Dnevni horoskop za petek 1. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 1. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 1. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 1. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če boste preveč nadzorovali, lahko zaradi prehoda Merkurja, ki prehaja v kozoroga v določeni osebi povzročite dvome.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odprli se boste tistim, ki vam bodo želeli prisluhniti. Kdorkoli vas bo opominjal na zadeve, ki vam niso všeč ne bo naletel na najboljši odziv.

Horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 17:00 uri Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Telesna, umska in duhovna raven delujejo v medsebojni povezavi. Spodbujajte telo, kolikor hočete. Toda dokler ne boste prenovili tudi stanje uma in duha, ne boste spoznali zdravega življenja in vitalnosti.

Greg Anderson

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Fran Gestrin, slovenski pisatelj
  • Robert Polnar, slovenski politik
  • Robert Pešut – Magnifico, slovenski pevec
  • Tyler Joseph, ameriški glasbenik
  • Eva Boto, slovenska pevka

Na današnji dan v Washingtonu 12 držav podpiše sporazum o 30-letnem izkoriščanju Antarktike v miroljubne namene. Tito položi temeljni kamen za JE Krško. Islandija postane suverena država. Združitev Države Slovencev, Hrvatov in Srbov s Kraljevino Srbijo v Kraljevino Srbov, Hrvatov in Slovencev. Portugalska se otrese španske nadvlade. Rodil se je Pablo Escobar, kolumbijski mafijec, politik in Woody Allen, ameriški filmski režiser. Umrl je Antonio Segni, italijanski politik in Claude Jade, francoska filmska igralka.

Telo, kot vse drugo v življenju, je odsev vaših notranjih prepričanj. Vsaka celica se odziva na vsako našo misel in izrečeno besedo.

Louise Hay
Kako boste doživljali energijo današnjega dne?

Dnevni horoskop napoveduje da boste doživljali hitre reakcije, presenečenja in nenavadne dogodke.

Katera znamenja boste danes lenobna in pripravljena le uživati?

V današnjem dnevu boste bolj lenobni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ PRINAŠA GIBANJE MERKURJA V ZADNJEM DELU LETA? ali SAMI SE ODLOČITE, KAJ ZA VAS POMENI USPEH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Težave, o katerih boste razmišljali niso vaša skrb, zato ne izgubljajte časa z njimi, raje se že dopoldne, ko se bo luna še nahaja v raku poglobite sami vase, ter v situacije, ki se vas dejansko tičejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skozi dopoldne, ko se bo luna še nahajala v raku zaradi pretirane občutljivosti ravnajte z vsemi v rokavicah. To bo edini način, da se izognete raznim napetim situacijam ter sporom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bolj kot logiki, razumu in izkušnjam boste zaupali srčnim vibracijam. Zadovoljen nasmeh z druge strani bo dokaz, da delate prav ter da vas sprejemajo takšne kot ste, nasmejane in radovedne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Začetek dne, ki ga bo spremljala luna v vašem znamenju bo obarvan s čustvenimi vibracijami. Bližnji bodo malce zmedeni, saj se boste zelo različno odzivali na njihove komentarje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Najnovejše spremembe se bodo s prehodom lune v vaše znamenje dobro obnesle, pri tem pa se bo povečala tudi motivacija. Končno se vam bo na obzorju prikazal cilj, po katerem hrepenite.Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Svoje nezadovoljstvo boste izražali na glas, zato se ne čudite, če vas bo kdo označil, da preveč nergate. Poskušajte prebuditi več taktnosti, ker ni vse tako slabo, kot se vam morda zdi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Marsikaj se bo s prehodom lune iz občutljive v pogumno fazo spreminjalo, tudi razpoloženje. Če se boste glede pomembnega vprašanja odločali v nedogled, vas bo utrudilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Priznajte si, da ste šli v določeni situaciji že predaleč, zato se čim prej oddaljite od vseh vpletenih, saj se vse skupaj lahko samo še bolj zaplete. Delovati iz trenutka v trenutek bo najboljša rešitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav imate pred seboj zastavljenih nekaj pomembnih načrtov, se vam res nikamor ne bo mudilo. Imate vse možnosti za ugoden izid določene situacije, zato ostanite diplomatski in prodorni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Napetost se bo naselila v zasebne odnose, povzročili boste nekaj manjših prepirov, ki jih lahko rešite z izčrpnim pogovorom. Bodite bolj strpni, le tako boste prebrodili manjšo krizo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V službi bi se morali čim prej dogovoriti glede novih pogojev, saj vas nekdo ves čas opazuje in išče možnost, da vas prehiti. Če vam bodo karkoli očitali, pazite, da se ne boste spustili na osebno raven.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskrbite, da boste ves čas prijetno zaposleni, pri tem pa ne pozabite, da mora naporom slediti tudi kakšna nagrada. V večernih urah prehajate z energijo leva v bolj sproščeno stanje.

Vas zanima: OBVLADATE OSVAJANJE IN ZAPELJEVANJE? ali VIŠJE ZAVEDANJE V ODNOSU Z OTROKI