Dnevni horoskop za petek 21. aprila 2023

horoskop
Dnevni horoskop za petek 21. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 21. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 21. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na kritike in tuja mnenja boste zelo občutljivi, zato se lahko hitro znajdete v navideznih napetostih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Današnji dan vas bo popeljal proti začrtanim spremembam, ki bodo sedaj dobile novo obliko, in sicer bolj realno.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Andie MacDowell: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Bika, in sicer v 10. Hiši, kar nakazuje da je med najbolj trmastimi ljudmi v vsem zodiaku. Naučiti se mora sprejeti, da morda nima vedno prav. Njen temperament je umirjen in počasen, a hitro lahko eksplodira kot vulkan, sploh če se ji nekdo zameri. Veliko ji pomenita družina in dom, na katerega je zelo navezana tudi v kasnejših letih.

Njena luna se je nahajala v znamenju Bika v 10. Hiši, kar nakazuje da obožuje udobno življenje, zato potrebuje v življenju določeno materialno zagotovitev. Je zelo vztrajna, ambiciozna, zanesljiva, praktična, odločna oseba z dobrim smislom za humor. Potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam in skoraj nikoli ne spremeni svojega mnenja, ko se enkrat za nekaj odloči.

KAKO SE IZOGNITI PREZAHTEVNIM LJUDEM?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anthony Quinn, ameriški filmski igralec
  • Elizabeta II., britanska kraljica
  • Iggy Pop, ameriški glasbenik
  • Mojca Senegačnik, slovenska akademska slikarka
  • Severina, hrvaška pevka

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Društvo slovenskih pisateljev. V Ljubljani je bil postavljen Bernekerjev spomenik Primožu Trubarju. Rodil se je Max Weber, nemški ekonomist, sociolog in Thomas Wright, angleški starinoslovec, pisatelj. Umrl je Janez Vipotnik, slovenski politik, pisatelj in Prince, glasbenik.

Močan duh presega pravila.

Prince
Kaj vas bo danes spravilo v dobro voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste z veseljem obiskali kozmetičarko ali masažo, ter se sprehodili skozi gozd.

Katera znamenja zodiaka boste bolj ležerna?

Najbolj ležerni boste danes biki, raki in vodnarji.

Preberite tudi: ŽENSKI ZODIAKA, KI ZNATA ZAVRNITI NEPRIMERNE SNUBCE ali ZAPOSLENI, NE PA ZASUŽNJENI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v znamenju bika boste podarili prednost prijateljstvu in ljubezni. Draga oseba vam bo naklonjena, zato se odzovite v pravem trenutku. Samski, nekoga ne morete pozabiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odlično razpoloženi boste v domačem ter službenem okolju polni zagona. Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari odvijajo spontano in ne bodite preveč trmasti, kot ste običajno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prenehajte prelagati osnovne zadeve do zadnje minute. Preverite kaj ste morda spregledali in se odzovite oziroma prijavite, da lahko opravite s težavami takoj, morda jih celo preprečite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat se držite tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost, saj boste na trenutke zaradi občutljivosti potrebovali potrditve. Razmišljali boste o ljubezenski priložnostih, ki se bodo izkazale za ugodne.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tokrat lahko v enem trenutku pričakujete napete trenutke, v drugem trenutku pa prihajajo prelepe spremembe. Pomembno pa je, da nekomu sporočite, kakšne so vaše želje in katera pričakovanja so za vas pomembna.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vprašajte se, ali res ne znate nadzorovati svojih odzivov. Zamislite se in skušajte nekaj spremeniti, saj vas notranji nemir vedno bolj spravlja v nehvaležno pozicijo, še posebej v očeh drugih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Družinske zadeve bodo aktivirale trezen premislek v smeri stabilizacije. Pomagajte si s prilagodljivostjo in uspelo vam bo zgladiti vse nesporazume, ki spontano prihajajo na plano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Presenečeni boste, saj lahko prijateljevanje z všečno osebo preide v poglobljen odnos. Ljubezen se bo prebudila v pozitivni smeri tudi pri tistih, ki ste v resni vezi, zato se odprite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne obremenjujte se, če vas določeni posamezniki ne bodo razumeli, že kmalu bo popolnoma drugače. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, vendar ustvarjalnih načrtov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Deležni boste vzpodbude bližnjih, prav tako vas bo energija lune v biku opomnila, kako pomembno je za vas družinsko okolje. Samski, za zmenek je najbolj primeren večer, saj boste bolj razigrani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo, zato se bo pojavila neprilagodljivost. Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno, kot se za vodnarja spodobi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju. Ne zapirajte se vase, nekdo vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli.

Vas zanima: MITI O RESNIČNI LJUBEZNI. ALI JE VSE RES? ali KAJ VAM PRINAŠA VPLIV SONCA V BIKU?