Dnevni horoskop za nedeljo 22. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 22. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 22. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 22. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Saturnom bo dodala resnost vašim čustvom in lahko vodi v distanco v intimnih odnosih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. To je odličen čas za sprostitev z ljubljenimi.

astro
Luna v znamenju

Danes ob 17:49 uri preide Luna v znamenje Rib

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov.

Večer, ko preide Luna v znamenje rib pa naj bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Ugodeno za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Danes ob 20:43 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše. Z oblačili se ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Danes praznuje Naomi Campbell: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Dvojčkov poudarja njeno simpatičnost in razigranost na vsakem koraku. Hitro se zaljubi, še hitreje se odljubi. Kljub temu da deluje zelo samozavestno, se ji vrstijo obdobja, ko se bori sama s sabo in strmi k odločnosti. Luna v Strelcu jo rešuje pred razočaranji in ji vliva novo moč, da se po težavah zna z lahkoto pobrati in se usmeriti v nove cilje. V čustvenem dojemanju je nekoliko površna.

Zaradi Merkurja v znamenju Bika je njena komunikacija dovršena, modra in diplomatska. Nekaj težavnih obdobij v ljubezni ji nosi Venera v znamenju Raka, zaradi katere nikoli popolnoma ne zaupa, razen seveda sebi. Mars v Dvojčkih pa je tisti, zaradi katerega je njena pot še bolj uspešna in razigrana.

Le en dotik narave, in ves svet je bolj prijazen.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Thomas Gold, avstrijsko-ameriški astronom
  • Betty Williams, severnoirska političarka, nobelovka
  • Hrvoje Horvat, hrvaški rokometaš, trener
  • Pedro Diniz, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Novak Đoković, srbski tenisač

Na današnji dan Slovenija, Hrvaška ter Bosna in Hercegovina postanejo članice OZN. Ameriški predsednik Harry S. Truman objavi Trumanovo doktrino. Brata Wright patentirata svoje letalo. Rodil se je Daniel Gran, avstrijski slikar in Arthur Conan Doyle, škotski pisatelj. Rodil se je tudi veliki nemški skladatelj Richard Wagner in ameriška slikarka Mary Stevenson Cassatt. Umrl je Gojmir Anton Kos, slovenski slikar in Boris Kalin, slovenski kipar.

Kako bo na vas vplival Zadnji krajec?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo Zadnji krajec usmeril k zaključevanju.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj sproščena?

Najbolj sproščeni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: DOLOČITE CILJE ZA DRUŽINSKO IN OSEBNO ŽIVLJENJE ali POUDARITE OBČUTEK LASTNE VREDNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub ugodni energiji Zadnjega krajca boste ves čas nemirni, nervozni in neprilagodljivi. Ne zastavljajte si previsokih ciljev, saj zanje ne boste imeli dovolj časa, moči in energije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skozi dan boste razposajeni, spodbujali boste tudi druge in risali nasmeh na ustnice. V večernih urah, ko luna prehaja v znamenje rib se lahko v podzavesti vse skupaj nakopiči.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne obremenjujte, če se nekdo ves čas vtika v vaše zadeve. Z veseljem si boste vzeli več časa za tehten premislek, ki vas lahko v naslednjih dneh popelje do oprijemljivih rezultatov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav najraje delujete po začrtanih poteh, tokrat ne boste znali ničesar predvidevati. Morda pa vam bodo spontani ter bolj hitri koraki tokrat celo postali zelo všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zbrani boste in odločni, tako da vam v nobeni nalogi, ki si jo boste zastavili ne bo spodletelo. Na ljubezenskem področju se boste odločili in poiskali pravo resnico, ki vas lahko preseneti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Situacija, ki bo povezana z družinskimi člani, bo od vas zahtevala vso vašo pozornost. Prisluhnite tudi tistim, ki so se vam do sedaj zdeli nekoliko drugačni, saj vas lahko presenetijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z nekom od domačih boste preostri, tudi zaradi napetosti ki je povezana z zadevo, ki vas moti že dlje časa. Ugodna rešitev vas čaka tam, kjer jo najmanj pričakujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Potrudite se, da boste gledali v pravo smer in skoraj vse se bo zgodilo točno tako kot ste predvidevali. Vezani boste tokrat zelo zadovoljni, saj se vam obetajo prijetni trenutki.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Znašli se boste v nezavidljivi situaciji, še posebej na področju družinskih odnosov. Prihaja tudi nekaj zanimivih ter nenavadnih sprememb, na katere boste lahko vplivali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne razumete, kaj lahko pričakujete od prijatelja, vse skupaj vas že preveč obremenjuje. Sprostili se boste šele zvečer, ko se bodo zadeve začele z energijo lune, ki preide v ribi urejati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno se bodo vse stvari, ki niso bile dorečene zavihtele v pravo smer, in sicer v najbolj odločilnem trenutku. Navdušeni se boste z veseljem usmerili k novim poznanstvom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na vidiku so spontane priložnosti, ki bodo vključevale tudi nekoga od bližnjih. Navihano se boste vsemu skupaj nasmehnili, ter se odločili narediti tisti pomemben korak v prihodnost.

Vas zanima: MOŠKI, KATERO LASTNOST NJENEGA ZNAMENJA BOSTE MORALI SPREJETI? ali KAKO BO NA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE VPLIVAL JUPITER V OVNU?