Dnevni horoskop za petek 23. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 23. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 23. septembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 23. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan slovenskega športa. S konjunkcijo med Soncem in Merkurjem se boste neobremenjeno podali v raziskovanje. Iz razigranih misli in neverjetnih želja se lahko vse skupaj zavrti v resne situacije.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne iščite težav tam kjer jih ni in ne izpostavljajte tem, ki so kočljive ali celo ranljive. Prijazna beseda bo tista, ki bo na vseh področjih delovanja pričarala lepo vzdušje.

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 22. septembra 2022

Danes ob 09:53 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes ob 01:04 uri Sonce preide v znamenje Tehtnice

Sonce prehaja ob 01:04 uri v znamenje tehtnice, zato boste v tem obdobju delovali v skladu z načeli pravičnosti in enakosti. Tehtnico kot kardinalno zračno znamenje skrbi potreba po ukrepanju, ter iskanje harmonije pri svojem ravnanju z drugimi. Prizadevali si boste za ohranjanje dobrih odnosov, hkrati pa boste ukrepali za dosego želenih rezultatov. Potreba po razumevanju in uravnoteženju medosebne dinamike postaja najpomembnejša.

Živi za danes. Počasi umira, kdor postane suženj navad, ki si vsak dan postavlja iste omejitve, kdor ne zamenja rutine, kdor si ne upa zamenjati barv, kdor ne govori s tistimi, ki jih ne pozna.

Pablo Neruda

Rojeni v znamenju tehtnice, dogodki na današnji dan:

  • Ray Charles Robinson, ameriški pevec soula
  • Julio Iglesias, španski pevec
  • Bruce Springsteen, ameriški rock glasbenik
  • Paolo Rossi, italijanski nogometaš
  • Zvonko Černač, slovenski politik in pravnik

Na današnji dan leta 2004, prometu predajo največji in najdaljši slovenski viadukt Črni Kal. Armenija postane neodvisna država. V New Yorku zakopljejo časovno kapsulo (ženski klobuk, moška pipa, mikrofilmi), ki naj bi jo zanamci odprli leta 6939. Kraljevina Hidžas in Nedžd se preimenuje v Saudovo Arabijo. Rodil se je tudi Aldo Moro, italijanski premier in Fran Maselj-Podlimbarski, slovenski pisatelj. Umrl je Aci Bertoncelj, slovenski pianist, pedagog in Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, režiser. Umrl je tudi Pablo Neruda, čilski pesnik.

Ne premišljuj. Samo začni.

Rich Roll
V čem boste danes najbolj uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste uspešni pri zahtevnih opravilih.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč kritična?

Preveč kritični boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: SKUŠAJTE DELOVATI ČIM BOLJ NARAVNO ali HOROSKOP: KAKO OHRANITI SVOJ UM V ODLIČNEM STANJU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Znašli se boste na križišču družinskih in službenih zadev. Nečesa očitno še niste povsem pozabili in razčistili, čeprav delujete kot da se vas v preteklosti nič ni dotaknilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite nervozni zaradi ovir, na katere boste zjutraj, ko bo luna še v levu naleteli. Ostanite mirni in se poglobite vase, rešitev niti ni tako daleč, kot se vam morda dozdeva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav prihaja v vaše naročje več obveznosti, se boste potrudili po najboljših močeh. Končno se boste znebili bremena in lažje zadihali, še posebej tisti, ki vas čaka gora opravkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi prehoda lune v devico se spretno izognite pogovorom o težjih temah, ki lahko povzročijo težke konflikte. Sprejeti morate, da so tudi drugi pripravljeni žrtvovati se.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo od sodelavcev vas bo s tem, ko vas bo iskreno pohvalil spodbudil, da uresničite najbolj drzne zamisli ter se podate v nekaj novega. Zavisti tokrat ne bo, zato lahko zaupate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se boste danes odločili za daljši delovnik, bo to odlična ideja, saj luna dopoldne prehaja v devico in prebuja vztrajnost ter občutek, da je treba vse popeljati do konca.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav ste se na področju kariere z nečim pred kratkim strinjali, vam vse skupaj ne bo več všeč. Pazite saj se ponavljajo težave, ki jih povzročate s pretiranim delom, ki vodi v stres.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nepričakovan dogodek bo postavil ljubezenske načrte na glavo. Ne bodite presenečeni, če vas bo zajela manjša panika, ki vas lahko prepriča, da se začasno umaknete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čas je, da storite nekaj več, še posebej na področju čustev. Ko se boste začeli odzivati direktno, vas lahko za trenutek zagrabi panika, saj ne boste več tako zelo prepričani vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na čustvenem področju se boste usmerili v sestavljanje bolj strastne zgodbe. Nekdo vam bo izredno naklonjen, zato se ne obremenjujte, da vaši predlogi ne bi bili dobro sprejeti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihajajo burni trenutki, ki bodo, v kolikor se ne boste z njimi soočili postajali vedno bolj intenzivni. Ne izpostavljajte se tam, kjer tega od vas ne zahtevajo in ne pričakujejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bolj kot običajno se potrudite glede dogovora, ki je za vas pomemben in nujno potreben v kolikor se želite na področju kariere v bližnji prihodnosti pomakniti stopničko višje.

Vas zanima: NOTRANJE IN ZUNANJE KRITIKE, KI VPLIVAJO NA VAŠ UM