Dnevni horoskop za nedeljo 21. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 21. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 21. aprila 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 21. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste še kako dobro zavedali svojega bivanja v čudoviti izkušnji življenja, ki vas bo popeljala do notranjega zadovoljstva.

Horoskop nasvet za današnji dan: Naj  vas prebudita iskren pristop ter ljubezen do sebe.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 05:08 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes praznuje Andie MacDowell: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Bika, in sicer v 10. Hiši, kar nakazuje da je med najbolj trmastimi ljudmi v vsem zodiaku. Naučiti se mora sprejeti, da morda nima vedno prav. Njen temperament je umirjen in počasen, a hitro lahko eksplodira kot vulkan, sploh če se ji nekdo zameri. Veliko ji pomenita družina in dom, na katerega je zelo navezana tudi v kasnejših letih.

Njena luna se je nahajala v znamenju Bika v 10. Hiši, kar nakazuje da obožuje udobno življenje, zato potrebuje v življenju določeno materialno zagotovitev. Je zelo vztrajna, ambiciozna, zanesljiva, praktična, odločna oseba z dobrim smislom za humor. Potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam in skoraj nikoli ne spremeni svojega mnenja, ko se enkrat za nekaj odloči.

KAKO SE IZOGNITI PREZAHTEVNIM LJUDEM?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anthony Quinn, ameriški filmski igralec
  • Elizabeta II., britanska kraljica
  • Iggy Pop, ameriški glasbenik
  • Mojca Senegačnik, slovenska akademska slikarka
  • Severina, hrvaška pevka

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Društvo slovenskih pisateljev. V Ljubljani je bil postavljen Bernekerjev spomenik Primožu Trubarju. Rodil se je Max Weber, nemški ekonomist, sociolog in Thomas Wright, angleški starinoslovec, pisatelj. Umrl je Janez Vipotnik, slovenski politik, pisatelj in Prince, glasbenik.

Močan duh presega pravila.

Prince

ŽELITE IZVEDETI, KJE SO SE OB VAŠEM ROJSTVU NAHAJALI PLANETI? PREVERITE BREZPLAČNO NATALNO ASTROLOŠKO ANALIZO!

Katera znamenja zodiaka boste imela danes občutek, da je vaše izražanje blokirano?

V današnjem dnevu boste imeli občutek, da je izražanje blokirano rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kaj je danes smotrno narediti?

V današnjem dnevu se boste iskreno usmerili tudi v tkanje vezi na področju ljubezni.

Preberite tudi: V PARTNERSTVU JE POTREBNO SPODBUJATI POSLANSTVO OBEH ali IZKORISTITE OBDOBJE BIKA V NAJBOLJŠI SMERI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v tehtnici se boste lahkotno uprli notranji napetosti. Odlično se boste razumeli z vsemi, ki so se pripravljeni z vami pogovarjati. Iskreno se boste usmerili tudi v tkanje vezi na področju ljubezni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z umirjeno energijo lune v tehtnici vam bo pomembno, da je vse kar vas obdaja skladno, prav tako lahko zgladite nekaj domačih sporov in razrešite nekaj, kar je razlog slabe volje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če se bo nekaj zakompliciralo, bo pomembno, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Neprestano poizvedovanje ter prerekanje bo nosilo težave v zasebne odnose.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste sposobni dati sebe na prvo mesto, boste v določeni situaciji nepremagljivi. Nihče vas ne bo znal očarati, saj boste zamišljeni ter zadržani. Kaj če bi prebudili kanček humorja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V določeni situaciji v domačem okolju boste ostali brez besed. Nekdo vas bo ustavljal in vam želel dopovedati, da se počasi daleč pride. Razmislite tudi o bolj resnih stvareh, ki ste jih potisnili v ozadje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ob sebi si boste želeli nekoga, ki bi mu lahko povsem zaupali. Razočarani boste, saj si nihče ne bo našel časa, da bi vam ustregel, čeprav bodo vaši predlogi zelo simpatični.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V slabo voljo vas lahko kljub temu, da bo luna v vašem znamenju spravijo tisti, ki imajo vedno pripravljen odgovor za vse. Preveč boste napeti, da bi se prilagodili in zadihali spontanost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V dobro voljo vas bo spravil prijeten klic, tudi v družinskem krogu bo vse potekalo dokaj sproščeno. Skušajte tokrat delovati brez pretiranega načrtovanja, kaj bi še morali narediti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zavede vas lahko površen pristop, ki ga potrebno čim prej spremeniti. Nekdo vas bo prevzel in očaral, še posebej, če ste samski in si močno želite nove dogodivščine na področju čustev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V kolikor ste se dolgo mučili v dvomljivih čustvenih zapletih in težavah, prihaja z energijo lune v tehtnici prijetna razbremenitev. Razprostrta čustva in navihane misli vas vodijo k sreči.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ostanite, kljub temu da vas bodo želeli prepričati v nasprotno zvesti sami sebi ter svojim željam. Dogajanje in dogovarjanje bo prebudilo priložnost v odnosu, ki ga želite poglobiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v tehtnici, ki je usmerjena v iskrenost, se boste soočiti z resnico in skušati narediti kakšen pomemben korak v smeri, da bi vsi skupaj delovali bolj stabilno.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: ZALA ĐURIĆ RIBIČ ali HOROSKOP: KATERE ŽENSKE IMAJO PREVELIK EGO?