Dnevni horoskop za petek 14. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 14. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 14. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 14. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vitalni in polni energije, lahko sedaj dosežete tudi večje korake, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tokrat boste vi zakladnica informacij, zato naj vas ne vznemiri, če bodo namesto na spletu iskali odgovore pri vas.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Dan bo obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo tudi zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Vsakdo je videti lep, če odvržemo svoje predsodke in pričakovanja o tem, kakšni naj bi bili ljudje videti.

Anthony de Mello

KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU LEVA?

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Mira Mihelič, slovenska pisateljica
  • Ingmar Bergman, švedski gledališki in filmski režiser
  • Jerry Rubin, ameriški socialni aktivist
  • Maulana Karenga, ameriški pisatelj, aktivist
  • Viktorija, švedska prestolonaslednica

Na današnji dan vesoljska sonda New Horizons doseže planet Pluton. Mariner 4 preleti Mars in posname prve bližnje slike drugega planeta. ZDA splovijo križarko Long Beach, prvo ladjo na jedrski pogon. Ustanovljena je bila druga internacionala. Alfred Nobel v Redhillu predstavi uporabo dinamita. V Franciji praznujejo državni praznik, s katerim obeležujejo obletnico padca Bastilije. Rodil se je Gustav Klimt, avstrijski slikar in Bernard Bosanquet, britanski filozof. Rodilse je tudi vratar slovenske nogometne reprezentance Samir Handanovič. Umrl je Janez Trdina, slovenski pisatelj in Alojz Gradnik, slovenski pesnik, prevajalec. Umrl je tudi Anton Tomaž Linhart, slovenski pesnik.

Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z navdušenjem podali v nove dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: MOŠKI, KI RAZUMEJO ŽENSKE SO ROJENI V ZNAMENJU… in KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V DEVICI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar, ko se bo nekaj nenadoma zakompliciralo ne izgubljajte živcev, saj bi tako zapravili še zadnje priložnosti. Vzemite si več časa, da prisluhnete nekomu, ki vam želi svetovati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to ne bo najbolj pisano na kožo. Občutek, da ste zopet osamljeni in polni dvomov, skušajte s pomočjo spontane energije lune v dvojčkih nadzorovati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na osebnem področju nikar ne sprejemajte resnih odločitev, saj so na vidiku večje zmote in nepravilnosti, ki vas lahko popeljejo v težave. Imate dovolj časa, da se v miru odločite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri nalogi, ki bo za druge zelo težavna boste zelo učinkoviti, saj ste se odlično pripravili, poleg tega čutite, da so vam okoliščine končno bolj naklonjene kot so bile v preteklih dneh.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na čustvenem področju prihaja veliko lepih komplimentov, ki vas bodo spravili v boljšo voljo. Na vidiku je tudi nekaj novega na področju dela, zato se začnite pravočasno pripravljati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite zadovoljni s svojim življenjem in se zazrite naprej. Veliko zadev se lahko spremeni, in sicer v pozitivno smer, kar vam prinaša zadovoljstvo. Končno boste sposobni podati se naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi lune v dvojčkih vas bo ujel občutek, da samo čakate, reakcije pa od nikoder. Nekomu boste na jasen način povedali, kje in zakaj dela napake, česar ne bo znal najboljše sprejeti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi energije lune v dvojčkih boste v službi nemirni in na osebnem področju preveč nestrpni za pogovor. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste trenutno v bolj nestabilnem obdobju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obremenjevale vas bodo nedorečenosti in nerešeni odnosi, zato ne boste ravno najboljša družba za tiste, ki se bodo želeli neobremenjeno zabavati. V domačem okolju vas čaka veliko dela.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljali boste o pomembnih spremembah, vendar se preveč ne ustavljajte, ker trenutno še niso izvedljive. Obveznosti, ki vas čakajo boste opravili brez zapletov, nato pa se boste spočili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zmenite se za zahteve nekoga, ki bi rad rešil vse naenkrat, ostanite premišljeni, le tako lahko splezate na vrh gore, ki ste si jo že pred kratkim ogledali. Pot v svoji smeri se bo kmalu obrestovala.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse bo zaradi lune v dvojčkih čisto po vašem okusu, saj se bo kompliciranje umaknilo iz obzorja. Pričakujte tudi nekaj ljubezenskih iskric, še posebej z osebo, ki jo že nekaj časa opazujete.

Vas zanima: VAM NE USPE SHUJŠATI? MORDA OVIRATE SAMI SEBE ali KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU LEVA?