Dnevni horoskop za nedeljo 7. maja 2023

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 7. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 7. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 7. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Nekdo, ki je za vas pomemben, bo velika uganka.

Horoskop nasvet za današnji dan: Svoje odločitve lahko danes nekoliko prilagodite in odkrili boste, da lahko dogajanje okrog sebe zaznate v povsem novi luči.

Dnevni horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Mir je nad vsem in vse ostalo mu mora biti podrejeno.

Josip Broz Tito

KAKO JE SPANJE POVEZANO Z NEGO KOŽE?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Josip Broz – Tito, predsednik SFRJ
Ivan Albreht, slovenski pesnik, pisatelj
María Eva Duarte de Perón – Evita, argentinska političarka
Noni Žunec, slovenski tenorist, operni in koncertni pevec
Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar in igralec
Gašper Tič, slovenski igralec
Marko Milič, slovenski košarkar

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Slovensko mladinsko gledališče v Ljubljani. Rodil se je ruski glasbenik Peter Iljič Čajkovski. V Kumrovcu se je rodil jugoslovanski maršal, politik Josip Broz Tito. V Haagu so med kongresom ustanovili Svet Evrope.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kakšen dan lahko pričakujete?

Dnevni horoskop napoveduje dan poln optimizma in spontanih odločitev.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2023 ali NAJ VAS PRETEKLOST NE UMIKA OD SEDANJOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko stvari se bo sicer dogajalo, vendar se boste v vse težko poglobili, saj bodo misli uhajale k čustvom. Konfliktom se lahko izognete tako, da se boste pravočasno soočili z določeno situacijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počutje bo kljub dobri energiji, ki jo prebuja luna v strelcu nihalo, vendar boste kljub temu z lahkoto opravili svoje obveznosti, saj boste dobro motivirani ter polni fizične energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Srečanja se bodo zaradi prijetne energije lune v strelcu odvijala po načrtih, prav tako tudi vse ostale obveznosti. Posvetite nekaj več pozornosti bližnjim, saj boste z njimi z lahkoto našli skupni jezik.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Imate vedno manj časa zase, kar vas vznemirja in vam povzroča napetosti. Zopet se ponavljajo težave z zdravjem, zato pravočasno ukrepajte, da se čim prej podate v boljše počutje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ustrašili ste se odnosa, ki se je pred kratkim začel poglabljati, saj niste pripravljeni na odrekanje in večje spremembe. V domačem okolju bo vse potekalo v umirjenem duhu in harmoniji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dobre novice, povezane z nekom, ki vam veliko pomeni, vam bodo prebudile optimizem. Na ljubezenskem področju boste nekoliko zadržani, kar boste znali tudi objasniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Upoštevajte predvsem dejstva, saj bodo informacije deževale ves dan in vas skušale zmesti. Pohitite tudi glede reševanja ljubezenskega odnosa, za katerega vam ni vseeno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izboljšajte svojo odpornost, še posebej če imate v mislih potovanje ali izlet. S prijatelji se boste pogovarjali o podvigih, ki vas bodo močno pritegnili. Spoznali boste, da se lahko zanesete nanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počakajte, posebno če se ne morete odločiti kaj je tisto, kar bi bilo smiselno sprejeti. Počasi in ob upoštevanju dejstev boste ugotovili, katera pot vam prinaša več rezultatov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čaka vas učinkovit, vznemirljiv dan, z luno v strelcu boste razmišljali, kako lahko čim prej izboljšate kvaliteto svojega življenja. Z odločnostjo boste premikali gore, kar vam bodo zavidali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo strelca se boste podali v raziskovanje zadeve, ki vas mika že nekaj časa, pa ste imeli občutek, da je za vas nedosegljiva. Srca nikar ne odpirajte na silo, saj bi s tem povzročili le dvome.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja spontan preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja na ljubezenskem področju. Proti večeru boste samski izčrpani, zato si družbe niti ne boste želeli.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023 ali ASTRO ZNAMENJA, KI SO SPOSOBNA ZNOVA ZAUPATI