučite se v slabih dneh krotiti razpoloženje, saj lahko pride do prepirov in trenj z družinskimi člani.

Strelci, kozorogi in ribe, to je lahko zahtevno obdobje za vas. Previdni bodite predvsem v medsebojnih odnosih, saj vas lahko nekdo, ki se vam zdi vreden zaupanja, zabode v hrbet. Na področju kariere vam lahko naložijo nove obveznosti, ki vas bodo utesnjevale.

V negativnem smislu bo prisotna trma, še posebej ob kritikah ali pretirana občutljivost na vse, kar je manj kot pohvala. Nekateri boste postali mentalno arogantni. Ker bosta intelekt in ego tako tesno povezana, bo sposobnost ločevanja dejstev od fikcije nekoliko oslabljena. Najboljši način za obvladovanje notranje napetosti bo iskanje navdiha na ustvarjalnem področju.

Pripravljeno za Govori.se