KAKO BO NA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE VPLIVAL JUPITER V OVNU?

Preverite vpliv Jupitra v ovnu na vaše znamenje, da boste pripravljeni!
Preverite vpliv Jupitra v ovnu na vaše znamenje, da boste pripravljeni!

Preverite vpliv Jupitra v ovnu na vaše znamenje, da boste pripravljeni!

Predviden čas branja: 6 minutes

Jupiter, planet srečnih naključij se je 10. maja po 15-tih letih zopet začel gibati v znamenju ovna, kjer se bo v direktnem gibanju zadrževal do 28. julija. To je obdobje, v katerem lahko naredite nekaj zase, ter ujamete priložnosti ki ste jih prej morda spregledali, ali pa ste se jim zaradi drugih razlogov izognili. Naloga Jupitra v kardinalnem znamenju je, da vas porine iz območij udobja na neznano ozemlje, tudi če to pomeni, da boste odreagirali, preden boste situacijo analizirali do potankosti. Kako pa bo Jupiter v ovnu vplival na vaše astrološko znamenje?

OVEN

Z vstopom Jupitra v vaše znamenje prihaja novo poglavje vašega življenja. Začutili boste sladko olajšanje. Če se vam je zdelo, da nenehno plavate proti toku, boste sedaj začeli plavati s tokom v pravi smeri. Največji izziv bo slediti sebi. Spoznali boste, da so osebne lastnosti tiste, ki vam lahko pomagajo prebroditi težje trenutke, žalost in razočaranje se umikata. Povečevalo se bo navdušenje, vse tja do točke, ko boste dosegli svoje sanje.

BIK

Jupiter v znamenju ovna želi, da upočasnite tiste stvari, pri katerih ste prehitro sklepali, se povežete s svojim višjim jazom in sprostite tisto, kar vam ne služi več. Prebudil bo vašo umetniško plat ter vam pomagal izkoristiti zdravilne in ezoterične sposobnosti. Ključna beseda bo odgovornost, ki bo v tem obdobju še kako pomembna. Vpliv bo upravljal tudi podzavestjo, zato so sanje lahko še posebej močne. Če se počutite bolj zaspani kot običajno, si privoščite več gibanja.

DVOJČKA

Dvojčki, Jupiter v ovnu vas vabi, da se vrnete tja, kjer ste se nekoč dobro počutili. Na področju kariere pričakujte plodna sodelovanja, prav tako prihajajo novi obrazi, ki vas bodo navdušili. Družabno življenje bo zopet postalo živahno prizorišče. Pripravite se na mreženje, skupinske projekte in številna obvestila na družbenih medijih. Prevzeli boste status izvajalca sprememb na vseh področjih, ki se jih boste dotaknili.

Preverite vpliv Jupitra v ovnu na vaše znamenje, da boste pripravljeni!

RAK

Bistveno v obdobju Jupitra v ovnu bo raziskati vse svoje možnosti in razširiti fokus. Raki v akademskih krogih boste morda zaključili s študijem, medtem ko bi drugi lahko zasnovali zmagovalno poslovno idejo, ki bi izkoristila vašo brezmejno ustvarjalnost. Tokrat boste sproščeno uživali v svobodni energiji prepleteni z neskončnimi možnostmi. Poudarjena bo povezava z nasprotnim spolom, ki jo boste z veseljem negovali.

LEV

Z Jupitrom v ovnu boste deležni razburljivih novic. Ta ugoden vpliv bo povečal vaše ambicije. Prihaja tudi duhovna in čustvena rast, lažje se boste pomikali naprej z notranjo odločnostjo, pripravljeni deliti energijo z drugimi. Ne bodite presenečeni, če boste začutili željo da se usmerite v nekaj povsem novega in drugačnega, lahko pa vas tudi prime, da končate nedokončan študij ali nalogo.

