Dnevni horoskop za nedeljo 9. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 9. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 9. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 9. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Da se izognete borbeni energiji, naj bodo besede bolj premišljene in tople, kar bo odnose dopolnjevalo v celoto.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša osebna spirala s se bo danes s pomočjo stabilne podzavesti zavrtela v pravo in razgibano smer.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo. O dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Vse, kar si lahko predstavljamo je resnično.

Pablo Picasso

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Edi Berk, slovenski oblikovalec in arhitekt
  • Tom Hanks, ameriški filmski igralec
  • Courtney Love, ameriška pevka, kitaristka
  • Boštjan Cesar, slovenski nogometaš
  • Roman Koudelka, češki smučarski skakalec

Na današnji dan se začne prvi teniški turnir v Wimbledonu, imenovano Prvenstvo Anglije 1877. Argentina postane neodvisna država. Katarina II. Velika postane ruska carica. Britanska kraljica Viktorija potrdi zakon, ki združi avstralske kolonije pod federalno oblast. Rodila se je Mercedes Sosa, argentinska pevka in Bon Scott, avstralski težkometalni pevec. Umrl je Karel Pollak, slovenski poslovnež, industrialec in Giovanni Battista Bononcini, italijanski skladatelj.

Ali je dan primeren za pomembne spremembe?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo spremembe dopoldne zgodile spontano.

Za katera astro znamenja bo dan sproščen in navihano razigran?

Dan bo sproščen in razigran za rojene v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: SPOZNAJMO JANJO VIDEC, MODNO OBLIKOVALKO, KI POUDARJA INDIVIDUALNOST ali Mesečni horoskop JULIJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vedite, da ne smete pozabiti na podrobnosti. Zgolj z njimi lahko ustavite voz v družinskem okolju pred prepadom. Pazite, da vam ne uide kakšna krepka beseda z jezika.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po svoji stari navadi se ne boste mogli odločiti, česa bi se najprej lotili, zato boste nemirni. Izkoristite svoj prosti čas za prijetno druženje s prijatelji saj bo to najboljše zdravilo za boljše počutje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezen zaradi energije lune v ovnu ne bo najbolj pomembna. Nikar ne pozabite, da boste morali za svoja dejanja položiti račune. Kljub dejstvu, da vam to ne bo niti najmanj dišalo, se prilagodite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat boste imeli dovolj volje in moči tudi za bolj zahtevne posameznike in opravila, pomagala vam bo tudi energija lune v ovnu. V ljubezni nikar ne čakajte predolgo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Podali se boste v akcijo, ki zadeva stvari, o katerih vam ne bo treba veliko govoriti. Veliko boste komunicirali s prijatelji in lepo vam bo v njihovi družbi, aj vam bodo znali prisluhniti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v znamenju ovna prihajajo izvirne ideje in tudi možnosti, da jih realizirate. Zato se le prepustite vibracijam, ki vas bodo vsaj za trenutek odvrnile od slabe volje in žalostnih misli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V namerah vas nihče več ne bo mogel ustaviti, pred seboj boste z energijo lune v ovnu rušili vse, samo da bi čimprej prišli do cilja. Omilite svojo potrebo po prevladi, saj lahko nekoga zmotite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pozornost bo treba preusmeriti v domače opravke, kar bo od vas zahtevalo ogromno energije. Močno osredotočeni in priklopljeni na vibracijo lune v ovnu boste lahko sledili hitrim spremembam.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj prijetnega vas čaka vi pa oklevate in si ne upate narediti prvega koraka. Zaupajte svojemu srcu, doslej vam je še vedno dobro svetovalo. Bodrila vas bo tudi strastna energija.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj boste povedali zelo jasno, zato si lahko obetate dober razvoj situacije. Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo začela počasi kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo prehiteli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v odnosu. Sprva boste kar nekako neodločni in na trenutke celo labilni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi manjših napetosti v odnosu z bližnjimi ne boste uspeli tako uživati, kot si želite. Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, samo tako boste prišli do točke, po kateri hrepenite.

Vas zanima: SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA RAK ali KATERO OSEBO IZBRATI ZA POTOVANJE GLEDE NA HOROSKOP?