Dnevni horoskop za petek 15. aprila 2022

danes horoskop
Dnevni horoskop za petek 15. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 15. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 15. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan prostovoljstva mladih. Tišina vam ne bo odgovarjala, prav tako vam ne bo všeč, če se nihče ne bo spomnil na vas. Želeli boste klepetati, ustvarjati ter se ob vsem skupaj malce pozabavati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Iskali boste mir, harmonijo in skladne rešitve. Začeli se boste odločati med različnimi možnostmi, zato se vas lahko poloti notranji nemir. 

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes praznuje Ana Maria Mitič: Astro profil

Sonce se nahaja v znamenju Ovna, zato je predvsem odločna, opazna in temperamentna oseba, ki ko stopi v prostor vsekakor zažari in zasenči marsikoga. Njena pot do visoke izobrazbe je nekoliko lažja. Hitro dojema dejstva in se z lahkoto znajdete v vsaki situaciji. Njen um je zelo prodoren. Najraje je neodvisna in potrebuje veliko mero svobode.

Mars ima v znamenju Bika, kar pomeni da je poslovno in finančno vedno osredotočena na bistvu. Delovna vnema, zagnanost in motivacija zanjo niso tuje besede. Jupiter v znamenju Vodnarja nakazuje na močno željo po drugačnem, nenavadnem življenju. Brez sprememb postane nervozna, brez potovanj je njeno življenje prazno in veza brez vzponov in padcev jo kmalu začne dušiti.

Ko boš prvič letel, boš hodil po zemlji ozirajoč se v nebo, kajti tam si bil in tja se boš želel vrniti.

Leonardo da Vinci

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Wilhelm Busch, nemški slikar, pesnik
  • Etbin Kristan, slovenski politik, pisatelj
  • Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist
  • Emma Thompson, angleška filmska igralka
  • Filip, belgijski kralj

Na današnji dan se pred obalo Nove Fundlandije se je na svoji prvi plovbi preko Atlantika zjutraj ob 2:20 potopil Titanic. Stolnica Notre-Dame v Parizu je bila močno poškodovana v požaru. Rodil eden največjih umov v zgodovini človeštva, Leonardo da Vinci. Rodila se je tudi Samantha Fox angleška pevka in manekenka in Emma Watson, angleška filmska igralka. Umrl je Jean-Paul Sartre, francoski filozof, dramatik, pisatelj in Abraham Lincoln, ameriški predsednik.

Kaj je tisto, kar vas bo danes razveseljevalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj razveseljevala iskrenost.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj hrepenela po ljubezni?

Po ljubezni boste najbolj hrepeneli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub luni v znamenju tehtnice, ki dovaja prijazno energijo, vas bo preganjal tesnobni občutek, za katerega so krive nerešene ljubezenske situacije. Zberite se, da ne boste obupali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z veliko bojevitostjo se boste zagnali v zadevo, ki pa ne bo tako hitro obrodila sadov. Ne obupajte, vseeno se bo splačalo, saj boste imeli občutek, da počasi osebnostno napredujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

O financah, ki vas bremenijo se morate pogovoriti, najbolje, da to opravite v najkrajšem času. Ker ste končno naredili prvi korak, bo vse skupaj veliko lažje. Razbremenila vas bo tudi luna v tehtnici.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odrekli se boste pomembni prednosti, vendar ne boste zaradi tega nič bolj cenjeni. Obljuba vas bo razburila, vendar se ne obremenjujte preveč, saj vas že kmalu čakajo boljše priložnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskušali boste zmagati na vseh področjih, vendar se bo na področju dela malce zakompliciralo. To vam naj ne vzame veselja, saj ste tokrat na napredek pripravljeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v tehtnici boste previdno sprejemali odločitve, predvsem poslovne in finančne. Izžarevali boste samozavest in dobro voljo, zato bo počutje uravnovešeno in stabilno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na poti do uspeha poskusite z malo več taktike in dobre volje. Če boste vztrajni, vam bo končno uspelo nekaj, kar vam bodo zavidali vsi okoli vas. Razigranost vas vodi k sreči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadeve se boste same od sebe obrnile pozitivno, zato so skrbi in obremenitve odveč. Končali boste zahtevni projekt, ki vam bo prinesel stabilnost in upanje na lepšo prihodnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas ne bo razumel, čeprav z svojo obljubo niste mislili nič slabega. Naložili ste si veliko obveznosti, ki jih boste zlahka premagovali, če se boste držali zastavljenega načrta.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne hitite preveč in ne prehitevajte, pred vami je dovolj časa, da se lahko počasi, premišljeno ter pravilno odločite. Zaupajte šestemu čutu, ker vas bo popeljal k pravim odločitvam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju dela prehajate v obdobje večjih sprememb, ki se bodo dotikale globokih preobrazb na osebnem področju. V ljubezni bo z luno v tehtnici vse skupaj bolj privlačno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslušajte nasvet saj vam lahko pomaga poiskati pravo bistvo, tisto, ki je drugim očem nevidno. Poglobite se v svet svojih pričakovanj in izluščite tisto, kar je v tem trenutku pomembno.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2022