Dnevni horoskop za petek 21. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 21. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 21. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za petek 21. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poslovni načrti bodo dobro zastavljeni, njihova pot pa bo vodila k lažji realizaciji. Hrabrost in optimizem bosta igrala pomembno vlogo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priznali si boste, da vam določene zadeve niso všeč. 

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo ali v kakšno restavracijo s pridihom tujine.

Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu. Tek vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč. Všeč vam bodo temne barve ter bolj enostavni vzorci, odštekane kombinacije, vendar bolj športne, elegantnim oblačilom in ličenju se boste izognili, saj boste želeli poudariti svojo naravno lepoto.

Tolerantna, optimistična in ljubezniva Anika, ki ima Sonce v dvojčkih, ima vse pogoje za profesionalni uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Vedno je prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Z Luno v znamenju leva ima dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena.

Dobra je tudi na področju organizacije. Enostavno obožuje tveganje in izzive, zato je njeno življenje, ko se le ti pojavijo lepše in polnejše.

kvadratom med Luno in Merkurjem uživa v svojem izmišljenem svetu, zato težko najdete srečo kjerkoli drugje, težko se sreča z idealnim svetom, kar nakazuje spremembe, nestabilnost in notranji nemir. Venera nakazuje, da je Anika prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju.

  • Tine Lesjak, slovenski harmonikar in skladatelj
  • Karl Erjavec, slovenski politik
  • Iztok Mlakar, slovenski glasbenik in gledališki igralec
  • Princ William, vojvoda Cambriški
  • Edward Snowden, ameriški obveščevalec in žvižgač

Na današnji dan je bila izglasovana vidovdanska ustava. Začetek veljavnosti ustave v ZDA. V Münchnu premierno uprizorijo Wagnerjevo opero Mojstri pevci nürnberški. V Londonu prvič uprizorijo opero Evita. Rodil se je Augustus Pablo, jamajški pevec reggaeja in Michel Platini, francoski nogometaš. Rodila se je tudi Juliette Lewis, ameriška igralka, rokerica in ameriška pevka Lana del Rey. Prav tako se rodi francoski pisatelj, filozof Jean-Paul Sartre in France Marolt utemeljitelj slovenske etnomuzikologije, ustanovitelj Glasbenonarodopisnega inštituta. Umrl je Inigo Jones, angleški arhitekt in Radivoj Peterlin-Petruška, slovenski pesnik.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: IZKORISTITE OBDOBJE RAKA V POZITIVNI SMERI in KOLIKO VAM POMENIJO STATUSNE DOBRINE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub ugodni luni v strelcu se odpira več nerešenih vprašanj, morda zato ker se ne boste strinjali z vsemi. Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar bo velik izziv, saj komaj čakate na napredek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čas je, da se pogovorite z nekom, ki se ne izpostavlja, toda v bistvu ve veliko več kot vi. Zadovoljni boste s tem, da počasi napredujete tudi na področju ljubezni, kjer boste delovali stabilno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker boste doživeli hladen tuš, se lahko prebudi občutek, da čustva meglijo trezno presojo. Z iznajdljivim pristopom, ki ga prinaša luna v znamenju strelca boste lažje našli pot iz labirinta.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z modrostjo, ki jo prebuja luna v strelcu se lahko pojavi marsikatera pametna odločitev. Sami sebi boste najboljši sodnik, vendar ne pozabite, da bi bilo dobro sodelovati tudi z drugimi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker boste trmasti in v določenem trenutku zaradi svojega ponosa ne boste hoteli popustiti, se lahko hitro znajdete v zagati. Konflikti vas ne bodo nikamor pripeljali, zato se jim izognite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Določeni pritiski bodo zaradi povečane odgovornosti rahlo načeli samozavest. Raje globoko vdihnite, preden boste izrekli kakšne preveč krute besede, saj jih lahko kmalu obžalujete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite bolj potrpežljivi, čeprav nimate energije dokazovati svojega prav in pričakujete, da vas drugi berejo med vrsticami. Izkoristite energijo lune v strelcu da ohranite optimizem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznali boste nekaj nenavadnega, kar je lahko zelo dolgotrajen proces, saj vas bodo zanimale vse vključene podrobnosti. Odlično vam bo šlo, izognite se le nerealnim apetitom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čustva bodo kljub luni v vašem znamenju potlačena, vendar boste vseeno na področju kariere veliko naredili in se skoncentrirali na to, kar je v tem trenutku zares pomembno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nekaj iznajdljivosti, ki jo bo prebudila luna v strelcu, lahko popestrite zasebno življenje. Nimate razlogov, da bi se odzivali z nestrpnostjo, saj obstaja veliko boljših načinov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Energija lune v znamenju strelca bo na osebnem področju prebudila razigranost in nagajivost, zato se boste kjerkoli se boste znašli dobro počutili, ter se znali vključiti v dobro debato.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vas bo razjezilo, čeprav tokrat ne po vaši krivdi. Priznajte si, da ste bili v ključnem trenutku preveč zaupljivi ter neprevidni, sedaj pa morate storiti več za ugodno rešitev situacije.

Vas zanima: HRANA IN ASTROLOGIJA: KATERI TIP STE? in SE RADI PRIMERJATE Z DRUGIMI?