Dnevni horoskop za nedeljo 25. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 25. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, nedelja 25. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 25. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi. Materialne želje bodo navidezno poniknile, kar vas vodi v notranji mir.

Horoskop nasvet za današnji dan: Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali, saj v to ne boste vpletali pretiranih pričakovanj in čustvene energije.

horoskop
Vpliv Lune

Danes ob 08:14 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Emil Adamič, slovenski skladatelj, dirigent, publicist
  • Humphrey Bogart, ameriški filmski igralec
  • René Girard, francoski zgodovinar, literarni kritik in filozof
  • Annie Lennox, škotska pevka
  • Aleš Debeljak, slovenski pesnik, publicist

Na današnji dan se po krščanski tradiciji praznuje rojstni dan Jezusa Kristusa. Rodil se je Isaac Newton, angleški znanstvenik in Ernst Ruska, nemški fizik, nobelovec. Umrl je George Michael, britanski pevec in Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog. Prav tako je umrl igralec in režiser Charles Spencer Chaplin, bolj znan kot Charlie Chaplin.

Božič je čas dobrih želja, naj se dotaknejo vaših src in pustijo same lepe zvezdnate sledi.

Horoskop.si
Kako se boste danes počutili v domačem krogu?

Dnevni horoskop napoveduje prijetno energijo in željo po povezovanju.

Katera astro znamenja se boste najbolj razveselila daril?

Daril se boste najbolj razveselili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023 ali LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razporedite prijetne obveznosti povezane s prazniki tudi med ostale člane družine in skupaj dokončajte začeto. Z nasmehom na obrazu bo vse skupaj potekalo bolj skladno in zadovoljno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zasanjano se boste usmerili v lepe misli in kovali pozitivne načrte, povezane z osebnim področjem. Vaša energija bo ugodno vplivala tudi na tiste, ki se bodo znašli v vaši bližini.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne glede na ugoden vpliv lune v vodnarju še vedno ne boste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati v domačem okolju. Rezultati napredka na osebnem področju so na vidiku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dogajanje bo zaradi lune v vodnarju temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. V večernih urah boste potrebovali veliko časa zase, mir in tišino, saj bodo misli pobegnile v svojo smer.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte sproščeno komunikacijo, zato se nikar ne silite v zadeve, ki jim trenutno niste kos, saj si boste prebudili le razočaranje. Nepripravljenost odpreti stare rane ne bo v nobeno korist.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Težave, s katerimi ste bili obkroženi bodo nenadoma pozabljene, saj se boste z energijo lune v znamenju vodnarja končno v mislih začeli usmerjati v prihodnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse, kar se bo dogajalo, boste opazovali z navdihom. Preveč boste ponosni, da bi priznali nekaj, kar ste sami pred kratkim zamočili. Ne vztrajajte pri stvareh, ki vam kradejo čas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte drugačen pogled na nekaj, kar vas je dolgo obremenjevalo. Vrača se oseba iz preteklosti, na katero ste že skoraj pozabili, zato bo vse skupaj delovalo izredno pestro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pogovorite se z nekom, ki ga spoštujete, nikar ne bodite neprilagodljivi. Čas bo pokazal ali so stvari, ki vas trenutno tako razžirajo, res tako pomembne kot je trenutno videti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihajate do spoznanja, da se za malenkosti res ni potrebno obremenjevati. To ne pomeni, da bi morali izpustiti vse, le izogniti se boste želeli negativnemu razmišljanju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Usmerite se v družinskem okolju v diplomatske ter taktične rešitve. Sreča vam bo naklonjena, saj se boste zaradi lune v vašem znamenju zavedali, da ste si jo zaslužili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obveznosti boste izpustili tudi iz misli ter se posvetili samo temu, kako bi podaljšali prijetne trenutke. Nekdo bo iskal način, da bi situacijo spremenil in vas prepričal v nekaj drugačnega.

Vas zanima: DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023 ali SKRITA MOČ ŽENSKE ROJENE V ZNAMENJU KOZOROGA