Dnevni horoskop za nedeljo 30. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 30. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 30. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 30. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Osredotočite se s konjunkcijo med Luno in Venero na lastne zmožnosti. Ne dovolite si misliti, da ste manj vredni od drugih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razigrano vzdušje vam bo prinašalo simpatično energijo, ki bo strestno naravnana in prijetna, zato jo sprejmite.

horoskop.si
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Kaj pravi horoskop za soboto 30. januarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Franklin Delano Roosevelt, ameriški predsednik
  • Božo Vodušek, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
  • Boštjan Hladnik, slovenski filmski režiser
  • Eugene Alden »Gene« Hackman, ameriški filmski igralec
  • Jonas Žnidaršič, slovenski igralec, televizijski in radijski voditelj

A imaš kaj šugerja, šuger?

Jonas Žnidaršič

Na današnji dan skupina The Beatles priredi na strehi svojega londonskega studia Apple Corps svoj zadnji skupni koncert. Rodil se je Abdulah II., jordanski kralj in Filip VI., španski kralj. Rodi se tudi angleški glasbenik Phil Collins, slovenski deskar na snegu Dejan Košir in igralec Christian Bale. Umrl je Ivan Pregelj, slovenski pisatelj in Emilijan Cevc, slovenski umetnostni zgodovinar. Prav tako je umrl nemški avtomobilski konstruktor Ferdinand Porsche.

Kakšno počutje bo ustvarila konjunkcija med Luno in Venero?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste sočutni, ljubeči in pripravljeni prisluhniti.

Katera znamenja zodiaka se boste težje sprostila v ljubezenskih odnosih?

Težko se boste v odnosih sprostili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: V KATEREM ASTRO ZNAMENJU STE ROJENI NAJBOLJ POTRPEŽLJIVI? ali KITAJSKI HOROSKOP 2022: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub resni luni v kozorogu, vas bo spremljala prijetna misel. Odnesla vas bo v domišljijski svet, zato boste nekoliko manj učinkoviti pri domačih opravilih. Bolj slabo boste sledili tudi drugim.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skrbno premislite o odnosu s prijateljem ali znancem. Stvari se bodo reševale postopoma, medtem pa poskrbite, da napak ne boste več ponavljali. Zavedati se bo potrebno, da poti nazaj žal ni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Priznati si morate, da ste v zadnjih dneh preprosto pretiravali, posebno na področju prehranjevanja. Ne želite si nasvetov, čeprav si morate priznati, da glede nečesa ne veste kako naprej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne mislite že danes na to, kaj vas čaka jutri. Odločite se in kljub luni v kozorogu čas namenite samo sebi. Še posebno vas bo navdušilo umetniško izražanje s sliko, besedo ali preprostimi gibi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte nekaj manjših napetosti, ki se bodo razširile na čustveno področje. Nekoga boste pogrešali in razmišljali o vajinih prijetnih skupaj preživetih trenutkih v dvoje, vendar se raje zazrite v realnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nasmehnite se osebi, ki vam bo polepšala dan. Sprva boste razmišljali o morebitnih skritih vzrokih, kasneje pa se boste sprostili in uživali v prijetni družbi. Tudi zvečer se boste prijetno odzivali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri pomembnih odločitvah ste morda prepočasni, zato delujte bolj previdno. Naloge obvezno dokončajte. Moti vas nekdo, ki vas vedno znova sprašuje enake stvari, o katerih se nočete pogovarjati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Želeli si boste, da bi lahko za nekaj časa pobegnili nekam stran. Vaš odnos do družinskih članov se bo izboljšal. Tudi komunikacija bo kljub luni v znamenju kozoroga pozitivno usmerjena.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Še vedno razmišljate o tistem, kar se je zgodilo v prvi polovici tedna. Potrebujete še nekaj dokazov in smernic, da bi se odločili. V ljubezni se ne znate prepustiti, navidezno ste strogi in zadržani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Soočili se boste z nekom, ki se je pred nedavnim znašel v podobni situaciji kot vi. Če ste trenutno v slabi koži, ohranite nadzor nad svojimi čustvi. Samski pa nikar ne izpustite priložnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne razburjajte se po nepotrebnem, ker vam bo potem še žal, da ste se odzvali preburno, namesto da bi bili bolj diplomatski kot drugi. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi, saj boste nekoliko napeti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno se boste posvetili sebi in se usmerili v sestavljanje misli, povezanih s čustvenim življenjem. Nikar ne obupajte, če ste bili morda v zadnjih dneh nekoliko nezadovoljni sami s sabo.

Vas zanima: KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA ali VČASIH JE REŠITEV TUDI PREKINITEV PRIJATELJSTVA