Dnevni horoskop za nedeljo 25. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 25. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 25. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 25. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delovni, vztrajni, polni upanja in učinkoviti boste zaključili karkoli boste začeli. Kjerkoli vas bodo ujeli boste delovali pripravljeni in navdušeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar se ne predajajte zasanjanosti in ne bodite več naivni, saj vas to vodi le v težave.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Danes praznuje Nika Matoh: Astro profil

Merkur v znamenju Vodnarja ji omogoča, da je napake in napetosti ne poderejo, ampak ji vlijejo še dodaten pogum. Sonce ima v znamenju Rib zato verjame v univerzalno ljubezen. Pogosto želi uiti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Zanjo je značilno, da se z lahkoto zlije s situacijo. V življenju nima težav s prepoznavanjem drugih, vendar pa imajo drugi težave z doumevanjem nje.

Njen Mars se nahaja v znamenju Bika, zato ima zanjo velik pomen materialna plat, ki ji prinaša zadovoljstvo oziroma nezadovoljstvo. Je zelo stabilna osebnost, ki ji lahko pripišemo besedo imam. Tveganje ni v njeni domeni, raje ubira preverjene poti, kjer ne prihaja do neljubih presenečenj, ampak vnaprej ve, kaj jo čaka in kaj lahko pričakuje.

Luno ima v znamenju Tehtnice, zato je zanjo najpomembnejše, da ugaja, takoj zatem pa to, da je njeno življenje uravnovešeno in harmonično. Zelo se boji, da bi koga prizadela ali da bi povzročila krivico. S Saturnom v znamenju Kozoroga ji delo in vrednote povezane s tem področjem veliko pomenijo. Z Venero v Vodnarju išče v življenju malce odštekano, nevsakdanjo srečo v ljubezni. Partner mora biti zelo zanimiv in poseben.

Kaj pravi dnevni horoskop za danes, nedelja 25. februarja 2024?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Benedetto Croce, italijanski filozof
  • Enrico Caruso, italijanski tenorist
  • Vjačeslav Mihajlovič Molotov, sovjetski politik
  • Ivan Čargo, slovenski slikar
  • Zeppo Marx, ameriški komedijant

Na današnji dan se na Dunaju odpre razstava Slovenskega umetniškega društva Sava. Muhammad Ali postane svetovni prvak v boksu. Rok Petrovič je na slalomski tekmi svetovnega pokala v Hafjellu zmagal četrtič v sezoni. Rodil se je Pierre-Augoste Renoir, francoski slikar in Karl Friedrich May, nemški pisatelj. Rodil se je tudi kitarist skupine The Beatles, George Harrison in ameriška igralka Tea Leoni. Umrl je Bill Paxton, ameriški filmski igralec, režiser in Thomas Lanier – Tennessee Williams, ameriški pisatelj, dramatik.

BITI SVOBODEN POMENI USTVARJATI SVOJE ŽIVLJENJE.

Tennessee Williams
Čemu bi se bilo smotrno danes prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smiselno prepustiti samoizpolnjevanju, začeti z dieto in poskrbeti za svoje telo in videz.

Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Danes boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ŽENSKE RIBICE IN NJIHOVE RAZLIČNE VLOGE ali UPRAVLJANJE IN VODSTVENE SPOSOBNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Končno boste lahko uskladili čustva z racionalnim pogledom na situacije, ki vas obdajajo. Luna v devici vam bo v veliko pomoč, če se boste lotili čiščenja in pospravljanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želeli boste biti sami s sabo, odklanjali boste povabila, zato se lahko odnosi s prijatelji precej zapletejo. Zelo pomembna vam bo globina na ljubezenskem področju, še posebej če ste vezani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločitev, ki ste jo sprejeli pred kratkim, vam bo pomagala, da si boste spočili in nabrali energije. Odpravite se v naravo, saj potrebujete gibanje ter sveže energije, da se prebudite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar zopet ne stavite na nekoga, k vas vedno znova razočara s številnimi izgovori. Namesto da ste žalostni, vzemite v roko knjigo, ki ste jo želeli prebrati, a vam je vedno zmanjkalo časa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na ljubezenskem področju vas bo prebudil izredno zanimiv preobrat. Najprej boste zadržani, nato se boste postopoma začeli odpirati ter v vse skupaj tudi iskreno zaupati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Po tehtnem premisleku, ki ga spodbuja energija lune v devici, se boste končno poslovili od načina razmišljanja, ki ni prinašal rezultatov. V ljubezni očitno še ni izrečena zadnja beseda.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V partnerstvu bo zaradi hladne energije, ki jo prebuja luna v devici prisotnih veliko nedorečenosti. Popazite na razdražljiv želodec, saj se ravno v njem kopiči negativna energija.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na enostaven način boste razčistili z določenim odnosom, priznali si boste, da vam vibracije, ki jih že nekaj časa po tihem zaznavate ob določeni osebi nikakor ne ustrezajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pot do zadovoljstva bo potekala skozi sproščeno druženje s prijatelji, še posebej tistimi, ki se znajo skromno sprostiti. Dan bo zelo ugoden tudi za sprostitev in obnovo telesa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zavihtite se na sam rob tistega, kar je dovoljeno in s tem popestrite ljubezenski odnos, ki je bil zadnje čase monoton. S svojo lahkotnostjo in očarljivostjo boste poželi lepe komplimente.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo lune v devici, ki prebuja racionalnost boste analizirali finance in se sami sebi čudili, koliko ste v zadnjem obdobju zapravili. Energije ne boste imeli na pretek, zato z njo varčujte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko bolj odločni in optimistični, kot ste običajno, boste dobra motivacija vsem nervoznim in žalostnim. Prebujal se bo občutek, da zmorete vse, česar se lotite.

Vas zanima: ZNEBITE SE OBČUTKA MANJVREDNOSTI ali KAKO DVIGNITI RAVEN ENERGIJE?