Dnevni horoskop za nedeljo 22. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 22. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 22. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 22. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali. Ne odvrzite puške v koruzo, ampak bodite potrpežljivi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priznali si boste, da si želite več iskrenosti, ljubezni ter optimizma.Zaupajte vase in lažje se boste usmerili k temu, kar v resnici potrebujete.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Jerica Zupan: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v VIII. Hiši. Takšnega človeka ni lahko prepoznati, saj je sposoben prikrivati svoja resnična čustva in misli pod površjem. Čeprav pogosto deluje kot spokojna in preprosta oseba, je izredno kompleksno bitje in v resnici veliko bolj občutljiva, kot to kaže. V vsakdanjem življenju se neprestano uri v obvladovanju svoje ogromne notranje energije.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Rib v X. hiši. Ljudje s to postavitvijo delajo bolje v ekipi kot sami in so pogosto slavljeni in občudovani od drugih. Samo-uresničitev je dosežena preko partnerske zveze. Ta položaj kaže na javno pozicijo, čast in priznanje. Življenjska pot je pri tem položaju planetov običajno nenavadna. Njena luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Vodnarju v IX. Hiši. Ko je pozitivno razpoložena zelo rada argumentira. Je impulzivna, neustaljena in ima vedno željo po znanju, novitetah in nadgradnjah.

Če imate službo brez problemov, v resnici nimate službe.

Malcolm Forbes

Kaj pravi horoskop za soboto 22. januarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Franjo Baš, slovenski etnolog, zgodovinar
  • Bruno Kreisky, avstrijski kancler
  • Mjung-Vun Čung, južnokorejski dirigent in pianist
  • Hajdi Korošec, slovenska pevka in podjetnica
  • Jure Henigman, slovenski dramski igralec

Na današnji dan se Danska, Združeno kraljestvo in Irska se pridružijo Evropski skupnosti. Rodil se je Antonio Gramsci, italijanski filozof in David Wark Griffith, ameriški filmski režiser. Rodil se je tudi Michael Hutchence, pevec avstralske skupine INXS. Umrl je Janez Menart, slovenski pesnik, prevajalec in Rudi Šeligo, slovenski pisatelj, politik.

Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera astro znamenja boste danes največ časa preživela na telefonu ali računalniku?

Danes se boste največ časa nahajali na telefonu in računalniku rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: JE VAŠE TELO TUJEC ALI PRIJATELJ? in POPOLNOMA ODKRITA ASTRO ZNAMENJA, S KATERIMI JE ODNOS ENOSTAVEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Svoje občutljivo razpoloženje boste skrivali, baterije si boste napolnili v naravi, ki bo vaše današnje varno zavetje. Morda se zakopljete v prijetno branje, ki vas bo močno mikalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kje se vas drži glava, saj boste preobremenjeni s čustvenimi zadevami. Ne boste vedeli, ali bi prosti čas preživeli z ljubljeno osebo ali bi si vzeli nekaj časa samo zase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločite se glede družinske situacije tako, da boste vsi skupaj zadovoljni. Ne zanašajte se na druge in premislite, koga boste poprosili za pomoč, saj bi vam nekdo utegnil celo škodovati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Napetost v domačem okolju se bo z energijo lune v vodnarju stopnjevala. Spraševali se boste, če bo kmalu kaj drugače, saj bo vse skupaj zelo obremenilno. Nikar ne dvomite vase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprijaznite se, situacije se spreminjajo, kar vas bo najprej nekoliko prizadelo, nato boste ugotovili, da je to morda priložnost za nove začetke in popolnoma drugačno delovanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v vodnarju se boste odločili za velik podvig na osebnem področju. Nekaj, kar ste delali v zadnjem času, se bo razpletlo. Potrditev vam bo pisana na kožo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko novic bo obarvanih z osebnim področjem. Težko boste zares sprejeli na pravi način tisto, kar bi morali storiti. Čim prej se boste morali poglobiti ter se na koncu tudi soočiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Intenzivno boste razmišljali o zadevi, ki vas čaka v prihodnjih dneh, kar vas bo izčrpalo. Naredite si vsaj večer strasten in nekoliko bolj sproščen, saj boste v prihodnjih dneh potrebovali energijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenskem področju se vse skupaj spreminja v drugačno, bolj svobodno obliko. Všeč vam bo energija lune v vodnarju, ki vas opominja, da je včasih dobro biti odštekan.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste negotovi zaradi obnašanja nekoga od domačih, boste globoko v sebi začutili, da ste na pravi poti. Znali se boste dokopati do tistih odgovorov, ki vam bodo naklonjeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsem ki vas obkrožajo se boste le s težavo prilagodili, saj so vaše misli obremenjene z drugimi zadevami, ki vas ž nekaj časa obremenjujejo. V vas se bo pojavil dvom, ki vas bo spremljal skozi dan.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naleteli boste na nesramne govorice, kar vas bo za trenutek močno obremenilo. Podvomili boste in poiskali resnico, ki pa vas lahko še dodatno obremeni s svojo vsebino.

Vas zanima: KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA ali HOROSKOP: BOSTE IMELI V 2023 PODREJENO ALI NADREJENO VLOGO?