DEVICA

Čeprav ne bo imela vsaka zgodba srečnega konca, boste znali iz njih potegniti lekcijo zase. Tokrat se ne boste le pritoževali, ampak boste razmišljali, kako ukrepati v smeri izboljšanja kvalitete življenja. Veliko se lahko naučite tudi v povezavi z drugimi, še posebej tistimi, ki so vaše popolno nasprotje. Prihaja več sreče na področju financ, zato boste lahko vrnili denar ali predčasno odplačali kredit. Pazite le, da ostanete realni.

Preverite vpliv Jupitra v ovnu na vaše znamenje, da boste pripravljeni!

TEHTNICA

Tehtnice, pričakujte nepričakovano. To je obdobje izjemne rasti in drastičnih sprememb. Raziskovali boste svojo stopnjo predanosti in se spraševali, kakšno partnerstvo vam resnično ustreza. Ker Jupiter daje poudarek osebni evoluciji, boste morda prerasli določene ljudi ali se sporazumno razšli s tistimi, ki vas ne navdihujejo več. Uporabite vpliv v smeri, da poiščete bolj zdravo ravnovesje med dajanjem in prejemanjem.

ŠKORPIJON

Jupiter v ovnu se bo dotaknil zdravja, kondicije in področja kariere. V kolikor si ne boste dovolili spontanosti, bo vse skupaj potekalo kot natančno nastavljen načrt, ki ne dovoljuje odstopanja. Dobili boste vpogled v to, kako bi bilo potrebno spremeniti način prehranjevanja, vadbe ali delovanja na psihičnem področju. Za nekatere škorpijone lahko vpliv razkrije zdravstveno težavo, ki se je do sedaj niti niste zavedali. Če se to zgodi, ukrepajte takoj in nikar ne odlašajte.

STRELEC

Vpliv Jupitra, ki je vaš vladar se bo dotikal strasti, ustvarjalnosti in izražanja. To je optimistično naravnano obdobje brez večjih dram in prekinitev. Čeprav ste radi v vlogi opazovalca, vas bo Jupitrov vpliv postavil v ospredje in tokrat vam bo to celo godilo. Na področju čustev si boste dovolili prestopiti začrtano mejo, presenečali boste z globino, ki je drugi ob vas niso vajeni. Zaželeli si boste polepšati svoj dom ter okolje, z namenom, da bi se še boljše počutili.

Preverite vpliv Jupitra v ovnu na vaše znamenje, da boste pripravljeni!

KOZOROG

Kozorogi, s pomočjo Jupitra v ovnu boste končno sposobni popolnoma izpustiti preteklost in si zaželeti nekaj drugačnega. Začeli boste hrepeneti po raznolikosti ter odprtosti, kar pa lahko zamaje vaša razmerja. V kolikor se počutite preobremenjeni zaradi dela in stresnega dogajanja vam bo Jupiter pomagal poiskati tisto pot, ki vodi k bolj umirjenemu življenju. Pričakujete lahko veliko priložnosti, da izkoristite svojo intuicijo in ustvarjalnost.

VODNAR

Jupiter v ovnu bo še dodatno okrepil pogum, ter vam prinesel kanček iznajdljivosti. Nikar pa preveč ne hitite, saj bi lahko v vsej tej naglici spregledali nekaj zelo pomembnega. To je produktivno obdobje, ki lahko prinese novo službo, dodatno vlogo pri delu ali priložnost, ki je kasneje še dolgo ne bo na spregled. Sinhronizirajte se s sorodnimi dušami, da svoje ideje še dodatno obogatite, ter jih popeljete v realno obliko.

RIBI

Z Jupitrom v ovnu bo pomembno predvsem področje dela, denarja in varnosti. Prihaja čas, da svoje drzne vizije spremenite v nekaj oprijemljivega. Pripravite se na težke začetke, s katerimi se bodo začela oblikovati vsa razburljiva odkritja. Druge bo pritegnila vaša osredotočena energija, zato poiščite namige in se spustite v odnose, ki se bodo z Jupitrovo pomočjo prebujali v optimistični smeri.

Pripravljeno za Govori.se